Pengikut

Isnin, 27 Mei 2013

RM50 Untuk Top Referrel




Assalamualaikum

Jom sertai segmen mudah dan menawarkan hari RM 50. Rasa lama dah tak datang ke blog ini, rendu plak rasanya. Sejak lama tak dapat acik dapat lihat, blognya lebih ringan dan lebih cantik. Warna pink tu, paling penting blog kemas dan simple. 


Jom join dengan syarat mudah ini  click gambar di atas


SYARAT -SYARAT 
1.Buat satu entry 'RM50 Untuk Top Referrel' 
2. Tulis lah sikit pasal blog nie..apa saja *taknak tulis pun takper 
3. Masukkan blog nie di side bar blog korang 
4. Tinggal url blog dekat ruang komen 
5. Tarikh tutup 30 JUN 2013

Share This!


14 ulasan:

Mieza Jhaa K berkata...

Tak pernah menyinggah lg ke blog ni..

Mieza Jhaa K berkata...

Tak pernah menyinggah lg ke blog ni..

Mieza Jhaa K berkata...

Tak pernah menyinggah lg ke blog ni..

Mohd Hakim Faiz berkata...

All the best, good luck ..

baby comel berkata...

All the best Acik.. Mana tau rezeki RM50 =)

Izzuddin Fauzi berkata...

Semoga dapat :) hehehe

S.K.A berkata...

gudluck boss =) slmat bersegmen..

Mizz Aiza berkata...

good luck acik.. mana tahu ada rezeki nak dapat rm50.. :D

AiSyA LiEzA berkata...

slmt bersegmen.. mana tau ada rezeki dpt duit tu..hek3.. :))

itu Akhil berkata...

pehh RM 50 tu..gud luck bro!

Puteri Kasih berkata...

good luck acik, menang nanti jangan lupa belanja kak puteri...hehehe

Hatimi Tahirruddin berkata...

wah menarik...selamat bersegmen bro... :)

Remy hazza berkata...

all the best achik......

Iha Zaliza berkata...

Selamat bersegmen dan semoga berjaya acik.. tu la sy pon dah lama x singgah blog si nyamuk ni.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails