Pengikut

Isnin, 11 Mac 2013

Pemenang Segmen Bloglist 24 Jam Oleh Akupenghibur.com



Assalamualaikum

Alhamdulilah Akhir dapat juga acik jayakan segmen yang simple acik buat, dan pemenang telah di tentukan . Mesti tak sabar nak tahukan siapakah pemenangnya ?? Jangan risau cik tak bias sebab pemenang tersebut bukan di pilih oleh acik berseorangan tetapi bersama 5 orang blogger lain juga yang acik undang dan meminta untuk bersama-sama memilih pemenang. Kepada yang tak terpilih jangan berkecil hati dan janganlah lepas nie tak mahu datang ke blog acik .Acik minta maaf kepada yang tak terpilih dan next time cik buat lagi nanti sertailah mane tahu terpilih. Kepada yang blog tak terpilih ,acik akan review 10 blog mereka sebagai tanda penghargaan. So jom  kita tengok pemenangnya dan pemenang ini ada 20 blogger.Dan Kepada yang tersenarai di bawah sudikan kamu letakkan blog acik juga di bloglist kamu juga, tiada paksaan untuk letakkannya :)


Blog Haus OF Khalidsuxx

(Merupakan Pemenang Top Referrals -sila PM di facebook acik untuk tuntut top up ) 


 


Blog Cikgu Hailmi

Blog Love Choc



Blog BabyyaimaComel



Blog Alkhawariaminadiah 




Blog Dinding Comet Bella

Blg Pensel Buruk 




Blog Mawardi Yunus


Blog Nabila Biela


Blog Relaks Minda



                                                      Blog Ain zakaria 


Blog Mieza Jhan K



Blog Seneorita Baharin


 Blog Shuhaida Saad

Blog Timizero

Blog Budak Kampung



Blog Si Polan Melihat Awan



Blog Azrul Azmi


Blog Emas Putih


 Blog Purple Sweety


Share This!


39 ulasan:

  1. singkat sangat waktunya, KY pun tak sempat tengok segmen..apa2 pun tahniah buat mereka diatas

    BalasPadam
  2. tahniah buat semua pemenang.. :)

    BalasPadam
  3. tahniah pada para pemenang...

    BalasPadam
  4. Menang . Thanx ^^ tapi xsangka doodle header ada yg lbh kurang sama :)

    BalasPadam
  5. untnglah yang join tu..AKU XDAPAT nak join..bz sangat

    BalasPadam
  6. waahhhh.. sdeyhnye x mng.. hihi.. btw.. tahniah ye buat pemenang..

    BalasPadam
  7. Hahaha... Dah pasrah dah sebelum bukak tadi.... Tapi tersenarai jugak.... Alhamdulilah... Terima kasih banyak2... Hehehe... Suka2...

    BalasPadam
  8. eh3 kte tersenarai la, :') terharunye..hehe..thank Q acik! ^__________^
    btw, dh lme letak acik dlm my meletupzz bloglist.ahaksss

    BalasPadam
  9. Ehh..saya ada? hehe..Terima kasih. Dah masukkan blog ini dalam bloglist. ^___^

    BalasPadam
  10. wah... adakah ini benar2 berlaku?.. xkusangka bro :) thanks hihihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. benar sekali.. bukan satu gurauan hehehe

      Padam
    2. teruja teruja huhuhuhu.. blog cabuk gua ada disini huhu

      Padam
  11. eh blog aku pon tersenarai jugak...mmg terima kasih byk2 bro sebab sudi pilih....:)

    BalasPadam
  12. yeah!.. ada jugak blog cikgu kat situ.. TQ acik! memang supportive dari dulu sampai skang.. dah add gak blog acik dalam bloglist cikgu.. TQ skali lagik.. yeah skali laghik.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah :) terima kasih cikgu

      Padam
  13. Assalamualaikum,
    Terima kasih Acik kerana memilih Blog Relaks Minda. Blog Acik dah lama berada di Bloglist saya.
    Cer cite skit...Apa yg menyebabkan blog saya menjadi pilihan?

    p/s: Tahniah juga kepada semua peserta samada berjaya terpilih mahupun tidak.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. walaikumusalam... secara jujur blog Bm jadi Fav antara kami orang

      Padam
  14. Alhamdulillah, terima kasih sbb sudi pilih kita.
    dah masukkan blog Acik dlm bloglist. InsyaAllah akan ke laman sini selalu nanti =)
    Terima kasih ye,

    BalasPadam
    Balasan
    1. walaikumusalam... secara jujur blog Bm jadi Fav antara kami orang

      Padam
  15. Assalamualaikum...tak sangka acik pilih cik akak...memang rasa tak layak ler...cik akak kan baru lagi...terharu sangat2 bila cik akak terpilih...bila tengok yang dapat semua yang femes gitu...memang rasa kecillah badan cik akak..huhu...makseh untuk adik hensem ye....nanti cik akak masukkan dalam list cik akak :) salam kenalan

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam ..alhamdulilah rejeki akak

      Padam
  16. alhamdulillah!! terima kasihhh acik.. btw, saya dah lama letak acik dalam bloglist kakcik.. Saya kan suka menyibuk cmmnt kat blog sini :)

    BalasPadam
  17. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/cik-akak-memang-segmen-bloglist-24-jam.html

    entri khas tanda penghargaan terima kasih dari cik akak :)

    BalasPadam
  18. alhamdulillah.. terima kasih acik! :) ingat blog ss tak menang. hihi tahniah juga pada yang menang. :) dah masukkan blog acik dalam bloglist ss :)

    BalasPadam
  19. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/siapa-sangka-kan.html

    BalasPadam
  20. Yeaaa kita menang la sebagai Mieza Jhan K..hahaha

    Terima Kasih Acik

    BalasPadam
  21. ala..sibuk la.. tak sempat nak join.. lainkali buat lagi ye dik..

    BalasPadam
  22. wahhhhh congrats pada pemenang..

    BalasPadam
  23. wah masuk dalam list la..hehe tahniah jugak pada pemenag yang ain jugak... =) maaf acik blog nadiah nama dia Alkhawarizminadiah. hehe tq

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails