Cepat! Download Aplikasi Marrybrown Dapatkan Tawaran Yang Berbaloi Serendah RM 2.90 ! | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Isnin, 25 April 2022

Cepat! Download Aplikasi Marrybrown Dapatkan Tawaran Yang Berbaloi Serendah RM 2.90 !


 

Assalamualaikum

 Siapa di sini peminat ayam goreng ? 

Kalau sama kita geng, acik memang peminat setia ayam goreng, boleh dikatakan hampir setiap hari makan ayam goreng. Ceritanya memang bulan puasa ini bulan yang sangat sibuk dengan pelbagai kegiatan dan aktiviti sambutan ramadhan. Tiba-tiba kawan bagitahu, Marrybrown dah ada aplikasi sendiri, lepas itu ditawarkan macam-macam dengan harga yang sangat berpatutan.

 Tanpa lengah lagi acik terus download aplikasi Marrybrown.

Call Mak, balik kerja ini kita terus pergi Marrybrown ya mak. Mak dengan nada gembira berkata iya tanpa basa basi.

Apalagi, balik kerja terus ambil mak. 


 Tak sangka harga yang di tawarkan serendah RM 2.90 sahaja dan paling menarik kepada pengguna baru diberikan secara percuma Marrybrown's Crispy Chicken.

iya secara percuma.


 

Nak tengok apa acik beli ?

1. Chicken Nugget : RM 5.90 harga asal ( RM 8.49)

2. Bubur Ayam :RM 6.90 harga asal (RM 8.50)

3. Hotouch Burger Combo : RM 10.00 (RM 13.50)

4. Free ayam Marrybrown's Crispy Chicken.

Bagaimana Untuk Redeem di Deal di Aplikasi Marrybrown 



 

Bahagian Tawaran pada tab Laman Utama:

Buka aplikasi Marrybrown
1. Pada halaman utama, klik pada tawaran yang minati
2. Sebaik sahaja klik pada tawaran yang dipilih, kita akan melihat penerangan lanjut mengenai tawaran yang dipilih.
3. Tekan 'redeem'
4. Lihat tawaran yang ditebus di bawah 'Ganjaran Saya' 


5. Tekan tawaran yang dipilih dan tunjuk kod QR di cawangan Marrybrown yang mengambil bahagian untuk menebus makanan anda

 


 

Apakah Kelebihan Guna Aplikasi Marrybrown Malaysia

 1. Kumpul Mata ganjaran

Untuk setiap pembelian RM 1 bersamaan 1 point jadi kumpul mata tersebut dan boleh redeem di point redeem. Jangan lupa scan qr code untuk dapatkan mata.

2. Eksklusif percuma ayam bagi pengguna baru

Tawaran kepada pengguna baru akan dapat percuma seketul ayam boleh ditebus. Selalulah semak aplikasi nanti ada pelbagai tawaran menarik.

 3. Makan minum dan menang!

Untuk sempena bulan ramadhan Marrybrown ada membuat peraduan makan, minum dan menang bersama MB dan coco-cola! Belanja di mana-mana cawangan MB sebanyak RM 25 ke atas dalam 1 resit bersama menu kombo MB dan minuman daripada produk coca cola. Hadia best-bet bakal dimenangi setiap minggu !

 4. Order Delivery

Selain itu, Marybrown juga boleh dipesan secara online melalui food panda, grab food dan shopeefood. Senang je pakai aplikasi ini pun boleh. 

 Okey untuk menggunakan aplikasi ini tak semua tempat boleh. Sebelum pergi lebih baik semak dulu outlet tersebut boleh memakai Marrybrown aplikasi atau tidak. Boleh semak di sini.  

Ingat download Aplikasi Marrybrown di playstore dan apple store.

Dan untuk maklumat lebih lanjut, info di bawah : 

Website: https://marrybrown.com/
MB App: https://mbapp.marrybrown.com/
Facebook: MarrybrownMalaysia
Instagram: Marrybrownmy
YouTube: MarrybrownTV
Telegram: https://t.me/marrybrownmy


 

 

Share This!


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails