Pengikut

Ahad, 10 Julai 2011

MSK Kali Terakhir Lagi :)



Assalamualaikum.....


Wah minggu nie betul-betul penat sangat .. but rasa puas hati sangat apa yang acik dapat buat ... bagi tepukkan yang gemuruh kepada diri sendiri ...1,2,3 wah hebat ..wah wah hebat ..hebat .... terasa sangat saat kaki melangkah nak tinggalkan politeknik lagi .... yelah untuk kali 5 acik join MSK sebagai urusetia pelajar .... rasa rendu bersama kawan-kawan yang di anggap adek ....


Niat asal acik ke politeknik adalah untuk tolong pelapis MSK .... sebab mereka perlukan bimbingan.. ok acik ambil cuti so pergilah ke politeknik .... macam-macam hal berlaku kepada mereka ...dari asrama & hal-hal yang berkaitan ( x boleh di sebut nanti angin satu badan) hahahaha dah seterusnya mula kn hari pendaftran dan cm setiap sem jaga lalu lintas ...memang panas terik hik hik :)


selepas tu jge la MSK ....mula-mula tu memang berat sangat nak jd pengacara sebab yelah dah 5 sem muka yang same ..so mesti urusetia yang lain face up ....tetapi itu bukan alasan atas tanggungjawab & support dari kawan2 .... acik teruskan menjadi pengacara majlis ...memang penat la ...setiap hari hampir 5 jam bercakap taanpppa henti ..sakit tekak nie ..but yang penting suma enjoy dan happy ...walaupon x best hahahhaah~~~~~ wat malu jer ....
alhamdulilah acik di terima ramai ...terima kasih kepada fahir ,azizi,mie, vido,param,mama, & ramai lagi yang tolong same2 acik .....untuk pengetahuan semua memang terkejut kali nie ramai dari pantai timur ...wah best sngat dalam speaking bahase pantai timur hihihihihihi




but kali nie special ckit ....sebab untuk julung kali acik dapat berganding dengan 2 exroomate dengan azizi & mie ...memang berbesar hati sangat ...

mase dengan azizi kami menjadi roomate selama 3 sem 1 sem practical ....memang banyak sangat pengalaman kami lalui bersama ...walaupon diakhirnya ada masalah ..x thu nape kali nie rasa happy sangat bila dapat jumpe & kerjasama dalam MSK nie lagi ...memang best sangat ... semalam dye juga bersama gf dye hantar acik untuk balik ke shah alam ... thank zizi hoepfully kita jadi kawan selamanya...

Mase dengan mie plk ...1 sem ..mase acik sem 6 ..walaupon seketika but bnyak suka & duka kami lalui ..mie teruskan perjuagan dan capai apa yang selama nie di impikan ...










MSK kali nie penuh dengan makne yang tersendiri mybe nie adalah MSK kali teakhir yang acik akan sertai... walaupon apa pon amanah dah di berikan kepada semua junior2 acik ....jika tiada halangan n jodoh kita akan bertemu kembali..... acik akan rendukan kamu semua ....


entahla bila saat akhir tu rasa sedih sangat ...hampir 40 orang ambil pic gn acik , salam ..wishh thank u & mcm2 lagi ...acik hargai kamu semua ..... dan malam terakhir tu acik minta semua sahabat JPP untuk turun postmotem yang teakhir .... mse tu memang sebak dan masing meluahkankan perasaan ...dan air mata menglir ... biar la air mata yang menglir tu menjadi bukti bahawa dalam dunia nie bercatat sebuah memori yang tidak akan dilupakan.....bila dengar lagu doa perpisahan memang sedih sangat :(




Doa Perpisahan


Pertemuan Kita Di Suatu Hari


Menitiskan Ukhwah Yang Sejati


Bersyukurku Ke Hadrat Ilahi Di Atas Jalinan Yang Suci


Namun Kini Perpisahan Yang Terjadi


Dugaan Yang Menimpa Diri


Bersabarlah Di Atas Suratan


Ku Tetap Pergi Jua


Kan Ku Utuskan Salam Ingatanku


Dalam Doa Kudusku Sepanjang Waktu


Ya Allah Bantulah Hamba Mu


Mencari Hidayah Daripada Mu


Dalam Mendidikkan Kesabaranku


Ya Allah Tabahkan Hati Hamba MuDi Atas Perpisahan Ini


"Teman Betapa Pilunya Hati Menghadapi Perpisahan Ini.Pahit Manis Perjuangan Telah Kita Rasa Bersama. SemogaAllah Meredhai Persahabatan Dan Perpisahan Ini.


TeruskanPerjuangan"


Kan Ku Utuskan Salam Ingatanku


Dalam Doa Kudusku Sepanjang Waktu


Ya Allah Bantulah HambaMu


Senyuman Yang Tersirat Di Bibirmu


Menjadi Ingatan Setiap Waktu


Tanda Kemesraan Bersimpul Padu


Kenangku Di Dalam Doamu


Semoga Tuhan Berkatimu



akhir kata acik minta maaf kepada semua orang yang acik panggil naik ats pentas, sebut name ,termarah ,terkasar bahase ,termakan,terminum ,tersakitkan hati ... dan semua ter..... acik nie memang mcm nie jenis ckp apa yang acik rasa.... acik mintak maaf ...dan terima kasih atas segala layanan yang baik kamu semua bagi ..terima kasih kerana terima acik lagi .... terima kasih bagi acik peluang ... maaf kepada urusetia yang acik marah & maaf juga kepada someone yang acik x tegur

Share This!


10 ulasan:

  1. sorie jgak k. :) hope lpas nie achik dpt jlanie ary2 sperti bese. hope success dlm idup. jgn lupe sy lpas nie. huhu. hope dpt jmp kamoo ag mase achik konvo nt. :)

    BalasPadam
  2. tangs cgt2 acik kerana byk mengajar..segala kenangan aq ngan ko aq x kn dpt lupe kn pe yg kt dh alami..ckp bermakna bg aq..hope dpt jump[e lg pasni..:)

    BalasPadam
  3. thank jugak mie ....ko dah jd sebhgian kebahgian hidup aku ..aku x akan lupakan ko smpai bile2 ..... aku doakan kejayaan ko ..walaupon kita dah jauh

    BalasPadam
  4. tenkiu acik for the support (;

    BalasPadam
  5. mimin :) thank jgk untuk semuanya :)

    BalasPadam
  6. sedih baca. huhu. gudluck kat luar sana acik :)

    BalasPadam
  7. abg acik jd host mmg sntiasa best la.
    sem lps mmg gempak la.
    btw gud luck..

    BalasPadam
  8. amalina razali thank u so much ..sokongan tu :)

    BalasPadam
  9. liya ...acik cuba jadi diri sendiri ... maaf kalau ada kekurangan :)

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails