Pengikut

Jumaat, 28 September 2012

Alhamdulilah Blog Terpilih Untuk Majalah Remaja Edisi Oktober

Assalamualaikum


Hai semua hari nie acik nak kongsikan kegembiraan hidup acik. Acik pon tak sangka blog acik boleh terpilih untuk majalah remaja untuk edisi Oktober. Mula-mula kawan ada cakap pada acik bahawa dia ada hantar beberapa kali. Dan acik okkkan jer. Rasa dah lama dah tapi 2 hari lepas ada kawan acik.. mimin bagitahu blog acik masuk majalah remaja ..Alhamdulilah tak sangka dan excited sampai malam nk cri kedai buku .Walaupon hanya sekadar blog sisipan dan di ruang kecik tapi acik bersyukur sangat kerana di beri peluang nie. Untuk pengetahuan semua dulu Url blog acik adalah www.mywasabicinta.blogspot.com tapi kerana blog acik hampir di delete oleh blogger tanpa sebarang alasan.Masa tu ,memang gabra dan sedih bila blog hilang nsib baik sempat acik simpan backup dan acik terus beli domain. Maka dengan itu terciptalah akupenghibur.com

  1.  


Ribuan terima kasih kepada kawan-kawan yang support blog acik, kawan-kawan yang selalu support acik dan semua pembaca blog acik. Dan tak lupa pada kawan yang mendoakan acik serta kawan-kawan yang berikn ucapan tahniah... acik akan terus menaip dan menyebarkan ilmu ALLAH ...sama-sama kita terus berikan entry yang bermanfaat ..amin ...Jom dapatkan Remaja untuk bulan oktober ^_^

Share This!


15 ulasan:

Norasyimah Saifullah berkata...

tahniah awak

لين Si Pipi Merah berkata...

mabruk alaik!

Maisarah Azmi berkata...

wah!tahniah

Budakkoko berkata...

wooo . msk remaja tuuu .

tahniah ! :D

kinara kinatara berkata...

tahniah acik,keep it up:)

Farah Zahid berkata...

wah.. best2.. tahniah.. semoga terus berjaya berblogging.. :)

O.R.A.N.G.E berkata...

terbaek laaa kwn... btw tahniah taw

Anees :) berkata...

wah...thniah acik..:)

Erisa Levine berkata...

untg ler dpt msuk majalah, remaja lg tu..hehe
tahniah acik!!! keep a good job~

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

Untung acik..lepas ni msty ramai flowers dah hehehe

Nina Maslizza berkata...

tahniah2..

Hajar Shikin berkata...

bkn sng blog nk msk majalah...btw congrattss =)

iu-hazirah berkata...

cmne nk wat backup dan beli domain. ??

nurulfazlina zulkefli berkata...

wow...mst awk rjin blogging and info yang menarik sntiasa org singgah..rugi x beli remaja...xpe kt cni sy blh tgk...
congrate blog terpilih...

Haslinda Hassan Ali berkata...

tahniah...
maju jaya selalu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails