Pengikut

Selasa, 28 Jun 2011

TAK BOLEH TEKAN LA :(



Assalamualaikum ......  

Hai semua wah thank so much kepada kamu semua yang tak putus-putus bagi kata-kata semangat pada acik..terima kasih sangat .... hahahhahha dalam minggu nie memang kelakar la ...ALLAH menguji acik dengan pelbagai & macam-macam perasaaan....tak kisah la acik percaya cinta itu akan datang bila kita benar-benar sedia... cinta nie macam bunga mawar... bila kita tengok bunga mawar tu kita tengok cantik jer ...tak thu plak ada yang terjadi disebalik bunga itu... dan bila segalanya masalah datang bunga yang cantik tersebut akan hilang serinya ..satu persatu kelopaknya akan tinggalkan bunga..... isshhhhhhhhhhhh lari tajuk nie hahahahahaha 
  tengok piture kat atas nie mesti pelikkan kenapa plak pic enter....ok sambung balik cerita asal sebab cuba fikir la .... seperti kebiasaan bila acik update status mesti nak comment-comment ...now dah x boleh la .... sedih giller ...dah x boleh nak berfacebook seperti rutin harian walaupon tengah kerja .... yelah 1 hari tak bukak fb rasa semacam jer ...rasa pelik ..terputus seketika segala aktiviti.... ok la nak bagitahu hal yang sebenar .... jangan ketawa yer .... kalau nak tahu hal sebenar ...laptop acik rosak la ... dan tak boleh nak tekan ENTER..... so how acik nak main comment-comment ...tak boleh la .... adehhhhhhh susah cam gini ..... just update status ...& tak dapat nak comment .... 1 hari tak comment-comment nanti siap ada orang call tanye nape hari nie tak update status & tak online fb ...kelakar kan ..... hehehehehe rasa nak menjerit-jerit ..... macam picture pak cik tu ..... sebab nak bagi tahu 1 dunia ...1 week nie acik x dapat nak tekan ENTER sebab ENTERnya dah rosak ....so make me tension ...harap semua faham ...bukan acik sombong & berubah..... 
  SO NAK BAGITAHU TAK BOLEH TEKAN ENTER ....SO TENSION!!!!!!!!!!!! HARAP FAHAM

Share This!


4 ulasan:

Aku Penghibur berkata...

hahahhahahahahha tak boleh tekan ... aku sendiri ketawa sendiri

putera yuli berkata...

kesian..sory..

Aku Penghibur berkata...

putera yuli is okey la hheheheheh :)

meiarara berkata...

hahahak.. sorie.. bkn na ketawekn. but klakar la achik nie.. huhu.. tape.. nt baiki ok. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails