Pengikut

Selasa, 20 September 2011

Bila Perempuan Berbulu Ketiak ..Ohhhh Noooo!!!




Assalamualaikum

Hai semua hari nak menulis lagi wow sebab hari nie masuk kerja lambat so ada la peluang nak menaip lagi . Sebelum jom la senyum dulu baru semngat cikit nak bercerita nie. Hari nie memang ceritanya tak seperti kebiasaan lah sebab benda nie berlaku semalam so nak bercerita kepada kamu semua yer dan minta pendapat.

So semalam masa rehat pergi la rehat ada sorang awek nie memang cun giler senang cakap memang cantik la . Acik & member duk usha-usha awek nie memang cun la kalau sekali pandang macam ziana zain , dua kali pandang macam misha omar ,tiga kali pandang muka dye la heehehehe acik biarkan jelah sebb ada member sorang nie berkenan betul. penampilannya agak seksi dan amat seksa di mata. So member nie duk usha-usha la dari jauh sampai la awek nie terperasan dan awek nie malu-malu. Hahahaha dah macam cerita hindustan dah layankan aje so bila tengok balik terpandang sesuatu yang amat mengejutkan sangat dan ras nak termuntah sangat.

gambar sumbangan sheikh google

Mula-mula kawan sorang lagi perasan & dye bagi thu acik , dye kata acik bila ko tengok benda nie mesti ko reject teruk la. So bila dye tunjuk perghhhhhh memang x blh bla & rsa nak termuntah. Rupanya perghhh ada bulu ketiak . Muka cantik tapi tak jaga kebersihan tu . Honestly acik yang tak makan nie pon jadi nak muntah & kawan-kawan terus stop makan dan kawan yang usha awek nie terus tak jadi bila nampak masing-masing mengucap la perghhhh nak pakai seksi tapi tak jaga penampilan dan kebersihan memang sungguh geli ..arghhhhh


mybe ada sesetengah lelaki suka perempuan berbulu ketiak maybe mereka katakan seksi but honestly kalau acik memang tak nak sebab seksa biar la simpan pakai baju menutup aurat ckit. aah bila orang nampakkan dah kena reject so jaga la diri tu ..


kalau awak semua cari kat sheikh google banyak pic perempuan seperti nie dengan bangga tunjukkan ishhhhhhhhhh


hahahah akhir kata macam lecture acik kata jaga penampilan diri, hias peribadi dan bla bla bla bla bla so kepada yang ada tu pandai la sorokkan same-same la kita jaga kebersihan, Kepada yang terasa tu minta maaf yer ini hanya luahan dari yang terbuka ..ok adios :)

Share This!


17 ulasan:

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

terbaik lah..dh tw bulu tu pnjg..pkai lah sopan ckit...sokmo dh teha jumpe org cmtu acik..tgk bukan main seksi meksi..skali angkat mak aiii...yg berbulu xpe ag..ni yg hitam lengik...subhanallah...xterkate mulot ni jht gile huhu...mang terbaik ah acik hihihi

Aku Penghibur berkata...

hahaahahah tu la apa nak jadi ..geli tol

Paris Lipton berkata...

eeee, penah naik ktm pmpn bebulu didepanku. tensen nak ngadap tiak die je!!!

Si MaTa BulAT berkata...

hahaha gile btl. selamba je awek tu. aset tu. :D

*angiN hilang tanpa hUjan* berkata...

nak gi muntah jap..

haney berkata...

euwww! hahahha.

haniada berkata...

eww.. agak menggelikan.. selekeh betul..
ish ish ish..

Aku Penghibur berkata...

hahahaahhha :) eleh geli tgk2 ada jgk adehhh

Aku Penghibur berkata...

gi muntah semua

shafiqabdshukor berkata...

wah seksi...
hahahahaha..
pki le sopan ckit...
weekkk!!!

Aku Penghibur berkata...

thu pon adehh!!!!

Terbang Bersamaku berkata...

ish..mane leh cam gtue..kena lah jaga kebersihan diri..dan penampilan, lebih2 lagi perempuan kn...imej tue..

ChoMoTcHomEyL berkata...

peghhhh . . .. bape bnyk setan la yg bgayut tuh . . hahaha


jom lawat blog saya . . kalau sudi follow la skli yee :)

Aku Penghibur berkata...

thu pon// so jge la kebersihan

Aesya Zealous berkata...

kahkahkah..kesian gile..seksi2 tp ade bulu tiak,,ish2

Aku Penghibur berkata...

hahahhha thu pon

Nur Aqilah berkata...

huhu kelakarlah. ada juga eh perempuan mcm tu?
hobi yg pelik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails