Pengikut

Isnin, 28 Januari 2013

Jangan Tertipu Dengan Lakonan Dalam Filem | Behind Scene Vs In Film |


Asssalamualaikum 


Ahh siapa kat sini peminat menonton wayang ? Ahh sila angkat tangan , hehehe aku pon angkat sekali sebab acik poon peminat berat menonton wayang. Memang kita dapat lihat kehebatan teknologi masa kini, Wow lagi- lagi cerita action yang di lakukan oleh artis kegemaran masing-masing... Kita kemain lagi excited bila tengok cerita action siap anggap benda tu real...

Acik sebagai pelajar komunikasi Uitm bertangungjawab untuk khabarkan pada kamu bahawa tentang hal yang sebenar.. So jangan tertipu dengan kehebatan teknologi moden nie.. Tak perlu payah - payah bahayakan diri , hanya perlu berlakon di sebalik layar hijau sahaja. So jom lihat behind the scene dan dalam filem..Tapi hasil gempak dan memang menakjubkan .. superb , kita perlu belajar lebih banyak agar malaysia mampu hasil seperti ini :)











 


Share This!


7 ulasan:

  1. err....macam nih je ke? ceh..tipah tertipu lah nih..hehehe ^^;

    BalasPadam
  2. mmg bes tgok di sebalik tabir citer2 efek tggi...takpe kene tipu, jnji bes, haha

    transformer pun bes gak :)

    BalasPadam
  3. wowww... mmg best entry nih... jemput ke blog sye yerr.. http://afiekoreanlovers.blogspot.com

    BalasPadam
  4. uwhhhh camtu dorg wat dlm movie..hehe...cam best plak kalau belajar pasal teknologi camtu.. :)

    BalasPadam
  5. Tertipu dengan kecanggihan teknologi dan kreativiti mereka. Ianya menjadikan filem tampak menarik dan real... Kena byk belajar lagi org2 filem kat M'sia ni.

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails