Pengikut

Sabtu, 1 Februari 2014

Pengundian Social Media Awards Bermula 2014 !!! Jom Laksanakan Tanggungjawab Anda



 Assalamualaikum


Alhamdulilah MSWM 2014 kembali lagi, ini kali ke 2 acik sertai sepanjangan jadi blogger. Tahun ini blog acik tersenarai bagi kategori Favorite Lifestyle blog, kalau di ikutkan apalah sangat blog acik ini, tetapi acik akan sentiasa berusaha.Tapi tak mengapa mungkin ini rezeki ALLAH.Lagipon nama nama besar bertanding dalam kategori ini. 

Jadi untuk mudahkan urusan siapa sudi vote untuk blog acik,caranya mudah sahaja.Cara mengundi yang pertama pergi ke (klik di sini)Social Media Awards 2014

Mudah sahaja hanya perlu daftar dahulu dan perlu isi form tersebut seperti di bawah




Lepas selesai isi borang tersebut akan dapat page yang tulis seperti di bawah ini 


Thanks for signing up for the Blogger's Awards. You'll need to confirm your account before you can begin nominate/voting. Please check your email for further instructions. If you do not receive an email from us within 30 minutes of signing up please send us a message to let us know. 


Jangan Lupa Check Email yang di daftarkan tadi , kalau ada masalah tak dapat link, boleh "refresh" email balik ataupon hantar mesej bagitahu tak dapat semasa di sign up 

Lepas tu log in dan boleh click di sini Log in 

Lepas itu pergi ke Kategori Favorite Lifestyle Blog.Memandang blog acik di bawah sekali boleh click "ctrl" dan "F"  Dan cari www.akupenghibur.com/ dan vote.

Contoh untuk vote

SEBELUM VOTE 



SELEPAS VOTE 


Mudah sahajakan, okey tadi adalah seorang rakan acik yang vote dia kata agak pening macam mana nak tahu kalau kita dah vote ke belum .Bila kita dah vote ,tulisan vote pada bulat tu akan bertukar menjadi merah  dan dapat lihat vote untuk calon-calon lain itu gray colour. Maknanya anda dah vote.

Okey mudah bukan, terima kasih yer kawan kawan, di situ banyak kategori lain, boleh la vote jugak rakan rakan blogger yang lain.Jasa kamu hanya ALLAH mampu membalas. 

Share This!


107 ulasan:

Bin Muhammad berkata...

Semoga berjaya Acik... Insyaallah, Saya akan sentiasa menyokong anda.

Ai Syah berkata...

oh..ada ea award ni..hee..All the best! semoga berjaya yea..=)

Abak Lorong Cinta berkata...

In Shaa Allah... semoga bjaya Acik.... ^___________________________^

Fizi Zaidi berkata...

tahniah bro...semoga berjaya..nanti aq undi blog bro..:) nk daftar leceh sikit nih..

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

Tahniah...saya menyokong anda.

paridah berkata...

tahniah...semoga berjaya...

NCee Poh berkata...

all the best...blog ni pun best..

Khir Khalid berkata...

All the best Acik.. saya akan ttp menyokong. Blog Aku Penghibur ttp terbaik & sentiasa dihati. Semoga terus berjaya.. aamiin.. :)

Nao Mei berkata...

All best dik :)

husna zahidi berkata...

goodluck!! husna kasi merah kat situ.. hehehe..

syuk shusuke berkata...

orait abg acik. syuk guna acc ke dua vote ya :D

Marou Apple Hijau berkata...

Tahniah acik. Jap bbl nk daftar undi

Siti Anirah Azuri berkata...

Salam acik.. Lamanya tak datang sini.. :(
Semuanya dah berubah lah blog acik.. apa2 pun, AA doakan moga berjaya ye.. ^_^

FAIZAL KAMARULZAMAN berkata...

good luck bro.... jangan lupa vote blog aku gakyer...utk kategori Best Travel Blog www.faizalfredley.com

Anizz Annisa berkata...

sy sudah vote !! :) gud luck..

Muhammad Taufiq berkata...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Raudzah Z berkata...

Tahniah acik..kekal dicalonkan untuk dua tahun berturut-turut pun dah satu kejayaan acik..Wish you all the best!!!

Gee Lion berkata...

Oic.. thank you for the briefing acik.. =)

ika zulkefli berkata...

tahniah acik, semoga berjaya, In Sha Allah nanti ika vote..:)

Arman berkata...

Salam Acik, Ok dah undi.. tahniah Acik, kedudukan carta sekarang no. 19.Good Luck My Fren.. All the best... (^_^) ⇨ºSenikkº

Arman berkata...

Salam.. Ok dah undi ☑, kedudukan carta sekarang no. 26. Good Luck.. ⇨ºSenikkº

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammualaikum...achik,

Moga achik berjaya dalam kategori yg dipertandingkan k..

mselim3

Nilam syapina berkata...

kena undi ni . hee

Noorkhuzieen berkata...

good luck ;)

baby comel berkata...

All the best acik, insyaAllah akan ada hasilnya..

kamil salleh berkata...

Wah... ada tutorial pula cara nak vote. Ini memudahkan pengundi untuk vote anda. Semoga berjaya.

Puteri Kasih berkata...

best of luck acik..semoga berjaya :)

BUNDA a.k.a KN berkata...

Semoga berjaya Acik...

Nur Shafiq berkata...

Tahniah tersenarai , semoga berjaya acik ! xD

Engku Muzahadin berkata...

Tahniah n good luck!

Wafi Remli berkata...

Allah bersamamu, Acik! Semoga berjaya!

Tetamu Istimewa berkata...

Insya-Allah, Acik. Semoga berjaya.

Syafyq Akhiar berkata...

blog acik mmg best...sy pon bru berjinak2 ngn blog sy sndri...tp x ckop informatif lg...ape pon gudluck acik!! hehe...

Cheq Eem berkata...

ohh.. macam tu ker caranya... siap ada guideline lagi.. ok achik, insya-allah nnt saya vote untuk achik yea... good luck...! :)

Invisible Me berkata...

Tiada had umur untuk vote, itu yg penting. hehe

Sobri Yaacob berkata...

tahniah acik..saya support :)

Kathy R'bain berkata...

all the best acik..

Akeyla Azmi berkata...

Dah undi :D heheheh

cik kiera berkata...

Goodluck ^_^

sYiRa LoKMaN berkata...

all the best ^_^

Maszie Fatah berkata...

akak dah vote ~_^ all the best acik

Asha Lya berkata...

insyallah kita vote utk acik..moga berjaya :)

Niesa berkata...

gudluck acik!niesa dh undi... :D

Kesuma Angsana berkata...

gd luck, will support u always in sha Allah

MyCherita berkata...

insyallah acik.. saya akan support anda..moga anda berjaya nnt :-)

Cik Itah@RRP berkata...

salam. done vote acik :)

Aku Penghibur berkata...

terimakasih ^_^

Haslinda Hassan Ali berkata...

semoga berjaya

Mime MF berkata...

vote dah...good luck yer...^^

TelingaBulat berkata...

acikk gud luck! ;)

Sally Samsaiman berkata...

Esok sally vote tau..

Sally Samsaiman berkata...

Esok sally vote tau..

Aku Penghibur berkata...

wsalam ..terima kasih vote ^_^

Aku Penghibur berkata...

terima kasih kerana sudi vote

Akif Imtiyaz berkata...

GOOD LUCK ACIK ..
KAK LYA DAH VOTE YER ...
SORANG SEKALI VOTE JER ATAU BLH VOTE HARI2 DGN AKAUN YG SAMA ...

Aku Penghibur berkata...

terima kasih ^_^

Aku Penghibur berkata...

walaikumusalam.. alhamdulilah syukran senik ^_^

Aku Penghibur berkata...

walaikumusalamm amin ya ALLAH mudah-mudahan

Aku Penghibur berkata...

terima kasih kak sebab sudi undi acik

Aku Penghibur berkata...

terima kasih kak lya ^_^ sekali sehari jer kak

(Lizz) http://haslizalizz.com/ berkata...

Good luck acik...jap akak nak vote....

FiQ berkata...

Good Luck acik

Abe Kie berkata...

salam.. sy baru daftar.. nanti tgahari sy vote la...ok bro?

Syahidah Fadilah berkata...

nk vote tp x dpt, nape ek..

acik idah berkata...

Errmm.. memang peningg..!&(*$)$

Syuhada Baharudin berkata...

tahniah acik..semoga berjaya.

Ezelovesse7en berkata...

Dah... good luck :)

Aku Penghibur berkata...

dah sign up ke belum ? dah daftar ?

Naniey Jemiey berkata...

semoga berjaya!!

Adelia Waty berkata...

Hi acik!...I dah vote you....anyway good luck ya!

YaNg AyEsHa berkata...

gud luck acik..saya dh vote :-)

Sura Mohd berkata...

salam Acik..kaksura dah vote blog acik..dan follow sini skali..good luck..

muhammad azuan berkata...

wahhhh :) good luck :D

Aku Penghibur berkata...

alhamdulilah terima kasih

Aku Penghibur berkata...

terima kasih sebab vote ^_^

Akeyla Azmi berkata...

boleh undi sehari sekali ke ni omggg!! Hihihi
qilah undi lagi niii hehehehehhe
GOODLUCK TAU PENGHIBUR.
MOGA AWK JADI PENGHIBUR SELAMA LAMANYA HOHOHOHO

Akeyla Azmi berkata...

ala :(
dah takleh vote hm

Aku Penghibur berkata...

dia sekali vote sahaja satu account.. dia sekali saje... kalau ada banyak email lain sama ada yahoo mahupun google boleh vote lagi .. ^_^ guna email yang berbeza

Aku Penghibur berkata...

alhamdulilah terima kasih kak sudi vote ^_^

Aniq Bukhary berkata...

Dah lama vote Acik.. nak vote lg x ble dah.. button vote dah merah. hehe

Kisah Si Dairy berkata...

good luck acik..

munirah rahman berkata...

all the best

mirza syazwina berkata...

dah undi dah ^_^

nana kimie berkata...

done vote utk acik,gudluck ye!^^

Mar Mansor berkata...

good luck acik...support..

Rabiatuladawiah Mustapha berkata...

good luck yea....

Khalid Kyle berkata...

Finally done vote for u acik =) All the best & good luck k! XD

Jom Terjah : CUSTOM MADE STICKER KERETA | CAR STICKERS MALAYSIA

Nina Maslizza berkata...

wa,tahniah trcalon sekali lagi. semoga brjaya

n O e s u h a i m i berkata...

Gud Luck Acik...dah vote..

Biela Naat berkata...

First time masuk blog ni pun dah rasa versatile! Mcm mcm ada. Good luck ye Acik! :)

Nizam Naga berkata...

Good luck friend...

Budu Bilis berkata...

Gd luck :D

Mieza Jhaa K berkata...

Blog Acik terbaik..dalam proses nak vote ni..

Mazatul Muhamad berkata...

Good Luck Acik! Akak dah signup.. tapi x activated lagi.. Insya-Allah kalau sempat akak undi yer.. :)

kak T berkata...

good luck

Aku Penghibur berkata...

akak mazatul dia hanya tunggu sekajap dan check email kalau tak dpat check fail spam ,mesti ada di situ

cik kiera berkata...

Dahh vote ^_^

Aku Penghibur berkata...

terima kasih ^_^

Sobri Yaacob berkata...

good luck acik..dah vote :)

Fuza Musa berkata...

All d best

Rosmiza Ali berkata...

Assalamualaikum Acik!
Mieza dah sign up & try vote for u.. But notification kuar "VOTTING CLOSED".. Huhu.. Sorry, terlambat.. T_T

Apa2 pun, all the best & good luck ye..

Ainim Suju berkata...

akak dah vote untuk acik

Kucing Hitam berkata...

wah tahniah acik dasat2

Kucing Hitam berkata...

wah tahniah acik dasat2

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum acik, in shaa Allah harini nak sign up dan vote sahabat2.. semoga murah rezeki acik ya (",)

ctfand berkata...

Alamak..mcmana bole miss ni.. Masi bole undi ke ni acik? Akak try register dulu..

ctfand berkata...

Oops..maaf acik..dah tutup rupanya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails