Alhamdulilah Menang Best Lifestyle Blog 2015 | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Khamis, 23 April 2015

Alhamdulilah Menang Best Lifestyle Blog 2015


aku penghibur

Assalamualaikum

Maha suci Allah tuhan yang mentadbir alam ini. Alhamdulilah syukur atas nikmat yang sementara ini Allah hadiah untuk acik. Sebelum tu, marilah berselawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad saw.

Hanya senyuman yang manis mampu acik tawarkan dan hanya ucapan terima kasih kepada mereka yang tidak berhenti menyokong diri ini. Terutama doa mak,adik beradik ,keluarga dan rakan-rakan sekalian. Terima kasih kepada yang mengundi blog acik.

Untuk pengetahuan semua ianya melibatkan undian di talian dan juri yang telah di lantik oleh pihak MSMW. Jika di ikutkan ini adalah kemenangan kedua acik bagi best lifestyle blog.

Bila tahu menang , mak selalu ingatkan acik. Terbanglah tinggi semana mahumu,tapi jangan lupa pada tanah yang banyak berbudi. Dari tanah kita datang dari tanah juga kita kembali.Itulah yang tersemat di hati ini.


aku penghibur

Penyampaian hadiah bagi para pemenang di adakan di :

Date : 22 april 2015
Vanue : Zebra square , jalan kampung pandan.



Best lifestyle blog antara kategori yang paling ramai yang masuk bertanding dan ramai blogger-blogger hebat turut bertanding di dalam kategori ini.Hampir 58 blogger yang bertanding dalam kategori ini, mungkin rezeki berpihak untuk blog acik, alhmadulilah ya Allah. 

Masa acik datang pada pukul 6 nampak persiapan masih belum di lakukan. Masih lagi bersiap-siap, awal sangat ke aku datang ? cetusan dalam hati.

Pada malam tersebut, di janjikan mula pada pukul 8 malam tetapi kelewatan sedikit tetapi perjalananan program dan aturcara anugerah berjalan dengan baik sekali.Tentu sekali kami di MSMW 2015 di hidangkan dengan makanan yang menyelerakan. 




Paling istimewa dengan kehadiran Menteri Belia dan Sukan Yang Berhormat Khairy Jamaludin. 


aku penghibur



10 Blogger Terbaik Malaysia 2015

1.Best Foodie Blog- www.squallcuisine.com

2.Best Gadget & Tecnology Blog -www.ohsem.me

3.Best Gossip & Entertaiment Blog - www.spinorbinmusic.com

4. Best Lifestyle Blog - www.akupenghibur.com

5.Best News Blog - www.cgkauseling.blogspot.com

6. Best Photography Blog - www.tarmizishukri.com

7. Best Shopping Blog - www.telekung.com.my


8. Best Sports Blog - www.motorsportroom.my

9. Best Travel Blog - www.timetravelafif.blogspot.com 

10.Best Comics Blog : tiada pemenang

Pemenang Sektor Koprat (Social Media Excellent Award)

1. Banking- Maybank
2.Best Innovative app -Myteksi
3.Community Engagement -Perbadanan Putrajaya
4.Corporate Social Resposibility on Humanitarian- Unicef Malaysia
5.Corporate Social Resposibility on Public Awareness - Tenaga Nasional Berhad
6. Education- Limkokwing university
7.Emerging shopping mall - NU Sentral
8.Favourite Shopping mall- Sunway Pyramid Shopping Mall
9. Food & Beverages - Berjaya Roasters (M) SDN BHD
10.Hospitality - Mandarin Oriental, KL
11. Lifestyle Deceloper - Mah Sing Group
12. Logistics & Services _ Pos Malaysia Berhad
13. Online News (Eng) - The Star Online
14.Online New (BM) - Harian Metro
15. Property Development - IJM lAND Berhad
16. Social Media Agency - Paranormal Solution SDN BHD
17. Social Media Campaign - Tune Talk SDN BHD
18. Social Media Campaign Be Smart - Limkokwing Univerisity
19. Social Media Celebrity of the year - Nora Danish 


Share This!


70 ulasan:

Nieyla Nadia berkata...

singgah pagi...
wah!tahniah²...bermakna 1 vote aritu..hihihi

Cik Nor berkata...

tahniah acik..:)

mselim3 berkata...

Assalammualaikum... achik,

Tahniah achik... moga achik terus sukses dalam terus sukses k.... Good luck forever...nice blogger.

mselim3

aswaleyla berkata...

wahhh . tahniah acikk .

khatyaiman berkata...

tahniah acik..semua nama2 besar dalam dunia blogger ya..

Hanis Amanina berkata...

wohooo, alhamdulillah! :D

MasturaDin berkata...

alhamdulillah.. tahniah Acik..

adkdayah berkata...

alhamdulillah..tahiah acik..moga terus maju jaya =)

BinMuhammad berkata...

Syukur... Tahniah acik di atas kemenangan kali ke 2 ini. Bangga dengan pencapaian anda!

ZaridaIshak berkata...

Tahniah Acik
Semoga terus cemerlang dalam dunia blogging

nikkhazami berkata...

tahniah! dua kali berturut2.. bukan senang tu. satu pencapaian yg membanggakan!

iryantyismail berkata...

Tahniah :-))

paridah berkata...

tahniah acik tumpang berbangga dgn kejayaan acik...moga akan sukses seterusnya.

Mimin Adam berkata...

tahniah acik untuk kali keduanya

shaFazie berkata...

tahniah acik...

Kak Mahh berkata...

Tahniah

Unknown berkata...

tahniah achik.. satu penghargaan yg sangat bermakna tu..
salam singgah :)

weschairs berkata...

Tahniah diucapkan yer.. Ada buat makan makan ke?
:)

Khir Khalid berkata...

Alhamdulillah tahniah Acik.. Saya pun turut bergembira... semoga terus sukses.. :) :)

Unknown berkata...

tak tahu nak komen apa.... cuma touching baca pesanan mak Acik tu.. ermmm.. ingat tau pesan mak tu sampai bila-bila....

*sobss..sobbsss... *

Unknown berkata...

tahniah acik
thn lepas pun acik menang jugak kan..alhamdulillah
kat blog acik ni byk info yg berguna buat kami sbg pembaca
moga acik terus sukses berblog

Unknown berkata...

tahniah acik! :)

Mazni Munawar berkata...

Alhamdulillah. tahniah acik! :D

kakitravelkhairuddin.blogspot.com berkata...

tahniah....

shazillahsani.com berkata...

wahhhhhh..tahniah achik! semoga lebih success lagi lepas ini..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Buntu๐Ÿ˜“ berkata...

Wahh ...congratulate... :)

Unknown berkata...

terbaik bro! semua legend2 ni..

btw lama tak singgah sini. apa khabar?

aboya berkata...

tahniah tahniah tahniah...

PCL berkata...

Tahniah..aku penghibur memang layak. TAHNIAH ACIK

iamcikmisi berkata...

CONGRATSS acikk ! tahniahh . ehee.. you deserved won that awards .. =)))

Unknown berkata...

tahniah acik/ :)

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah terima kasih vote

Akupenghibur.com berkata...

terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ๐Ÿ˜„

Akupenghibur.com berkata...

walaikumusalam terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ฿˜

Akupenghibur.com berkata...

terima kasih lela ,semoga Allah merahmatimu ฿˜๐Ÿ˜„

Akupenghibur.com berkata...

terima kasih kak ,semoga Allah merahmatimu ฿˜฿˜

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ฿˜

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ฿˜

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah terima kasih bm ,semoga Allah merahmatimu ฿˜฿˜

Akupenghibur.com berkata...

terima kasih amin ya Allah

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ฿˜฿˜

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ฿˜฿˜

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah kak paridah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ฿˜฿˜

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ฿˜฿˜

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ฿˜฿˜

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ฿˜฿˜

Akupenghibur.com berkata...

aah ada sedikit.. makan-makan santai

Akupenghibur.com berkata...

terima kasih bro khir ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

Akupenghibur.com berkata...

dialah pemberi semangat dan kekuatanku

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah ..terima kasih

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ฿˜฿˜

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ฿˜฿˜

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah khabar baik

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ฿˜฿˜

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ฿˜฿˜

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ฿˜฿˜

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ฿˜฿˜

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ฿˜฿˜

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah terima kasih ,semoga Allah merahmatimu ฿˜฿˜

Fatin Bella berkata...

Alhamdulillah. Tahniah acik ! :)

Cik Rose berkata...

Tahniah yer ...

Eny Abdullah berkata...

Tahniah acik!! yg terbaik mmg layak menang!!!

Anizz Annisa berkata...

tahniah...deserve to win !! ehhh betul ke dlm english tu..hahah.. :D

arzmoha berkata...

Tahniah achik. Semoga terus berjaya dalam bidang yang diminati.

arzmoha berkata...

Tahniah achik. Semoga terus berjaya dalam bidang yang diminati.

Asma Suhaimi berkata...

tahniah :)

Unknown berkata...

Tahniah Acik.
Harap masih belum terlambat untuk wish ni.
Kipidap Don Gibap, OK!

- Zaleha Awaluddin -

Unknown berkata...

taniah acik.semoga success selalu

Unknown berkata...


Thank you a lot for sharing this with all folks you really know what you're speaking about! Bookmarked. Kindly additionally seek advice from my site =). We can have a link exchange contract among us itunes login account

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails