Pengikut

Isnin, 22 Ogos 2011

Pertikaikan Kenapa Azan Berkumandang




Assalamualaikum

Hai hari nie acik nak berkongsi cerita, tadi godey-godey yahoo tetiba terbace article nie adehhh tolong la jangan jadikan soal agama masing-masing sebagai isu. Bila bace nie geram jugak yelah tak respect betul.even dye dah mintak maaf tapi dah berjuta-juta orang yang bace apa yang dye tulis.


Mahu kew 13 Mei berulang lagi dimana negara kucar kacir dengan masalah perkauman. Kalau terjadi lagi bukan senang hoi... kita kena hormat satu sama lain tak kira apa kaum pon.. tak mahukan.. so jangan la jadikan isu ....

ok nak maklumat lebih lanjut boleh click my.news.yahoo.com

tapi kejadian nie tak tahu dimana berlaku ..sebab tak bagitahu di mana tapi tolong respect la ... geram jgk nie ...ceritanya si alex chang pertikaikan kenapa Azan Maghrib berkumandang sewaktu makan malam (waktu buka puase)


dan boleh jugak bace comment yang dibuat oleh alex cheung yang di postkan di facebook
dan bace jugak comment yang di tulis oleh rakan-rakan di sane ..aah tengok la comment tersebut memang akan sedar diri ...

adeh nak tulis apa tulis la ... tak kira apa pon but bukan isu macam nie,tengok now dah jadi macam gini sape yang susah??? diri sendri dan keluarga la .... so fikir-fikirla sebelum buat tu ....

Share This!


7 ulasan:

  1. sekarang ini isu agama makin menjadi2, ramai yang mempermain2kan agama islam

    BalasPadam
  2. tu menandakan dunia nie dh akhir zaman...
    negara akan kucar kacir...

    BalasPadam
  3. ermmm nahuzubillah ...jauhkan la

    BalasPadam
  4. sgja nk bgkitkan isu perkauman dn agama...suruh die balik baca Perlembagaan Persekutuan Malaysia lah...sush2 je...

    BalasPadam
  5. pemimpin kena angkat martabat Islam tu sendiri baru agama2 lain hormat.. kalau pemimpin sendiri tolak hukum Islam mcm mane org lain nak hormat??

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails