Hari Yang Agak Terkilan Sebagai Blogger | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Rabu, 20 Februari 2013

Hari Yang Agak Terkilan Sebagai Blogger


Assalamualaikum

Serious hari nie , agak terkilan dan sedikit kecewa. Tak pelah acik ,tenang acik, mungkin bukan rezeki kamu untuk menang tu, Allah mungkin tak izinkan untuk acik untuk menang. Mungkin ada tak faham apa yang acik maksudkan, Sebenar tadi lihat di facebook denaihati Network group dan masing-masing bersorak gembira bila menang bagi social media awards ,Acik minta pada seorang blogger hebat link untuk lihat juga untuk blog acik .Cuba klik link ni ->Media social awards



acik di tangga atas tapi malangnye orang lain yang menang. takpelah mungkin bukan rezeki acik, mungkin kalah untuk penilaian juri dari segi penulisan acik. Tak pelah acik redha saje. Next time cuba lagi.. Apa pon tahniah owner blog www.akmaomar.com. Dia dapat panggilan call bahawa dia menang. Apa pon tahniah :)

Oklah terus tak ada" mood" untuk hari nie, semoga semuanya berjalan lancar dan acik hormati keputusan juri bagi media social awards. Fuhh

Share This!


35 ulasan:

Ezad Izzuddin berkata...

Menang atau kalah tu dah memang adat :D
Kita kena tetap berusaha lebih lagi

inche hlovate berkata...

takpe la lain kali cuba lagi okay

✿ Hasnie Adda ✿ berkata...

aikk ? kenapa diorang bt cam tuu . tak adil laa . sabar jer laa acik .

Unknown berkata...

Xper lah.. kita usaha lg k.. cayok2!!!

*sy pn nk jgk!

Unknown berkata...

Yang pasti saya suka baca blog awak ni

*pujuk la kononnya.. haha

Akupenghibur.com berkata...

betul tu :)

Akupenghibur.com berkata...

mungkin dia menang dengan penilaian juri

Akupenghibur.com berkata...

hahahah terima kasih kerana memujuk

selipar putih berkata...

aah die memang ade penilaian dari juri..xpe cik cuba lagi..

Unknown berkata...

chill bro..at least orang dah kenal jenama "aku penghibur" :)

Unknown berkata...

Mungkin blum ada rezeki lagi kot. Takpe, usaha lagi di masa akan datang.

Akupenghibur.com berkata...

tulah ...i will try my best :)

Akupenghibur.com berkata...

thanks bro ..betul tu :)

Akupenghibur.com berkata...

insyaALLAH saya cuba yang terbaik :)

Akupenghibur.com berkata...

:) terima kasih bg sokongan

BinMuhammad berkata...

Salam Acik,
Alhamdulilah...Acik tak menang. Kalau menang pasti usaha berkurang utk tahun ni...
Hah! Itukan ada hikmahnye...kenapa nak sedih2, xde mood le... Selalu bg motivasi, maka diri sendiri kenalah lebih bermotivasi.
Jgn marah dan bersedih lagi...
Angka kat sblh kanan tu sentiasa menyokong Acik..OK

p/s: Jeles gak kat akmaomar tu...hehe

Unknown berkata...

Harap jgn sedey2 lagi..sy pun sedey jgk ni sebab tak daftar pun..haha

Unknown berkata...

Ye..jenama kamu berdua saya dah kenal

Unknown berkata...

kira OK la terpilih sbg finalist. lain kali ada la rezeki tu

mila berkata...

alaa xmo2 mcm tu acik...nanti ad lagi award len.kalo dh rezeki acik nt menang la tu :-)

Unknown berkata...

hebak dah tu dapat jadi finalist....:)

Qaseh Vee berkata...

Kalau hati terkilan ... mmg amik masa nak okey ... sabar n redha ... next ada lagi ...

Unknown berkata...

Bukan rezeki.., takpa, lain kali boleh cuba lagi :)

sayang berkata...

try lagi ok..pape pon blog nih nadiah suka bace ohsem gituh jngan cedey2 ..tak ade rezeki kiter nak buat acanew setia smile =) okeng

akmaomar berkata...

Saya dpt info ada 3 pemenang tempat 1 ,2,3. saya sendiri tak tahu menang yg mana. mungkin awak salah seorg pemenang juga kot. Anyway thanks ya

Unknown berkata...

Kira dah cukup beruntung dpt jadi Finalist, tahniah...mgkin bkn rezeki...cuba lagi bro hehe

Unknown berkata...

acik..tak menang pun tak pa...walaupun sy tahu acik nak menangkan...atleast pembaca blog acik still suka dgn blog ni...no matter if u win or lose...kami semua still support acik =)

Unknown berkata...

its okeee cuba improve mana yg kurang okeee

AM berkata...

Sabar yeah, Acik. Belum ada rezeki Acik lagi. Mungkin Allah nak berikan sesuatu yang lebih baik daripada nie. Siapa tahu kan? :)

Unknown berkata...

alalala...jan la down..u have your own fans ok..so keep writing tuk fans u :)

Unknown berkata...

xpe la acik. ada la hikmahnya kenapa rezeki xberpihak pd acik. insyaAllah lepas ni ye.. btw suke sgt lagu kat blog ni :)

Unknown berkata...

its okey bro....memang rasa ralat kan....eden dah rasa masa DIGI AWARDS dulu....cuma menariknya bila ada award cenggini ...kita akan PERAH IDEA macam mana nak promote dan branding blog kita..... teruskan enjoy blogging....

Tanpa Nama berkata...

tak per dik..janji orang kenal blog kamu

Unknown berkata...

tak pe bro.. yang penting, jangan berhenti menulis je. teruskan apa yang ko lakukan sekarang ni :)

Unknown berkata...

aku finalist tapi aku tak menang kot ..haha.. Aku tak dpt call tapi aku dijemput ..kekeke..tp aku rilek je bro ..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails