Handphone Giveaway by Syuhada1981.com | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Jumaat, 3 Januari 2014

Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

http://www.syuhada1981.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html


Assalamualaikum 

Wah nampaknya ini segmen yang pertama acik sertai dan acik setai tanda sokongan kepada kak syuhada. Tapi hadiahnya memang sangat menarik , lain dari yang lain serta unik. Di awal tahun kak syuhada telah anjurkan segmen yang mudah dan sangat berbaloi kepada sesiapa yang mendapatkannya. Sangat bertuah siapa yang dapatkan Louis Vuitton atau Gucci Handphone. Ini bukan mainan punya tetapi real,wah kalau menang pun seronok jika memilikinya.

Cantik handphone terbabit dan unik , lain dari yang lain. Jadi kepada yang ingi sertai . Marilah sertai segmen yang sangat mudah ini dari kak syuhada. 



Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu)  + RM 50.00 x 4 pemenang


Random

Solat Perfume (RM50.00 setiap satu) x 6 pemenang

Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entri yang bertajuk Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

2. Copy banner diatas dan linkkan semula ke entri ini.

3. Like Fanpage Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

4. Follow Blog Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

5. Follow Google SyuhadaBaharudin (boleh klik di sidebar)
 

Share This!


32 ulasan:

Khir Khalid berkata...

Good luck Acik.. all the best.. :)

Aniq Bukhary berkata...

Selamat bersegmen Acik :)

Syuhada Baharudin berkata...

terima kasih sudi join ye acik..
all the best (^_^)

Norhasniza Khalid berkata...

gud luck acik.. :)
#bukan mama tak letak, tapi masa tukar dot com tu hilang, tu kena carik satu-satu... acik sentiasa ada dalam bloglist mama, kalau tak letak tu, mama luperrr le tu... sori acik, ampun dipinta...

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

tahniah....selamat bersegmen

Kisah Si Dairy berkata...

good luck acik..

Ija Rased berkata...

wish u luck acik

mysha berkata...

Chaiyok2 acik... mana taw rezeki tahun baru dapat leopard LV tu hik3

Seri Selaseh berkata...

Semoga berjaya. Gud luck. Untung sabut timbul, untung batu tenggelam

Hafiza AizZawa berkata...

all the best acik... >_<

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

semoga berjaya acik.. :D

MyCherita berkata...

all the best bro.. :-)

izan mama mia berkata...

mg berjaya..comey je hadiahnya tuu

Eyriqazz berkata...

LV beg tu nampak cool...

MG schmidt berkata...

unik fon tu kan?
eager gle nk belek2.
kalau dapat tu sehari 2 duk belek fon je kje hhee .. gud luck acik! :)

Azlan Strider berkata...

good luck and all the best bro...

Regards,
-Strider-

Puteri Kasih berkata...

good luck acik..kak puteri pun dah join :)

acik idah berkata...

Good Luck & Selamat Bersegmen Acik.. :)

Tanpa Nama berkata...

chaiyok all the best acik..

atien zuraidah berkata...

Gud luck acik

aisya berkata...

all the best :D

fatin wawa berkata...

mmg menari hadiahnya.. cantik sgt phone tuu.. :D all the best acik..

fatin wawa berkata...

*menarik

Dzureen Darwis berkata...

Goodluck ye, hehehe :)

ika zulkefli berkata...

wah hdiah menarik kan, gud luck..:)

nur wanda Shuhada berkata...

Salam perkenalan , goodluck and jemput yea.
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/super-special-giveaway-by-alya-yaya.html
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/2013-end-giveaway.html
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
Hadiah : Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu) + RM 50.00 x 4 pemenang
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway.html

Muhammad Syazwan Norhalik berkata...

wow.. bestnye hadiah dia :D

farah adila berkata...

haii :) .BW dari GA yang sama .ada lagi GA yang menarik dan awesome .jom terjah sini -> http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2014/02/senarai-giveaway-awesome-awal-tahun-2014.html .btw, goodluck !

Tanpa Nama berkata...

Cute je hp nya tu....gutluck acik....

Atif Farhah berkata...

Assalam perkenalan ..
BW dan singgah dari GA yang sama .. done follow ..
jumm balas2 terjah ..
Handphone Giveaway by Syuhada1981com

Anis Amira berkata...

Assalamualaikum ^_^

Salam perkenalan :D

Singgah dari segmen yang sama :)

http://www.cikkmira.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

Hà Tuấn Đạt berkata...

dong tam game mu cho thuê phòng trọ cho thuê phòng trọ nhạc sàn cực mạnh tư vấn pháp luật qua điện thoại công ty luật hà nội số điện thoại tư vấn luật dịch vụ thành lập doanh nghiệp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails