Pengikut

Ahad, 17 Julai 2016

Perodua Bezza Kereta EEV Sedan Yang Pertama Dan Harga Mampu Milik


Assalamualaikum

Aku antara ribuan pengguna kereta perodua yang menantikan keluaran terbaru iaitu produa Bezza. Kereta pertama sedan perodua ini menjadi tarikan dengan harga mampu milik.

Harga Perodua Bezza

Bezza 1.0 standard G (M)✅ RM 37,700.00
Bezza 1.0 G standard (A)✅ RM 39,300.00
Bezza 1.3 Premium X (M)✅ RM 42,800.00
Bezza 1.3 Premium X (A)✅ RM 44,800.00
Bezza 1.3 Advance (A) ✅ RM 50,800.00



Warna yang di sediakan

➡️Ocean blue (New colour )
➡️Sugar brown (New colour )
➡️Lava Red
➡️Black Ebony
➡️Glittering Silver
➡️Ivory White




6 sebab acik berkenan dengan Perodua Bezza 

1. Keyless
2. eco mode / Dual VVT-i
3. lampu depan dan belakang trend terkini
4. shark fin antena
5. reverse camera
6. design henshem bergaya



Perodua Bezza 1.3L Advance dilengkapi dengan:

Kawalan Kestabilan Kenderaan (VSC), iaitu fungsi keselamatan yang mengesan dan mengurangkan gelinciran yang membolehkan pengguna mengekalkan kestabilan semasa memandu. Varian ini juga didatangkan dengan Bantuan Brek (BA) dan Kawalan Tarikan (TRC) yang membolehkan pemandu mengekalkan daya tarikan di atas jalan yang licin Satu lagi ciri-ciri pertama bagi Perodua adalah butang mula/henti dengan kunci pintar yang hanya boleh didapati dalam varian 1.3L. 

Dari segi multimedia, varian Perodua Bezza 1.3L Advance dilengkapi dengan alatan mudah alih multimedia yang membolehkan pengguna mengakses media sosial dan hiburan daripada gajet Android ketika kenderaan berada dalam keadaan statik PERODUA Bezza menerima pengiktirafan 5 bintang dari ASEAN NCAP PERODUA Bezza.

Pelancaran secara rasmi akan di adakan pada 21 Julai nanti dan untuk tempahan awal sudah boleh di lakukan. 

Share This!


8 ulasan:

  1. HEBATNYA BEZZA YG MAMPU BOLEH DAPATKAN SEBUAH...

    BalasPadam
  2. Tpt duduk blakg cam keras jer acik..nampak kena test dlu ni..

    BalasPadam
  3. Akhirnya P2 mengeluarkan model yang ada but..kiut plak tu.

    BalasPadam
  4. Assalammualaikum... achik,

    wahh... mselim3 minat gak kat bezza nie... terbaik. Keyless macam honda city..

    mselim3

    BalasPadam
  5. Harga terbaik dan memang mampu milik,Produa memang terbaik

    BalasPadam
  6. Harga terbaik dan memang mampu milik,Produa memang terbaik

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails