Pengikut

Jumaat, 28 September 2012

Alhamdulilah Blog Terpilih Untuk Majalah Remaja Edisi Oktober

Assalamualaikum


Hai semua hari nie acik nak kongsikan kegembiraan hidup acik. Acik pon tak sangka blog acik boleh terpilih untuk majalah remaja untuk edisi Oktober. Mula-mula kawan ada cakap pada acik bahawa dia ada hantar beberapa kali. Dan acik okkkan jer. Rasa dah lama dah tapi 2 hari lepas ada kawan acik.. mimin bagitahu blog acik masuk majalah remaja ..Alhamdulilah tak sangka dan excited sampai malam nk cri kedai buku .Walaupon hanya sekadar blog sisipan dan di ruang kecik tapi acik bersyukur sangat kerana di beri peluang nie. Untuk pengetahuan semua dulu Url blog acik adalah www.mywasabicinta.blogspot.com tapi kerana blog acik hampir di delete oleh blogger tanpa sebarang alasan.Masa tu ,memang gabra dan sedih bila blog hilang nsib baik sempat acik simpan backup dan acik terus beli domain. Maka dengan itu terciptalah akupenghibur.com

  1.  


Ribuan terima kasih kepada kawan-kawan yang support blog acik, kawan-kawan yang selalu support acik dan semua pembaca blog acik. Dan tak lupa pada kawan yang mendoakan acik serta kawan-kawan yang berikn ucapan tahniah... acik akan terus menaip dan menyebarkan ilmu ALLAH ...sama-sama kita terus berikan entry yang bermanfaat ..amin ...Jom dapatkan Remaja untuk bulan oktober ^_^

Share This!


15 ulasan:

  1. wooo . msk remaja tuuu .

    tahniah ! :D

    BalasPadam
  2. wah.. best2.. tahniah.. semoga terus berjaya berblogging.. :)

    BalasPadam
  3. terbaek laaa kwn... btw tahniah taw

    BalasPadam
  4. untg ler dpt msuk majalah, remaja lg tu..hehe
    tahniah acik!!! keep a good job~

    BalasPadam
  5. Untung acik..lepas ni msty ramai flowers dah hehehe

    BalasPadam
  6. bkn sng blog nk msk majalah...btw congrattss =)

    BalasPadam
  7. cmne nk wat backup dan beli domain. ??

    BalasPadam
  8. wow...mst awk rjin blogging and info yang menarik sntiasa org singgah..rugi x beli remaja...xpe kt cni sy blh tgk...
    congrate blog terpilih...

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails