Pengundian Social Media Awards Bermula 2014 !!! Jom Laksanakan Tanggungjawab Anda | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Sabtu, 1 Februari 2014

Pengundian Social Media Awards Bermula 2014 !!! Jom Laksanakan Tanggungjawab Anda



 Assalamualaikum


Alhamdulilah MSWM 2014 kembali lagi, ini kali ke 2 acik sertai sepanjangan jadi blogger. Tahun ini blog acik tersenarai bagi kategori Favorite Lifestyle blog, kalau di ikutkan apalah sangat blog acik ini, tetapi acik akan sentiasa berusaha.Tapi tak mengapa mungkin ini rezeki ALLAH.Lagipon nama nama besar bertanding dalam kategori ini. 

Jadi untuk mudahkan urusan siapa sudi vote untuk blog acik,caranya mudah sahaja.Cara mengundi yang pertama pergi ke (klik di sini)Social Media Awards 2014

Mudah sahaja hanya perlu daftar dahulu dan perlu isi form tersebut seperti di bawah




Lepas selesai isi borang tersebut akan dapat page yang tulis seperti di bawah ini 


Thanks for signing up for the Blogger's Awards. You'll need to confirm your account before you can begin nominate/voting. Please check your email for further instructions. If you do not receive an email from us within 30 minutes of signing up please send us a message to let us know. 


Jangan Lupa Check Email yang di daftarkan tadi , kalau ada masalah tak dapat link, boleh "refresh" email balik ataupon hantar mesej bagitahu tak dapat semasa di sign up 

Lepas tu log in dan boleh click di sini Log in 

Lepas itu pergi ke Kategori Favorite Lifestyle Blog.Memandang blog acik di bawah sekali boleh click "ctrl" dan "F"  Dan cari www.akupenghibur.com/ dan vote.

Contoh untuk vote

SEBELUM VOTE 



SELEPAS VOTE 


Mudah sahajakan, okey tadi adalah seorang rakan acik yang vote dia kata agak pening macam mana nak tahu kalau kita dah vote ke belum .Bila kita dah vote ,tulisan vote pada bulat tu akan bertukar menjadi merah  dan dapat lihat vote untuk calon-calon lain itu gray colour. Maknanya anda dah vote.

Okey mudah bukan, terima kasih yer kawan kawan, di situ banyak kategori lain, boleh la vote jugak rakan rakan blogger yang lain.Jasa kamu hanya ALLAH mampu membalas. 

Share This!


108 ulasan:

BinMuhammad berkata...

Semoga berjaya Acik... Insyaallah, Saya akan sentiasa menyokong anda.

Unknown berkata...

oh..ada ea award ni..hee..All the best! semoga berjaya yea..=)

fragmenbiru berkata...

In Shaa Allah... semoga bjaya Acik.... ^___________________________^

Unknown berkata...

tahniah bro...semoga berjaya..nanti aq undi blog bro..:) nk daftar leceh sikit nih..

kakitravelkhairuddin.blogspot.com berkata...

Tahniah...saya menyokong anda.

paridah berkata...

tahniah...semoga berjaya...

Nancypoh berkata...

all the best...blog ni pun best..

Khir Khalid berkata...

All the best Acik.. saya akan ttp menyokong. Blog Aku Penghibur ttp terbaik & sentiasa dihati. Semoga terus berjaya.. aamiin.. :)

naomei berkata...

All best dik :)

Unknown berkata...

goodluck!! husna kasi merah kat situ.. hehehe..

Unknown berkata...

orait abg acik. syuk guna acc ke dua vote ya :D

budakbandunglaici berkata...

Tahniah acik. Jap bbl nk daftar undi

SITI berkata...

Salam acik.. Lamanya tak datang sini.. :(
Semuanya dah berubah lah blog acik.. apa2 pun, AA doakan moga berjaya ye.. ^_^

Unknown berkata...

good luck bro.... jangan lupa vote blog aku gakyer...utk kategori Best Travel Blog www.faizalfredley.com

Anizz Annisa berkata...

sy sudah vote !! :) gud luck..

Unknown berkata...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Unknown berkata...

Tahniah acik..kekal dicalonkan untuk dua tahun berturut-turut pun dah satu kejayaan acik..Wish you all the best!!!

Gee Lion berkata...

Oic.. thank you for the briefing acik.. =)

Unknown berkata...

tahniah acik, semoga berjaya, In Sha Allah nanti ika vote..:)

Arman berkata...

Salam Acik, Ok dah undi.. tahniah Acik, kedudukan carta sekarang no. 19.Good Luck My Fren.. All the best... (^_^) ⇨ºSenikkº

Arman berkata...

Salam.. Ok dah undi ☑, kedudukan carta sekarang no. 26. Good Luck.. ⇨ºSenikkº

mselim3 berkata...

Assalammualaikum...achik,

Moga achik berjaya dalam kategori yg dipertandingkan k..

mselim3

cikmudahimawary berkata...

kena undi ni . hee

Noorkhuzieen berkata...

good luck ;)

Aimacomel berkata...

All the best acik, insyaAllah akan ada hasilnya..

KamilSalleh berkata...

Wah... ada tutorial pula cara nak vote. Ini memudahkan pengundi untuk vote anda. Semoga berjaya.

Karen Monica berkata...

best of luck acik..semoga berjaya :)

Bunda_nora berkata...

Semoga berjaya Acik...

Tanpa Nama berkata...

Tahniah tersenarai , semoga berjaya acik ! xD

Engku Muzahadin berkata...

Tahniah n good luck!

Wafi Remli berkata...

Allah bersamamu, Acik! Semoga berjaya!

Tetamu Istimewa berkata...

Insya-Allah, Acik. Semoga berjaya.

Unknown berkata...

blog acik mmg best...sy pon bru berjinak2 ngn blog sy sndri...tp x ckop informatif lg...ape pon gudluck acik!! hehe...

Unknown berkata...

ohh.. macam tu ker caranya... siap ada guideline lagi.. ok achik, insya-allah nnt saya vote untuk achik yea... good luck...! :)

Invisible Me berkata...

Tiada had umur untuk vote, itu yg penting. hehe

sobri yaacob berkata...

tahniah acik..saya support :)

Tanpa Nama berkata...

all the best acik..

Aqilah Azmi berkata...

Dah undi :D heheheh

Kiera Rashid berkata...

Goodluck ^_^

Syira Lokman berkata...

all the best ^_^

maszie71@gmail.com berkata...

akak dah vote ~_^ all the best acik

Asha Lya berkata...

insyallah kita vote utk acik..moga berjaya :)

Niesa berkata...

gudluck acik!niesa dh undi... :D

Tanpa Nama berkata...

gd luck, will support u always in sha Allah

MyCherita berkata...

insyallah acik.. saya akan support anda..moga anda berjaya nnt :-)

Cik Itah berkata...

salam. done vote acik :)

Akupenghibur.com berkata...

terimakasih ^_^

hasliynda umairah beauty berkata...

semoga berjaya

Mime MF berkata...

vote dah...good luck yer...^^

TelingaBulat berkata...

acikk gud luck! ;)

Sally Samsaiman berkata...

Esok sally vote tau..

Sally Samsaiman berkata...

Esok sally vote tau..

Akupenghibur.com berkata...

wsalam ..terima kasih vote ^_^

Akupenghibur.com berkata...

terima kasih kerana sudi vote

Lya Akif Imtiyaz berkata...

GOOD LUCK ACIK ..
KAK LYA DAH VOTE YER ...
SORANG SEKALI VOTE JER ATAU BLH VOTE HARI2 DGN AKAUN YG SAMA ...

Akupenghibur.com berkata...

terima kasih ^_^

Akupenghibur.com berkata...

walaikumusalam.. alhamdulilah syukran senik ^_^

Akupenghibur.com berkata...

walaikumusalamm amin ya ALLAH mudah-mudahan

Akupenghibur.com berkata...

terima kasih kak sebab sudi undi acik

Akupenghibur.com berkata...

terima kasih kak lya ^_^ sekali sehari jer kak

(Lizz) http://haslizalizz.com/ berkata...

Good luck acik...jap akak nak vote....

FiQ berkata...

Good Luck acik

Abam Kie berkata...

salam.. sy baru daftar.. nanti tgahari sy vote la...ok bro?

Syahidah Fadilah berkata...

nk vote tp x dpt, nape ek..

Unknown berkata...

Errmm.. memang peningg..!&(*$)$

Unknown berkata...

tahniah acik..semoga berjaya.

Ezelovesse7en berkata...

Dah... good luck :)

Akupenghibur.com berkata...

dah sign up ke belum ? dah daftar ?

Unknown berkata...

semoga berjaya!!

Unknown berkata...

Hi acik!...I dah vote you....anyway good luck ya!

Wanie Masduki berkata...

gud luck acik..saya dh vote :-)

Sura Mohd berkata...

salam Acik..kaksura dah vote blog acik..dan follow sini skali..good luck..

wancrazykid berkata...

wahhhh :) good luck :D

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah terima kasih

Akupenghibur.com berkata...

terima kasih sebab vote ^_^

Aqilah Azmi berkata...

boleh undi sehari sekali ke ni omggg!! Hihihi
qilah undi lagi niii hehehehehhe
GOODLUCK TAU PENGHIBUR.
MOGA AWK JADI PENGHIBUR SELAMA LAMANYA HOHOHOHO

Aqilah Azmi berkata...

ala :(
dah takleh vote hm

Akupenghibur.com berkata...

dia sekali vote sahaja satu account.. dia sekali saje... kalau ada banyak email lain sama ada yahoo mahupun google boleh vote lagi .. ^_^ guna email yang berbeza

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah terima kasih kak sudi vote ^_^

Unknown berkata...

Dah lama vote Acik.. nak vote lg x ble dah.. button vote dah merah. hehe

kisah si dairy berkata...

good luck acik..

Unknown berkata...

all the best

Mirza Rohizat berkata...

dah undi dah ^_^

Unknown berkata...

done vote utk acik,gudluck ye!^^

Mar Mansor berkata...

good luck acik...support..

Adda Comel berkata...

good luck yea....

KHALID berkata...

Finally done vote for u acik =) All the best & good luck k! XD

Jom Terjah : CUSTOM MADE STICKER KERETA | CAR STICKERS MALAYSIA

Unknown berkata...

wa,tahniah trcalon sekali lagi. semoga brjaya

nOe suhaimi berkata...

Gud Luck Acik...dah vote..

Unknown berkata...

First time masuk blog ni pun dah rasa versatile! Mcm mcm ada. Good luck ye Acik! :)

Unknown berkata...

Good luck friend...

Tanpa Nama berkata...

Gd luck :D

Unknown berkata...

Blog Acik terbaik..dalam proses nak vote ni..

Mazatul azura berkata...

Good Luck Acik! Akak dah signup.. tapi x activated lagi.. Insya-Allah kalau sempat akak undi yer.. :)

Unknown berkata...

good luck

Akupenghibur.com berkata...

akak mazatul dia hanya tunggu sekajap dan check email kalau tak dpat check fail spam ,mesti ada di situ

Kiera Rashid berkata...

Dahh vote ^_^

Akupenghibur.com berkata...

terima kasih ^_^

sobri yaacob berkata...

good luck acik..dah vote :)

Unknown berkata...

All d best

Kekzamanis berkata...

Assalamualaikum Acik!
Mieza dah sign up & try vote for u.. But notification kuar "VOTTING CLOSED".. Huhu.. Sorry, terlambat.. T_T

Apa2 pun, all the best & good luck ye..

Ainim Rashihah berkata...

akak dah vote untuk acik

Long Cham berkata...

wah tahniah acik dasat2

Long Cham berkata...

wah tahniah acik dasat2

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum acik, in shaa Allah harini nak sign up dan vote sahabat2.. semoga murah rezeki acik ya (",)

randomlyally berkata...

Alamak..mcmana bole miss ni.. Masi bole undi ke ni acik? Akak try register dulu..

randomlyally berkata...

Oops..maaf acik..dah tutup rupanya..

YuraHryk berkata...

the cost of advertising on social media post planner is now very relevant, anyone interested to enter the discussion here

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails