Pengikut

Sabtu, 1 Februari 2014

Pengundian Social Media Awards Bermula 2014 !!! Jom Laksanakan Tanggungjawab Anda



 Assalamualaikum


Alhamdulilah MSWM 2014 kembali lagi, ini kali ke 2 acik sertai sepanjangan jadi blogger. Tahun ini blog acik tersenarai bagi kategori Favorite Lifestyle blog, kalau di ikutkan apalah sangat blog acik ini, tetapi acik akan sentiasa berusaha.Tapi tak mengapa mungkin ini rezeki ALLAH.Lagipon nama nama besar bertanding dalam kategori ini. 

Jadi untuk mudahkan urusan siapa sudi vote untuk blog acik,caranya mudah sahaja.Cara mengundi yang pertama pergi ke (klik di sini)Social Media Awards 2014

Mudah sahaja hanya perlu daftar dahulu dan perlu isi form tersebut seperti di bawah




Lepas selesai isi borang tersebut akan dapat page yang tulis seperti di bawah ini 


Thanks for signing up for the Blogger's Awards. You'll need to confirm your account before you can begin nominate/voting. Please check your email for further instructions. If you do not receive an email from us within 30 minutes of signing up please send us a message to let us know. 


Jangan Lupa Check Email yang di daftarkan tadi , kalau ada masalah tak dapat link, boleh "refresh" email balik ataupon hantar mesej bagitahu tak dapat semasa di sign up 

Lepas tu log in dan boleh click di sini Log in 

Lepas itu pergi ke Kategori Favorite Lifestyle Blog.Memandang blog acik di bawah sekali boleh click "ctrl" dan "F"  Dan cari www.akupenghibur.com/ dan vote.

Contoh untuk vote

SEBELUM VOTE 



SELEPAS VOTE 


Mudah sahajakan, okey tadi adalah seorang rakan acik yang vote dia kata agak pening macam mana nak tahu kalau kita dah vote ke belum .Bila kita dah vote ,tulisan vote pada bulat tu akan bertukar menjadi merah  dan dapat lihat vote untuk calon-calon lain itu gray colour. Maknanya anda dah vote.

Okey mudah bukan, terima kasih yer kawan kawan, di situ banyak kategori lain, boleh la vote jugak rakan rakan blogger yang lain.Jasa kamu hanya ALLAH mampu membalas. 

Share This!


107 ulasan:

  1. Semoga berjaya Acik... Insyaallah, Saya akan sentiasa menyokong anda.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Blog Acik terbaik..dalam proses nak vote ni..

      Padam
  2. oh..ada ea award ni..hee..All the best! semoga berjaya yea..=)

    BalasPadam
  3. In Shaa Allah... semoga bjaya Acik.... ^___________________________^

    BalasPadam
  4. tahniah bro...semoga berjaya..nanti aq undi blog bro..:) nk daftar leceh sikit nih..

    BalasPadam
  5. all the best...blog ni pun best..

    BalasPadam
  6. All the best Acik.. saya akan ttp menyokong. Blog Aku Penghibur ttp terbaik & sentiasa dihati. Semoga terus berjaya.. aamiin.. :)

    BalasPadam
  7. goodluck!! husna kasi merah kat situ.. hehehe..

    BalasPadam
  8. orait abg acik. syuk guna acc ke dua vote ya :D

    BalasPadam
  9. Tahniah acik. Jap bbl nk daftar undi

    BalasPadam
  10. Salam acik.. Lamanya tak datang sini.. :(
    Semuanya dah berubah lah blog acik.. apa2 pun, AA doakan moga berjaya ye.. ^_^

    BalasPadam
  11. good luck bro.... jangan lupa vote blog aku gakyer...utk kategori Best Travel Blog www.faizalfredley.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam.. Ok dah undi ☑, kedudukan carta sekarang no. 26. Good Luck.. ⇨ºSenikkº

      Padam
  12. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    BalasPadam
  13. Tahniah acik..kekal dicalonkan untuk dua tahun berturut-turut pun dah satu kejayaan acik..Wish you all the best!!!

    BalasPadam
  14. Oic.. thank you for the briefing acik.. =)

    BalasPadam
  15. tahniah acik, semoga berjaya, In Sha Allah nanti ika vote..:)

    BalasPadam
  16. Salam Acik, Ok dah undi.. tahniah Acik, kedudukan carta sekarang no. 19.Good Luck My Fren.. All the best... (^_^) ⇨ºSenikkº

    BalasPadam
    Balasan
    1. walaikumusalam.. alhamdulilah syukran senik ^_^

      Padam
  17. Assalammualaikum...achik,

    Moga achik berjaya dalam kategori yg dipertandingkan k..

    mselim3

    BalasPadam
    Balasan
    1. walaikumusalamm amin ya ALLAH mudah-mudahan

      Padam
  18. All the best acik, insyaAllah akan ada hasilnya..

    BalasPadam
  19. Wah... ada tutorial pula cara nak vote. Ini memudahkan pengundi untuk vote anda. Semoga berjaya.

    BalasPadam
  20. best of luck acik..semoga berjaya :)

    BalasPadam
  21. Tahniah tersenarai , semoga berjaya acik ! xD

    BalasPadam
  22. Allah bersamamu, Acik! Semoga berjaya!

    BalasPadam
  23. Insya-Allah, Acik. Semoga berjaya.

    BalasPadam
  24. blog acik mmg best...sy pon bru berjinak2 ngn blog sy sndri...tp x ckop informatif lg...ape pon gudluck acik!! hehe...

    BalasPadam
  25. ohh.. macam tu ker caranya... siap ada guideline lagi.. ok achik, insya-allah nnt saya vote untuk achik yea... good luck...! :)

    BalasPadam
  26. Tiada had umur untuk vote, itu yg penting. hehe

    BalasPadam
  27. Balasan
    1. boleh undi sehari sekali ke ni omggg!! Hihihi
      qilah undi lagi niii hehehehehhe
      GOODLUCK TAU PENGHIBUR.
      MOGA AWK JADI PENGHIBUR SELAMA LAMANYA HOHOHOHO

      Padam
  28. akak dah vote ~_^ all the best acik

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih kak sebab sudi undi acik

      Padam
  29. insyallah kita vote utk acik..moga berjaya :)

    BalasPadam
  30. gudluck acik!niesa dh undi... :D

    BalasPadam
  31. gd luck, will support u always in sha Allah

    BalasPadam
  32. insyallah acik.. saya akan support anda..moga anda berjaya nnt :-)

    BalasPadam
  33. vote dah...good luck yer...^^

    BalasPadam
  34. GOOD LUCK ACIK ..
    KAK LYA DAH VOTE YER ...
    SORANG SEKALI VOTE JER ATAU BLH VOTE HARI2 DGN AKAUN YG SAMA ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih kak lya ^_^ sekali sehari jer kak

      Padam
  35. salam.. sy baru daftar.. nanti tgahari sy vote la...ok bro?

    BalasPadam
  36. Errmm.. memang peningg..!&(*$)$

    BalasPadam
  37. Hi acik!...I dah vote you....anyway good luck ya!

    BalasPadam
  38. gud luck acik..saya dh vote :-)

    BalasPadam
  39. salam Acik..kaksura dah vote blog acik..dan follow sini skali..good luck..

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah terima kasih kak sudi vote ^_^

      Padam
  40. Balasan
    1. dia sekali vote sahaja satu account.. dia sekali saje... kalau ada banyak email lain sama ada yahoo mahupun google boleh vote lagi .. ^_^ guna email yang berbeza

      Padam
    2. Dah lama vote Acik.. nak vote lg x ble dah.. button vote dah merah. hehe

      Padam
  41. done vote utk acik,gudluck ye!^^

    BalasPadam
  42. Finally done vote for u acik =) All the best & good luck k! XD

    Jom Terjah : CUSTOM MADE STICKER KERETA | CAR STICKERS MALAYSIA

    BalasPadam
  43. wa,tahniah trcalon sekali lagi. semoga brjaya

    BalasPadam
  44. First time masuk blog ni pun dah rasa versatile! Mcm mcm ada. Good luck ye Acik! :)

    BalasPadam
  45. Good Luck Acik! Akak dah signup.. tapi x activated lagi.. Insya-Allah kalau sempat akak undi yer.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. akak mazatul dia hanya tunggu sekajap dan check email kalau tak dpat check fail spam ,mesti ada di situ

      Padam
  46. Assalamualaikum Acik!
    Mieza dah sign up & try vote for u.. But notification kuar "VOTTING CLOSED".. Huhu.. Sorry, terlambat.. T_T

    Apa2 pun, all the best & good luck ye..

    BalasPadam
  47. Assalamualaikum acik, in shaa Allah harini nak sign up dan vote sahabat2.. semoga murah rezeki acik ya (",)

    BalasPadam
  48. Alamak..mcmana bole miss ni.. Masi bole undi ke ni acik? Akak try register dulu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oops..maaf acik..dah tutup rupanya..

      Padam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails