RM50 Untuk Top Referrel | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Isnin, 27 Mei 2013

RM50 Untuk Top Referrel




Assalamualaikum

Jom sertai segmen mudah dan menawarkan hari RM 50. Rasa lama dah tak datang ke blog ini, rendu plak rasanya. Sejak lama tak dapat acik dapat lihat, blognya lebih ringan dan lebih cantik. Warna pink tu, paling penting blog kemas dan simple. 


Jom join dengan syarat mudah ini  click gambar di atas


SYARAT -SYARAT 
1.Buat satu entry 'RM50 Untuk Top Referrel' 
2. Tulis lah sikit pasal blog nie..apa saja *taknak tulis pun takper 
3. Masukkan blog nie di side bar blog korang 
4. Tinggal url blog dekat ruang komen 
5. Tarikh tutup 30 JUN 2013

Share This!


14 ulasan:

Unknown berkata...

Tak pernah menyinggah lg ke blog ni..

Unknown berkata...

Tak pernah menyinggah lg ke blog ni..

Unknown berkata...

Tak pernah menyinggah lg ke blog ni..

Unknown berkata...

All the best, good luck ..

Aimacomel berkata...

All the best Acik.. Mana tau rezeki RM50 =)

izzuddinfz berkata...

Semoga dapat :) hehehe

Fais-SKA berkata...

gudluck boss =) slmat bersegmen..

Unknown berkata...

good luck acik.. mana tahu ada rezeki nak dapat rm50.. :D

Lieza Nordin berkata...

slmt bersegmen.. mana tau ada rezeki dpt duit tu..hek3.. :))

Unknown berkata...

pehh RM 50 tu..gud luck bro!

Karen Monica berkata...

good luck acik, menang nanti jangan lupa belanja kak puteri...hehehe

Unknown berkata...

wah menarik...selamat bersegmen bro... :)

Unknown berkata...

all the best achik......

iha berkata...

Selamat bersegmen dan semoga berjaya acik.. tu la sy pon dah lama x singgah blog si nyamuk ni.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails