Pengikut

Isnin, 18 Julai 2011

Wah saya suka kat awk :)

Assalamualaikum......

hai semua ...wah asyik tengok blog acik yang sedih-sedih je kan ...hhahaha sorry yer semua ...bukan acik saje nak tarik perhatian semua orang tapi memang betul-betul sedih ..... but is okey la ..hari semalam dah lepas kirenya merupakan sejarah dalam hidup acik yang amat berharga ... kesedihan mengajar acik untuk lebih kuat .... orang cakap pengalaman adalah guru yang terbaik dalam hidup kita ..... supaya kita sedar kesilapan & jangan lakukannye lagi ...

heheh dah cukup tu ..jangan sedih lagi ..but thank so much yang bagi support kat facebook,skype, SMS, blog,call & macam-macam lagi care kamu semua tanye acik ,...masalah or sebagainya ..thank so much :)

ok kepada semua jika kamu gembira or dapat khabar gembira boleh bace doa nie ..... sesungguhnya DIA yang bagi kita gembira dan kita sepatutnya menghargai kegembiaraan itu dengan membacanya ....semoga kegembiraan yang kita dapat hari nie berkekalan & berpanjangan....


sebenarnya hari dah lame acik nak bagitahu pada semua orang yang acik ada suka kat someone nie ....but acik x tahu macam mane nak cakap ...setiap kali acik jumpe dengan dye ..jantung nie mesti berdetap detuk ...lain macam je rasa ... dah lama x rasa macam nie ...rasa gembira sangat bila dapat jumpe, ....dapat tengok wajah dye ...dapat dengar suara dye ....suka tengok cara dye ketawa .... orang kata semua indah ... hahahahhaa

but orang kata acik nie susah nak jatuh cinta .... memilih ..bukan memilih ..but honestly acik katakan acik fobia nak jatuh cinta...cinta itu memang indah ...x siapa pon dapat menyangkal ....but acik takut di kecewakan ....adehhhh dengar geli jekan ..but itu la kenyataan ....

setiap kita ada keinginan & kemahuan untuk suka pada seseorang walaupon dalam diam ....acik x tahu macam mane nak bagithu pada dye .....yang acik suka tengok dye,suka gaya dye .... haiyo ..hahahaahhahahaha susah tol .... sebab acik takut perkataan yang sama terkeluar dari mulut dye ....'AWAK TERLALU BAIK UNTUK SAYA ...rasa- rasanye ada lebih ramai lebih baik dari saye'


entah la sebelum dye muncul acik x pernah rasa macam gini ...yelah acik dah berjumpe dengan ramai perempuan & bermacam perangai ....kali nie lain macam sikit .... wahhhhh

entah x tahu kenapa bila dia ada dekat dengan acik ... acik rasa happy ..but honestly acik tak tahu nak buat apa ..sampaikan acik layan orang lain ....buat x tahu pada dye ... hahaha sengal jer ..but is okey la ..biar la perasaan nie simpan diam-diam dalam lubuk hati yang paling dalam ..jika ada jodoh kita tak kemana ..insyaALLAH ada ketentuannya....kalau dia tahu ,,,, malunye hahahaha

cinta bagaikan air laut yang mengisi sebagian isi bumi…
memberi banyak kehidupan..membuat orang ingin tahu..
dan tiap orang pasti mengalami cinta..
cinta itu keikhlasan..
cinta itu kemauan..
cinta itu saling mengerti..
cinta itu indah jika kita bisa menempatkannya pada tempat terbaik dalam hati..
jadikan cinta itu indah dihatimu..
karena cinta bisa seindah yang kau mau
hargailah cinta yang ada dalam hati ..
walaupon hanya bisa lihat diri dari juah :)

Share This!


10 ulasan:

cik abbit berkata...

so sweet

Aku Penghibur berkata...

ermmm sweet kew ..adehhhhh ahhaaahah ;0 luahan hati jer

MiMiNadam berkata...

acik : kalau betul laa acik maksudkan kat atas ni adalah kawan min tu ~ memang dia tunggu acik . sampai bila bila je dia tunggu acik . dia dah luahkan sume kat min . min tak bela sapa sapa . tapi min nak dua dua buat keputusan terbaik . kalau acik tak dapat pilih dia, acik tolak dia dgn cara terBAIK ! min tak nak ada antara korg kecewa. ari ni acik tak bg kabar berita , dia tanda tanya berjuta2 . sbg kwn hanya mampu mndgr sajja . kalau acik diam je , masalah takkan selesai .memg ramai suka dia , tapi dia tetap tunggu acik . its up to u untuk buat keputusan

Aku Penghibur berkata...

ermmm mimin ok ...ahahhaha jgn risau ,,... acik cuba yang terbaik .... but acik perlukan mase untuk diri sendiri .... semoga ALLAH beri petunjuk pada acik ... honestly acik masih takut nak bercinta .....

MiMiNadam berkata...

ketawa pulak ~ cepuk kang . bhahah
insyaallah . kalau ada jodoh .
dan hopefully jgn tarik tali (;

aniesh berkata...

. minnn ; aku pun setuju dgn apa kau cakap tu . kiteorg tau kalau ada jodoh tak kemana . tapi kalau hati acik da tertarik kat org lain . tolak secara baik kayhh . GO GO ACIK ! =')

Aku Penghibur berkata...

mimin hahahahhaha acik x suka tarik tali ..... dye asyik kata banyk pilihan ,,,so ..kalau dye rasa ada yang sesuai .... so apa tunggu lgi

Aku Penghibur berkata...

hanis .. sorry la ... acik x maksud pe2 ... korang x pernah nk paham acik .... korang x rasa apa yg acik rasa.... even korang kte kisah hidup korang plig sedih di dunia... but acik ada rahasia yg acik x pernh cita kt orng yg buat acik btl2 takut nak jatuh cinta & memALUKAN...x de niat acik nak main tarik tali or nk memainkn sape ....acik penat asyik orng salahkan acik ..but pernah nk phm acik ???? acik perlukan masa untuk semua ,,,, x sangka

cinta syurga berkata...

sweet...semoga acik n dye ak bersatu....isnyaallh ad jdoh acik akan bersama ngn dy suatu hr nt...semoga bahagia ok....

Aku Penghibur berkata...

hehheehe yeke base jer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails