Pengikut

Ahad, 13 November 2016

Jika Sayangkan Dia Hargai Dengan Hadiahkan Biobax

https://3.bp.blogspot.com/-TfC2BjpEU6U/WCgzH_QwMrI/AAAAAAAARP4/4cm4iKA6pX88rDeQnB7IYMXV8tYpzx6yQCLcB/s640/FB_IMG_1478776538386.jpg

Biobax itu apa pula acik? aku tengok kau selalu post.Kata seorang kenalan.

Ahh Biobax Cool Therapy merupakan satu produk spray terapi untuk mengurangkan sakit belakang dan sakit pinggang, selsema, sakit sendi, dan macam-macam lagi.balasku.

Dah tu siapa je boleh pakai ?

Semua boleh pakai, untuk mak ayah kita sakit badan boleh sapu-sapu. Lelaki pun boleh pakai, kalau kaki kejang ke lepas main futsal, semburkan sikit , sapu-sapu inshaAllah okey.

Ibu mengandung boleh pakai biobax ? 

Biobax ni spray je. Sejuk & tak melekit. Bau pun wangi boleh dipakai bila-bila masa. Ibu-ibu mengandung tak boleh pakai sembarangan ubat. Tapi Biobax ni amat sesuai & disyorkan utk ibu-ibu mengandung yang mengalami sakit belakang, sakit pinggang & lenguh-lenguh Nyaman dan melegakan.

Kalau sengugut boleh pakai biobax ?

Senggugut,Bila datang senggugut.Tak tahan sakitnya.. Kadang-kadang terpaksa MC. Makan ubat dan tidur.. 

Ahh nak cadangkan yang ada senggugut, wajib miliki Biobax. Biobax boleh bertindak sebagai "natural painkiller" 
Spray pada tangan dan sapu bahagian sakit..serius anda tak perlu MC lagi... Rasa sakit akan lega dan anda boleh bekerja seperti biasa. 

Tiada masalah untuk anda sapu sekerap mungkin Biobax kerana Biobax adalah 100% organik...

Berapa pula harganya? 

Harga Biobax ni RM80 termasuk postage untuk 1 botol. Satu botol ni 50ml. 

Mahalnya?

Ehh tidaklah, barang baik mesti mahal sikit. Kandungan Biobax adalah 100% organik. Tahan selama 3-4 bulan sebanyak 500 kali semburan. Plus, ianya berkesan! Jadi, bagi acik berbaloi inshaaAllah untuk membelinya 

Tunggu apa lagi ! Whatsapp 

Dapat kan biobax dengan harga RM80 sahaja, termasuk pos sekali.Jom dapatkan sekarang. 

WHATSAPP πŸ‘‰ 0136536841
WHATSAPP πŸ‘‰ 0136536841
WHATSAPP πŸ‘‰ 0136536841

Testimoni Berkesan Biobax Cool Theraphy

1. Biobax bagus, dapat kurangkan sakit belakang!

tidur lena dengan Biobax Cool Theraphy!
testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
"Boleh saya tanya perkembangan wife tuan macam mana?"
"Produk biobax bagus. Sebelum tidur sapu kat belakang isteri, dapat kurangkan sakit."

2. Husband pakai untuk resdung, sakit pinggang cepat hilang!

testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
"Semoga kandungan sis juga sentiasa sihat. Bagaimana ye kesan penggunaan biobax pada masalah sakit pinggang yang sis alami?"
"Okay.. bau best and husband pun pakai untuk resdung. Recommended for others."
"So far sakit pinggang sis makin baik?"
"Yes.. rasa sakit cepat je hilang."
"Alhamdulillah, sebaiknya amal 3 kali sehari tau"

3. Leher tergeliat, kaki sakit, Biobax sedap dipakai!

testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
"Pagi tadi saya dah ambil biobax.. Mula try pada incik hubby sebab leher macam tergeliat. So fari dia cakap berangin n sedap di pakai. Then, jumpa mak saya pula and bagi dia try. Dia sakit kaki. Alhamdulillahh.. dia pun mintak orderkan :)"
 4. Masalah Slip Disc makin berkurangan!
testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
"Macam mana ye kesan penggunaan biobax pada masalah slipdisc yang tuan alami?"
"Alhamdulillah dah boleh kerja tapi tak sepenuhnya lagi"
"Bertambah baik ye lepas penggunaan biobax ni?"
"Ye tuan thank you"

 5. Produk berkesan, sakit dah hilang!

testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
"Alhamdulillah product tu berkesan. Semua family saya guna product tu."
"Alhamdulillah. So far sakit belakang sis macam mana?"
"Ok dah"
"Dah tak sakit atau ada masa sakit juga?"
"Dah tak sakit dah. Bukan setakat sakit belakang je. Bila lenguh-lenguh pun saya guna. Kejap je dah okay."

6. Terus hilang sakit tapak kaki!

testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
"Akak recommend ubat ni pada mak sebab dia selalu sakit tapak kaki. Kerja berdiri kat kilang. Kawan-kawan dia pun selalu sakit tapak kaki. Tapi tak pernah jumpa ubat yang sesuai. Pergi urut pun tak baik-baik. Tapi biobax ni mujarab sungguh. Spray 2 kali je terus hilang sakit tapak kaki tu. Ni order untuk kawan-kawan dia pula. Heheh saja nak bagi testi sikit."
"Alhamdulillah mujarab ye"

7. Sakit semasa tidur dah tiada, walaupun menghidapi Scoliosis!

testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
"Dah cuba tadi. So far alhamdulillah. Sebab saya ada scoliosis tu yang dok sakit pinggang. Dari sebelum ada anak, bila pregnant yang first lagi teruk. Nak baring pun tak boleh. Sama ada tidur sebelah kiri atau kanan."
"Selepas puan guna Biobax ni puan ada kurang sakit ke?"
"Ada alhamdulillah. Selalu bila terbaring flat memang susah nak bangun tapi sekarang lepas pakai biobax senang sikit nak ubah position .. Kalau tidak, Allah saja yang tau sakit macam mana."
"Puan spray kat bahagian mana ya?"
"Pinggang ke bawah"

8. Guna Biobax masa dalam Labour room!

testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
"Percaya tak CN guna Biobax ni masa dalam Labour room? Rasa sejuk dan bau wangi mampu mengurangkan sakit contraction, memang best! Cuba lah Biobax. Memang berbaloi. Nurse pun tanya CN guna apa sebab dorang suka bau Biobax ni."


Dapat kan biobax dengan harga RM80 sahaja, termasuk pos sekali.Jom dapatkan sekarang. 

WHATSAPP πŸ‘‰ 0136536841
WHATSAPP πŸ‘‰ 0136536841
WHATSAPP πŸ‘‰ 0136536841

Keterangan lanjut ke
 facebook biobax Johor

Share This!


8 ulasan:

  1. Biobaxx mmg best.. saya juga pengguna biobax

    BalasPadam
  2. Biobaxx mmg best.. saya juga pengguna biobax

    BalasPadam
  3. Huishhh! Sesiapa bagi hadiah ni kat ena, memang ena hargai sangat2 hehehehe. Bestnyaa dapat! Boleh hilangkan sengal2 kat badan ni. Penat lately

    BalasPadam
  4. Bagus ni kalau sakit bahu n lain yg berkenaan elok cuba

    BalasPadam
  5. Rugi kalau tak cuba. Memang berkesan sangat, Nani dah guna :)

    BalasPadam
  6. Produk yang bagus digunakan...kalau bagus untuk orang mengandung sudah tentu bagus yang bukan mengandung

    BalasPadam
  7. Setiap penyakit ada ubatnya. Insyaallah selagi halal berkesan dan selamat boleh cuba

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails