Pengikut

Isnin, 23 Mac 2015

Pengundian Malaysia Social Media Awards 2015 Bermula




Assalamualaikum


Alhamdulilah ini kali ketiga blog acik tercalon bagi kategori Best Lifestyle Blog. Untuk pengetahuan semua Malaysia Social Media Week 2015 mempertandingkan 10 kategori yang berlainan. Jika di bandingkan blog acik ini biasa sahaja tetapi jika ada kesempatan waktu vote lah boleh acik ini . Kali ini lebih mudah untuk mengundi setiap blog.

Mari ketahui cara untuk mengundi. 




Langkah kedua : Log in facebook kamu dan dia akan meminta access untuk kebenaran untuk di sambung ke facebook. Pilih di bahagian atas atau di bahagian bawah



Langkah tambahan : Selepas sudah log in, akan di sambungkan ke facebook selepas itu tekan ok dan dia akan loading untuk kamu masukkan email kan . 



Langkah ketiga : tekan kategori Best Lifestyle Blog (click di sini )  dan Cari blog acik iaitu www.akupenghibur.com



Langkah Keempat : Vote blog tersebut 


Sebelum kamu vote akan lihat vote itu berwarna hijau


Selepas sudah vote maka warna vote itu akan berwarna merah seperti gambar di bawah ini. Bagi peserta lain akan berwarna kelabu.




Maka telah selesailah. Ribuan terima kasih semua yang sudi vote blog acik. InshaALLAH acik akan baiki dari semasa ke semasa penulisan dan blog acik 


Share This!


64 ulasan:

  1. Assalammualaikum... achik,

    dah voted achik...

    mselim3

    BalasPadam
    Balasan
    1. walaikumusalam.. terima kasih mselim

      Padam
  2. Good luck achik! chayok2...huhuhu

    BalasPadam
  3. Support Acik.. Semoga berjaya!!!

    BalasPadam
  4. Taniah & all the best.. Semoga berjaya
    #done vote :)

    BalasPadam
  5. Taniah & all the best.. Semoga berjaya
    #done vote :)

    BalasPadam
  6. acik!!! akak minta maap.
    akak terdelete komen acik.
    sorry tak sengaja sangat sebab terexcited nampak komen acik
    nanti akak vote untuk acik ye
    once again, sorry ye

    BalasPadam
  7. All the best... :D
    Semoga berjaya.. wink wink..

    BalasPadam
  8. insha Allah
    good luck yea ^_^

    BalasPadam
  9. Uh ya, blog anda sudah saya follow. Mohon follow back blog saya ya :)

    BalasPadam
  10. Tahniah Acik kerana terpilih...nanti nak try vote

    BalasPadam
  11. semoga berjaya diucapkan kepada acik..semoga berjaya ulangi kejayaan tahun lalu

    BalasPadam
  12. Semoga berjaya Achik..insyaAllah nanti nak masuk undi juga la :)

    BalasPadam
  13. Petang nie zumal vote yer Acik, sekarang fb diblock... Sekarang guna pc ofis jew. Hehe ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok Acik, zumal dah vote tau ^^

      Padam
    2. terima kasih kerana vote ^_^

      Padam
  14. Ok, done vote untuk Acik. Belum sempat Acik bermanifesto, saya awal-awal lagi dah mengundi nama Acik. Hehe. Good luck Acik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah... yeah terima kasih sebab undi

      Padam
  15. Suka baca blog ni even sebagai silentreader..Harap untuk membaca entri lagi di masa hadapan.. ^_^

    BalasPadam
  16. link tak dapat bukak pulak tengah malam buta ni . inshaAllah esok nanti vote ye

    BalasPadam
  17. amboi susah sungguh nak masuk blog acik ni..
    salam kenal ye.
    tahniah tercalon.. nanti ai tlg vote ok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih kerana vote.. semoga Allah merahmatimu

      Padam
  18. wahh ! diam x diam, setiap tahun jugak mimin vote acik. good luck ye acik

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeke, alhamdulilah ,, TERIMA KASIH

      Padam
  19. waaa..tahniah...moga berjaya..nti nak tlg vote hihihi

    BalasPadam
  20. done vote :)
    Good luck :)

    BalasPadam
  21. Wah syoknya...
    Good Luck Acik

    BalasPadam
  22. TAHNIAH!!!

    SY NAK VOTE TP SY X DE ACC FB...

    APA2 PUN SY DOAKAN SEMOGA ANDA BERJAYA. AMINNNN

    BalasPadam
  23. All the best.
    Ok sat nak pi terjah FB MSMW

    BalasPadam
  24. good luck dan semoga berjaya.... chaiyo

    BalasPadam
  25. good luck acik.. semoga berjaya :)

    BalasPadam
  26. Good Luck !! ^^
    Maybe One day I will register like this,, maybe.. ^^

    BalasPadam
  27. as'salam..
    gud luck acik... ^_^

    BalasPadam
  28. Tak berkesempatan lg nk vote. On blog by fon xdpt nk vote. Apapun, aak doakan Acik menang lg thn ni ya. Aamiin...

    BalasPadam
  29. gud luck acik..

    lama betol mama tak datang sini jenguk acik..

    BalasPadam
  30. Bukan calang-calang blogger yang tersenarai. All the best acik!

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails