Pengikut

Khamis, 28 Mac 2013

Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April


Assalamualaikum

 
 
 Wahh hari nie pergi melawat ke blog biru nie bila terlihat di shout chat, siapa gerangan blog bertemakan biru ini. Tup Tup tengok blogger fofular tu datang ke blog acik. Siapalah acik nie , teruja bila di lawati blogger blogger hebat. Sebenarnya tujuan asal acik join segmen ini adalah untuk merapatkan hubungan persaudaraan sesama blogger dan dapat kita bertukar idea serta kenalan baru. Jika dapat jadi bloglist itu alhamdulilah. 
Honestly ini bukan kunjungan kali pertama ke blog ini tetapi dah banyak kali ,cuma suka jadi sillent reader. Dan blog ini cantik dan tenang saje bila masuk , biru itu sangat menenangkan. Tak macam blog acik nie banyak kelemahan dan acik nie kurang mahir + malas nak edit sendiri. Sebab masa tu banyak untuk aktiviti harian dan dengan kuliah yang penuh setiap hari. 
Hahaha paling aku suka header dia ,, gempak la sehh ,,gua pon nak buat tapi tak jadi hahaha. . kejap kejap jom tepuk amai amai belalang kupu kupu .. hehehe kepada kamu di luar sana.. rugi kalau tak join :) ini masanya untuk kamu kenal blogger fofular nie. Syarat mudah saje.,. ok sampai sini dulu wasalam 
 

Share This!


13 ulasan:

  1. Wasalam Acik.. Acik pun join bloglist apit ea. Bertambah lah follower acik nanti :) Good luck ok.. apit tu memang popular terbaik ^^

    BalasPadam
  2. Ehhh join jgk rupanya...haha

    Good luck..semoga kita terpilih ye Acik...

    BalasPadam
  3. Salam kenal dr segmen yang same.~~

    BalasPadam
  4. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html

    BalasPadam

Assalamualaikum
Sila Tinggalkan Sikit Kritikan Anda :)
Jom Ketahui Rahsia Rezeki Ramai Orang Tak Tahu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails