Pengikut

Jumaat, 3 Januari 2014

Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

http://www.syuhada1981.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html


Assalamualaikum 

Wah nampaknya ini segmen yang pertama acik sertai dan acik setai tanda sokongan kepada kak syuhada. Tapi hadiahnya memang sangat menarik , lain dari yang lain serta unik. Di awal tahun kak syuhada telah anjurkan segmen yang mudah dan sangat berbaloi kepada sesiapa yang mendapatkannya. Sangat bertuah siapa yang dapatkan Louis Vuitton atau Gucci Handphone. Ini bukan mainan punya tetapi real,wah kalau menang pun seronok jika memilikinya.

Cantik handphone terbabit dan unik , lain dari yang lain. Jadi kepada yang ingi sertai . Marilah sertai segmen yang sangat mudah ini dari kak syuhada. 



Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu)  + RM 50.00 x 4 pemenang


Random

Solat Perfume (RM50.00 setiap satu) x 6 pemenang

Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entri yang bertajuk Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

2. Copy banner diatas dan linkkan semula ke entri ini.

3. Like Fanpage Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

4. Follow Blog Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

5. Follow Google SyuhadaBaharudin (boleh klik di sidebar)
 

Share This!


32 ulasan:

  1. Good luck Acik.. all the best.. :)

    BalasPadam
  2. terima kasih sudi join ye acik..
    all the best (^_^)

    BalasPadam
  3. gud luck acik.. :)
    #bukan mama tak letak, tapi masa tukar dot com tu hilang, tu kena carik satu-satu... acik sentiasa ada dalam bloglist mama, kalau tak letak tu, mama luperrr le tu... sori acik, ampun dipinta...

    BalasPadam
  4. Chaiyok2 acik... mana taw rezeki tahun baru dapat leopard LV tu hik3

    BalasPadam
  5. Semoga berjaya. Gud luck. Untung sabut timbul, untung batu tenggelam

    BalasPadam
  6. mg berjaya..comey je hadiahnya tuu

    BalasPadam
  7. unik fon tu kan?
    eager gle nk belek2.
    kalau dapat tu sehari 2 duk belek fon je kje hhee .. gud luck acik! :)

    BalasPadam
  8. good luck and all the best bro...

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  9. good luck acik..kak puteri pun dah join :)

    BalasPadam
  10. Good Luck & Selamat Bersegmen Acik.. :)

    BalasPadam
  11. mmg menari hadiahnya.. cantik sgt phone tuu.. :D all the best acik..

    BalasPadam
  12. wah hdiah menarik kan, gud luck..:)

    BalasPadam
  13. Salam perkenalan , goodluck and jemput yea.
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/super-special-giveaway-by-alya-yaya.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/2013-end-giveaway.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
    Hadiah : Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu) + RM 50.00 x 4 pemenang
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway.html

    BalasPadam
  14. haii :) .BW dari GA yang sama .ada lagi GA yang menarik dan awesome .jom terjah sini -> http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2014/02/senarai-giveaway-awesome-awal-tahun-2014.html .btw, goodluck !

    BalasPadam
  15. Cute je hp nya tu....gutluck acik....

    BalasPadam
  16. Assalam perkenalan ..
    BW dan singgah dari GA yang sama .. done follow ..
    jumm balas2 terjah ..
    Handphone Giveaway by Syuhada1981com

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum ^_^

    Salam perkenalan :D

    Singgah dari segmen yang sama :)

    http://www.cikkmira.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails