Pengikut

Khamis, 23 April 2015

Alhamdulilah Menang Best Lifestyle Blog 2015


aku penghibur

Assalamualaikum

Maha suci Allah tuhan yang mentadbir alam ini. Alhamdulilah syukur atas nikmat yang sementara ini Allah hadiah untuk acik. Sebelum tu, marilah berselawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad saw.

Hanya senyuman yang manis mampu acik tawarkan dan hanya ucapan terima kasih kepada mereka yang tidak berhenti menyokong diri ini. Terutama doa mak,adik beradik ,keluarga dan rakan-rakan sekalian. Terima kasih kepada yang mengundi blog acik.

Untuk pengetahuan semua ianya melibatkan undian di talian dan juri yang telah di lantik oleh pihak MSMW. Jika di ikutkan ini adalah kemenangan kedua acik bagi best lifestyle blog.

Bila tahu menang , mak selalu ingatkan acik. Terbanglah tinggi semana mahumu,tapi jangan lupa pada tanah yang banyak berbudi. Dari tanah kita datang dari tanah juga kita kembali.Itulah yang tersemat di hati ini.


aku penghibur

Penyampaian hadiah bagi para pemenang di adakan di :

Date : 22 april 2015
Vanue : Zebra square , jalan kampung pandan.



Best lifestyle blog antara kategori yang paling ramai yang masuk bertanding dan ramai blogger-blogger hebat turut bertanding di dalam kategori ini.Hampir 58 blogger yang bertanding dalam kategori ini, mungkin rezeki berpihak untuk blog acik, alhmadulilah ya Allah. 

Masa acik datang pada pukul 6 nampak persiapan masih belum di lakukan. Masih lagi bersiap-siap, awal sangat ke aku datang ? cetusan dalam hati.

Pada malam tersebut, di janjikan mula pada pukul 8 malam tetapi kelewatan sedikit tetapi perjalananan program dan aturcara anugerah berjalan dengan baik sekali.Tentu sekali kami di MSMW 2015 di hidangkan dengan makanan yang menyelerakan. 




Paling istimewa dengan kehadiran Menteri Belia dan Sukan Yang Berhormat Khairy Jamaludin. 


aku penghibur



10 Blogger Terbaik Malaysia 2015

1.Best Foodie Blog- www.squallcuisine.com

2.Best Gadget & Tecnology Blog -www.ohsem.me

3.Best Gossip & Entertaiment Blog - www.spinorbinmusic.com

4. Best Lifestyle Blog - www.akupenghibur.com

5.Best News Blog - www.cgkauseling.blogspot.com

6. Best Photography Blog - www.tarmizishukri.com

7. Best Shopping Blog - www.telekung.com.my


8. Best Sports Blog - www.motorsportroom.my

9. Best Travel Blog - www.timetravelafif.blogspot.com 

10.Best Comics Blog : tiada pemenang

Pemenang Sektor Koprat (Social Media Excellent Award)

1. Banking- Maybank
2.Best Innovative app -Myteksi
3.Community Engagement -Perbadanan Putrajaya
4.Corporate Social Resposibility on Humanitarian- Unicef Malaysia
5.Corporate Social Resposibility on Public Awareness - Tenaga Nasional Berhad
6. Education- Limkokwing university
7.Emerging shopping mall - NU Sentral
8.Favourite Shopping mall- Sunway Pyramid Shopping Mall
9. Food & Beverages - Berjaya Roasters (M) SDN BHD
10.Hospitality - Mandarin Oriental, KL
11. Lifestyle Deceloper - Mah Sing Group
12. Logistics & Services _ Pos Malaysia Berhad
13. Online News (Eng) - The Star Online
14.Online New (BM) - Harian Metro
15. Property Development - IJM lAND Berhad
16. Social Media Agency - Paranormal Solution SDN BHD
17. Social Media Campaign - Tune Talk SDN BHD
18. Social Media Campaign Be Smart - Limkokwing Univerisity
19. Social Media Celebrity of the year - Nora Danish 


Share This!


69 ulasan:

  1. singgah pagi...
    wah!tahniah²...bermakna 1 vote aritu..hihihi

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. terima kasih ,semoga Allah merahmatimu 😄

      Padam
  3. Assalammualaikum... achik,

    Tahniah achik... moga achik terus sukses dalam terus sukses k.... Good luck forever...nice blogger.

    mselim3

    BalasPadam
    Balasan
    1. walaikumusalam terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ߘ

      Padam
  4. Balasan
    1. terima kasih lela ,semoga Allah merahmatimu ߘ😄

      Padam
  5. tahniah acik..semua nama2 besar dalam dunia blogger ya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih kak ,semoga Allah merahmatimu ߘߘ

      Padam
  6. alhamdulillah.. tahniah Acik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ߘ

      Padam
  7. alhamdulillah..tahiah acik..moga terus maju jaya =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ߘ

      Padam
  8. Syukur... Tahniah acik di atas kemenangan kali ke 2 ini. Bangga dengan pencapaian anda!

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah terima kasih bm ,semoga Allah merahmatimu ߘߘ

      Padam
  9. Tahniah Acik
    Semoga terus cemerlang dalam dunia blogging

    BalasPadam
  10. tahniah! dua kali berturut2.. bukan senang tu. satu pencapaian yg membanggakan!

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ߘߘ

      Padam
  11. Balasan
    1. alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ߘߘ

      Padam
  12. tahniah acik tumpang berbangga dgn kejayaan acik...moga akan sukses seterusnya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah kak paridah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ߘߘ

      Padam
  13. tahniah acik untuk kali keduanya

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ߘߘ

      Padam
  14. Balasan
    1. alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ߘߘ

      Padam
  15. tahniah achik.. satu penghargaan yg sangat bermakna tu..
    salam singgah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ߘߘ

      Padam
  16. Tahniah diucapkan yer.. Ada buat makan makan ke?
    :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah ada sedikit.. makan-makan santai

      Padam
  17. Alhamdulillah tahniah Acik.. Saya pun turut bergembira... semoga terus sukses.. :) :)

    BalasPadam
  18. tak tahu nak komen apa.... cuma touching baca pesanan mak Acik tu.. ermmm.. ingat tau pesan mak tu sampai bila-bila....

    *sobss..sobbsss... *

    BalasPadam
    Balasan
    1. dialah pemberi semangat dan kekuatanku

      Padam
  19. tahniah acik
    thn lepas pun acik menang jugak kan..alhamdulillah
    kat blog acik ni byk info yg berguna buat kami sbg pembaca
    moga acik terus sukses berblog

    BalasPadam
  20. Alhamdulillah. tahniah acik! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ߘߘ

      Padam
  21. Balasan
    1. alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ߘߘ

      Padam
  22. wahhhhhh..tahniah achik! semoga lebih success lagi lepas ini..😊😊

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ߘߘ

      Padam
  23. Balasan
    1. alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ߘߘ

      Padam
  24. terbaik bro! semua legend2 ni..

    btw lama tak singgah sini. apa khabar?

    BalasPadam
  25. Balasan
    1. alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ߘߘ

      Padam
  26. Tahniah..aku penghibur memang layak. TAHNIAH ACIK

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ߘߘ

      Padam
  27. CONGRATSS acikk ! tahniahh . ehee.. you deserved won that awards .. =)))

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ߘߘ

      Padam
  28. Balasan
    1. alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ߘߘ

      Padam
  29. Alhamdulillah. Tahniah acik ! :)

    BalasPadam
  30. Tahniah acik!! yg terbaik mmg layak menang!!!

    BalasPadam
  31. tahniah...deserve to win !! ehhh betul ke dlm english tu..hahah.. :D

    BalasPadam
  32. Tahniah achik. Semoga terus berjaya dalam bidang yang diminati.

    BalasPadam
  33. Tahniah achik. Semoga terus berjaya dalam bidang yang diminati.

    BalasPadam
  34. Tahniah Acik.
    Harap masih belum terlambat untuk wish ni.
    Kipidap Don Gibap, OK!

    - Zaleha Awaluddin -

    BalasPadam
  35. taniah acik.semoga success selalu

    BalasPadam

Assalamualaikum
Sila Tinggalkan Sikit Kritikan Anda :)
Jom Ketahui Rahsia Rezeki Ramai Orang Tak Tahu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails