Pengikut

Rabu, 20 Februari 2013

Hari Yang Agak Terkilan Sebagai Blogger


Assalamualaikum

Serious hari nie , agak terkilan dan sedikit kecewa. Tak pelah acik ,tenang acik, mungkin bukan rezeki kamu untuk menang tu, Allah mungkin tak izinkan untuk acik untuk menang. Mungkin ada tak faham apa yang acik maksudkan, Sebenar tadi lihat di facebook denaihati Network group dan masing-masing bersorak gembira bila menang bagi social media awards ,Acik minta pada seorang blogger hebat link untuk lihat juga untuk blog acik .Cuba klik link ni ->Media social awards



acik di tangga atas tapi malangnye orang lain yang menang. takpelah mungkin bukan rezeki acik, mungkin kalah untuk penilaian juri dari segi penulisan acik. Tak pelah acik redha saje. Next time cuba lagi.. Apa pon tahniah owner blog www.akmaomar.com. Dia dapat panggilan call bahawa dia menang. Apa pon tahniah :)

Oklah terus tak ada" mood" untuk hari nie, semoga semuanya berjalan lancar dan acik hormati keputusan juri bagi media social awards. Fuhh

Share This!


35 ulasan:

Ezad Izzuddin berkata...

Menang atau kalah tu dah memang adat :D
Kita kena tetap berusaha lebih lagi

inche hlovate berkata...

takpe la lain kali cuba lagi okay

♔ Hasnie Adda ♔ berkata...

aikk ? kenapa diorang bt cam tuu . tak adil laa . sabar jer laa acik .

Mieza Jhaa K berkata...

Xper lah.. kita usaha lg k.. cayok2!!!

*sy pn nk jgk!

Mieza Jhaa K berkata...

Yang pasti saya suka baca blog awak ni

*pujuk la kononnya.. haha

Aku Penghibur berkata...

betul tu :)

Aku Penghibur berkata...

mungkin dia menang dengan penilaian juri

Aku Penghibur berkata...

hahahah terima kasih kerana memujuk

selipar putih berkata...

aah die memang ade penilaian dari juri..xpe cik cuba lagi..

Azrul Zakuan berkata...

chill bro..at least orang dah kenal jenama "aku penghibur" :)

Mieya Atiera berkata...

Mungkin blum ada rezeki lagi kot. Takpe, usaha lagi di masa akan datang.

Aku Penghibur berkata...

tulah ...i will try my best :)

Aku Penghibur berkata...

thanks bro ..betul tu :)

Aku Penghibur berkata...

insyaALLAH saya cuba yang terbaik :)

Aku Penghibur berkata...

:) terima kasih bg sokongan

Bin Muhammad berkata...

Salam Acik,
Alhamdulilah...Acik tak menang. Kalau menang pasti usaha berkurang utk tahun ni...
Hah! Itukan ada hikmahnye...kenapa nak sedih2, xde mood le... Selalu bg motivasi, maka diri sendiri kenalah lebih bermotivasi.
Jgn marah dan bersedih lagi...
Angka kat sblh kanan tu sentiasa menyokong Acik..OK

p/s: Jeles gak kat akmaomar tu...hehe

Mieza Jhaa K berkata...

Harap jgn sedey2 lagi..sy pun sedey jgk ni sebab tak daftar pun..haha

Mieza Jhaa K berkata...

Ye..jenama kamu berdua saya dah kenal

kopi pasta berkata...

kira OK la terpilih sbg finalist. lain kali ada la rezeki tu

Cik Cammy Lia berkata...

alaa xmo2 mcm tu acik...nanti ad lagi award len.kalo dh rezeki acik nt menang la tu :-)

Hatimi Tahirruddin berkata...

hebak dah tu dapat jadi finalist....:)

Wee Zawiah berkata...

Kalau hati terkilan ... mmg amik masa nak okey ... sabar n redha ... next ada lagi ...

Hasri Anis berkata...

Bukan rezeki.., takpa, lain kali boleh cuba lagi :)

dya didinad berkata...

try lagi ok..pape pon blog nih nadiah suka bace ohsem gituh jngan cedey2 ..tak ade rezeki kiter nak buat acanew setia smile =) okeng

Akma Omar berkata...

Saya dpt info ada 3 pemenang tempat 1 ,2,3. saya sendiri tak tahu menang yg mana. mungkin awak salah seorg pemenang juga kot. Anyway thanks ya

Elih Japahar berkata...

Kira dah cukup beruntung dpt jadi Finalist, tahniah...mgkin bkn rezeki...cuba lagi bro hehe

cik kaki ketawe berkata...

acik..tak menang pun tak pa...walaupun sy tahu acik nak menangkan...atleast pembaca blog acik still suka dgn blog ni...no matter if u win or lose...kami semua still support acik =)

xila dot berkata...

its okeee cuba improve mana yg kurang okeee

Arol Mubin berkata...

Sabar yeah, Acik. Belum ada rezeki Acik lagi. Mungkin Allah nak berikan sesuatu yang lebih baik daripada nie. Siapa tahu kan? :)

Nina Maslizza berkata...

alalala...jan la down..u have your own fans ok..so keep writing tuk fans u :)

Mar Haini Abdul Rahim berkata...

xpe la acik. ada la hikmahnya kenapa rezeki xberpihak pd acik. insyaAllah lepas ni ye.. btw suke sgt lagu kat blog ni :)

hazman fadzil berkata...

its okey bro....memang rasa ralat kan....eden dah rasa masa DIGI AWARDS dulu....cuma menariknya bila ada award cenggini ...kita akan PERAH IDEA macam mana nak promote dan branding blog kita..... teruskan enjoy blogging....

kakinakl.com berkata...

tak per dik..janji orang kenal blog kamu

boni kacak berkata...

tak pe bro.. yang penting, jangan berhenti menulis je. teruskan apa yang ko lakukan sekarang ni :)

Syaifuddin Alias berkata...

aku finalist tapi aku tak menang kot ..haha.. Aku tak dpt call tapi aku dijemput ..kekeke..tp aku rilek je bro ..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails