Pengikut

Jumaat, 24 Ogos 2012

Menguji Tahap Negative Minda Kamu


 Assalamualaikum

Hahahaha.. hari nie penat untuk menulis entry panjang lebar sebab ada yang complain acik asyik tulis panjang-panjang. So hari nie entry yang simple tapi double meaning. So jangan fikir yang bukan-bukan but fikir yang positive yer 

Gambar Pertama 


Bila pandangan pertama mesti akan akan fikirkan ini adalah sesuatu yang menarik dan seksi.. wow ..tergodalah tu ..dan perempuan pulak mesti cakap masyaALLAH apalah seksi sangat..tapi gambar real adalah gambar sepasang kasut tumit tinggi yang di zoom bahagian bawahnya ..hahaha


Gambar KeDua 


 Bila berfikiran kuning ,gambar tersebut akan kelihatan seperti perempuan terkangkang .Sedangkan jika kamu melihat dengan teliti + fikiran positive gambar asal adalah lampu.. 

hehehehe ... so dalam hidup nie kadang kala banyak benda yang mengelirukan dan mesti fikir posituve ^_^ 

Share This!


5 ulasan:

khairul azman berkata...

hahhahaha.. yang 1st tuh terlepas. yang scnd tuh kantoi abezz.. xleh nak bayngkan ape3 dah .....lucH3 HAHHAHAHA

Aku Penghibur berkata...

HAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Tiffany CaXera berkata...

eh.ehh..asal saya tengok tak mmg nampak lampu je..tak nampak pun seperti yang digambarkan tue..XD..

Atikah Zamil berkata...

salam , nak tanya apa nama lagu ni ? hehe soryy

Aku Penghibur berkata...

wanita-dehearty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails