Pengikut

Rabu, 13 April 2011

Someone care about me


Assalamualaikum ........

walaupon final dekat nie ....aden rasa takut sangat .... but aden nak ucapkan terima kasih x terhingga kepada someone yang sentiasa sokong aku ....selalu mesej aku ..kejutkan pagi bangun tido n call ...risau bila aku ada masalah ...selalu tanye kabar aku ...makan dah segalanya .....

terima kasih awak... saya hargai ..maaf walaupon saya x dapat nak buat macam orang lain ....but terima kasih sebab awak faham keadaan saya dan dan awak buat saya happy .... honestly bila depan awak " SAYA TAK TAHU NAK CAKAP APA & MACAM MANE" LIDAH SAYA JADI KELU....

tapi entah wak saya dah cuba apa yang saye mampu,... terima kasih sebab awk ambil berat tentang saya .... ermmm mesti semua nak tahu siapa dye orang tu .......... walaupon malang dapat saya x pe la ..dye someone secret :) n x tahu apa perasaan dye pada saye ...


Share This!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails