Lazada Match Day Sale Sempena Final World Cup 2018 | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Jumaat, 13 Julai 2018

Lazada Match Day Sale Sempena Final World Cup 2018


Piala dunia kian tiba kemucaknya. 

Final dah ? Pasukan mana jadi pilihan hati kamu ? 

Pasukan pilihan acik iaitu Sepanyol tewas awal. Kekalahan dramatik Sepanyol kepada Russia menerusi penentuan penalti pada pertembungan 16 terakhir Piala Dunia, aahh jadikan salah satu tempat ke final akan diisi pasukan yang tidak pernah berada di pentas berkenaan sekurang-kurangnya untuk setengah dekad.Kekalahan itu sangat menyakitkan !


Tapi tak apa semangat Perancis masih menebal di jiwa. Alang-alang nak final kita beri sokongan pada pasukan lain yang masuk Final. 

Perancis atau Crotia ?

Tahu tak sempena Perlawanan akhir ini Lazada ada buat eksklusif jualan dan ada diskaun sehingga 90 % untuk pelbagai jenis jualan. 

Match Day Sale termasuk  tawaran eksklusif dari barangan sukan, barangan runcit, aksesori elektronik, TVd dan pelbagai jenama international bagi produk- produk lelaki. Antaranya  seperti Puma,Vivo,Tesco,Watsons,Sports Direct,Clear Men dan banyak kali. 

Untung kalau beli waktu promosi ini. Penguna bijak akan ambil peluang ini untuk membeli barang keperluan. Mana taknya diskaunnya memang memukau.


Match Day Sale ada juga menawarkan 888 baucher, Flash Deal dari RM 1 dan Exclusive Partners Offers.

Paling acik teruja adanya- Match Day Quiz, aah masa inilah uji pengetahuan tentang bola sepak dan menang voucher.



Macam mana sertai ? 

1 - Download dan log in Lazada App atau click di sini .
2- Sertai quiz seperti yang dijadualkan dari 1pm pada 14 Julai dan 11 malam pada 15 Julai. Bagi 450 peserta yang awal menjawab semua soalan dengan tepat akan menang voucher !!

atau boleh seperti di gambar atas tersebut.Kalau nak join match point juga boleh dapatkan waktu seperti di bawah. 


Siapa bertuah, dapat bonus voucher.Jadi salah seorang pemenang.


Share This!


7 ulasan:

razzwey razz berkata...

Ohsem!! Nak cuba nasib harap dapat, ehee...

mOoN IzzaN berkata...

memang berbaloi-baloi beli barang time ada sale ni..

Aisya Ismail berkata...

90% banyak tu discount..

qaseh dalia berkata...

Bolwh try ni

YB Shehan berkata...

wow cambest jerr...

paridah berkata...

HEBAT DISKAUN BESAR

Nadia Johari berkata...

memang berbaloi beli masa tengah sale ni oii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails