Pengikut

Sabtu, 6 Julai 2013

Cara Hilangkan Stess Yang Paling Mudah


Assalamualaikum

Ya Allah strees hari nie, membaca buku untuk isnin last paper comunication theory. Sakit otak nie, dah lepas solat tadi kepala nie rasa berat sangat, emm untuk tenangkan diri selain berzikir dan memuji nama nama Allah, orang kata tengok gambar baby comel. Aloo comelnya gambar-gambar di bawah dan mampu buat tersenyum sendiri, Comelkan , inilah salah satu cara acik hilangkan stress.







Share This!


22 ulasan:

  1. Jangan di paksa sgt study...perlu ada masa utk relaks dan tenang seketika, tgok bola ke...JDT vs SEL...
    Semoga berjaya...

    BalasPadam
  2. Salam Acik... :)

    Kalau stress buat pantun kat blog kak Ummi, pastu senyum memanjang... :D

    BalasPadam
  3. Comelnya baby tido. Macam mana dia buat baby posing mcm tu? Kesian tgk.. study smart ye Acikk..jgn stress2. Saya dulu kalau esok ada exam, malam tu mesti tido awal. Bangun pagi rasa segar dan bersemangat. Orang lain bersengkang mata study smpai pukul 3 pagi.

    BalasPadam
  4. alahai..sejuk hati tengok baby...

    BalasPadam
  5. waaahh.. haha. yang no 3 tu comel giler.. hehehe..ilang masalah dunia tengok. :)

    BalasPadam
  6. pewiitt acik...tapi bila dah kwin cnfrim hilang sikit stress 2

    BalasPadam
  7. hihi....comel lah...nak post gambar anak sedara lah jawab nya lepas nie dik...hihi....study slow...rehat juga...:)

    BalasPadam
  8. comelnya baby tu acik.. lagi satu kalau baby tu ada depan mata boleh la kita main2 dengan dia.. mesti hilang stress bila tengok wajah dia yang comel dan masih tiada dosa tu..

    BalasPadam
  9. tengok anak sendiri pun boleh hilang stress jugak.. hihi

    BalasPadam
  10. tengok muke baby tu pun bleh hilang stress... heheh...

    Bagusnye berzikir... itulah ubat bg hati...

    My recent post : Lukisan 3D yang Menakjubkan

    BalasPadam
  11. tengok baby2 ni muka camtupun dah rasa lega...hehee

    BalasPadam
  12. Tengok blog acik hilang stress aku hehe

    BalasPadam
  13. ada satu cara lagi hilang stress , tengok gambar kucing / bermain dengan kucing ... cara akak lah .

    BalasPadam
  14. ptutla bla krole tngok muke ank krole (baby zahrah), hilang smua tekanan...terutamanya bla tang senyum tu huhu~ nice share acik, and good luck for the comunication theory paper tu ya. Buat sehabis baik~

    BalasPadam
  15. khwn acik.. kkekkekeke... comel je baby2 tu.. baby zahrah pun comell.. geram je tgk..keh3...

    smga bjya acik.. buat y terbaik.. dah last tuu... ehhehehxD

    BalasPadam
  16. Wish u luck isnin nanti. Belajar elok2...

    BalasPadam
  17. hehe tu pon satu cara jugak tu hilangkan stress...kalau dapat main dgn baby lagi syok, lagi cepat hilang stress...cuma jgn time baby pulak meragam yg tu boleh tambah stress...hehehehe

    BalasPadam
  18. Terapi yang baik. Moga senyumannya mampu menawarkan ketegangan dan keresahan.

    BalasPadam
  19. memang berkesan la cara acik..
    bila tgk baby tu automatik tersenyum dan hilang segala bende yang difikir..jd tenang je ;)

    BalasPadam
  20. comel je baby 2..syum mu menawan =)

    BalasPadam
  21. memang hilang stress kalau tgk muka baby..... comel2 semuanya.......

    BalasPadam
  22. Baby ialah salah satu makhluk Allah yang paaaaaaaaaaaaling comel! ^^ Memang hilang stress kalau tengok keletah baby ni.

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails