Pengikut

Sabtu, 6 Julai 2013

Cara Hilangkan Stess Yang Paling Mudah


Assalamualaikum

Ya Allah strees hari nie, membaca buku untuk isnin last paper comunication theory. Sakit otak nie, dah lepas solat tadi kepala nie rasa berat sangat, emm untuk tenangkan diri selain berzikir dan memuji nama nama Allah, orang kata tengok gambar baby comel. Aloo comelnya gambar-gambar di bawah dan mampu buat tersenyum sendiri, Comelkan , inilah salah satu cara acik hilangkan stress.







Share This!


22 ulasan:

Bin Muhammad berkata...

Jangan di paksa sgt study...perlu ada masa utk relaks dan tenang seketika, tgok bola ke...JDT vs SEL...
Semoga berjaya...

Ummi Kami berkata...

Salam Acik... :)

Kalau stress buat pantun kat blog kak Ummi, pastu senyum memanjang... :D

Mieza Jhaa K berkata...

Comelnya baby tido. Macam mana dia buat baby posing mcm tu? Kesian tgk.. study smart ye Acikk..jgn stress2. Saya dulu kalau esok ada exam, malam tu mesti tido awal. Bangun pagi rasa segar dan bersemangat. Orang lain bersengkang mata study smpai pukul 3 pagi.

Kathy Rbain berkata...

alahai..sejuk hati tengok baby...

Amirul Ramli berkata...

waaahh.. haha. yang no 3 tu comel giler.. hehehe..ilang masalah dunia tengok. :)

Budak Kampung berkata...

pewiitt acik...tapi bila dah kwin cnfrim hilang sikit stress 2

Nao Mei berkata...

hihi....comel lah...nak post gambar anak sedara lah jawab nya lepas nie dik...hihi....study slow...rehat juga...:)

Mizz Aiza berkata...

comelnya baby tu acik.. lagi satu kalau baby tu ada depan mata boleh la kita main2 dengan dia.. mesti hilang stress bila tengok wajah dia yang comel dan masih tiada dosa tu..

Norhasniza Khalid berkata...

tengok anak sendiri pun boleh hilang stress jugak.. hihi

Lime Dotmy berkata...

tengok muke baby tu pun bleh hilang stress... heheh...

Bagusnye berzikir... itulah ubat bg hati...

My recent post : Lukisan 3D yang Menakjubkan

Hafiz Md berkata...

tengok baby2 ni muka camtupun dah rasa lega...hehee

tarmizi berkata...

Tengok blog acik hilang stress aku hehe

harumankasehvee berkata...

ada satu cara lagi hilang stress , tengok gambar kucing / bermain dengan kucing ... cara akak lah .

krole berkata...

ptutla bla krole tngok muke ank krole (baby zahrah), hilang smua tekanan...terutamanya bla tang senyum tu huhu~ nice share acik, and good luck for the comunication theory paper tu ya. Buat sehabis baik~

AiSyA LiEzA berkata...

khwn acik.. kkekkekeke... comel je baby2 tu.. baby zahrah pun comell.. geram je tgk..keh3...

smga bjya acik.. buat y terbaik.. dah last tuu... ehhehehxD

Leeza dayasari [santai leeza] berkata...

Wish u luck isnin nanti. Belajar elok2...

Hatimi Tahirruddin berkata...

hehe tu pon satu cara jugak tu hilangkan stress...kalau dapat main dgn baby lagi syok, lagi cepat hilang stress...cuma jgn time baby pulak meragam yg tu boleh tambah stress...hehehehe

Tetamu Istimewa berkata...

Terapi yang baik. Moga senyumannya mampu menawarkan ketegangan dan keresahan.

cik yaya berkata...

memang berkesan la cara acik..
bila tgk baby tu automatik tersenyum dan hilang segala bende yang difikir..jd tenang je ;)

S.K.A berkata...

comel je baby 2..syum mu menawan =)

Remy hazza berkata...

memang hilang stress kalau tgk muka baby..... comel2 semuanya.......

Aida Ismail berkata...

Baby ialah salah satu makhluk Allah yang paaaaaaaaaaaaling comel! ^^ Memang hilang stress kalau tengok keletah baby ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails