Pengikut

Sabtu, 5 Januari 2013

Pengundian Social Media Awards Bermula 2013 !!! Jom Mengundi Lakukan Tanggungjawab Anda






 Assalamualaikum

Hai semua, kalau siapa ada bace entry acik yang lepas,acik tercalon bagi di Social Media Award 2013,alhamdulilah blog acik tersenarai bagi kategori Favorite Lifestyle blog, kalau di ikutkan apalah sangat blog acik nie.Tapi tak mengapa mungkin ini rezeki ALLAH.Lagipon nama nama besar bertanding dalam kategori nie. 

okey make simple siapa sudi vote untuk blog acik,caranya mudah saje.

Cara mengundi yang pertama pergi ke (klik di sini)Social Media Awards 2013 
Mudah sahaja hanya perlu daftar dahulu dan perlu isi form tersebut seperti di bawah



Lepas selesai isi borang tersebut akan dapat page yang tulis seperti di bawah ini 


Thanks for signing up for the Blogger's Awards. You'll need to confirm your account before you can begin nominate/voting. Please check your email for further instructions. If you do not receive an email from us within 30 minutes of signing up please send us a message to let us know. 

Jangan Lupa Check Email yang di daftarkan tadi , kalau ada masalah tak dapat linknye, boleh refresh email balik ataupon hantar mesej bagitahu tak dapat semasa di sign up 

Lepas tu log in ..boleh click di sini Log in 

Lepas itu pergi ke Kategori Favorite Lifestyle Blog

Dan cari blog http://www.akupenghibur.com/ dan vote.

SEBELUM VOTE 



SELEPAS VOTE 




Mudah sajekan ... ok tadi adalah seorang rakan acik yang vote dia kata agak pening macam mana nak tahu kalau kita dah vote ke belum ... bila kita dah vote ,tulisan vote pada bulat tu akan bertukar menjadi biru  dan dapat lihat vote untuk calon-calon lain itu gray colour. Maknanya anda dah vote.

Okey mudah bukan, terima kasih yer kawan kawan, di situ banyak kategori lain, boleh la vote jugak rakan rakan blogger yang lain ... jasa kamu hanya ALLAH mampu membalas :) 
 


Share This!


33 ulasan:

  1. nak undi tapi malas nak sign up..hee

    BalasPadam
  2. Chaiyok!!! Chaiyok!!! Tahniah tau!!!

    BalasPadam
  3. Tahniah sebab tercalon & Goodluck atas pencalonan nih..insyaAllah boleh menang

    ^_________________^

    BalasPadam
  4. Dah vote..camne nak dpt msk dlm list tu eh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ermmm nie tahun lepas percalonannye bln 12 .. nnti join bila dia buka l .. thanks sudi vote

      Padam
  5. wahhhhhh . cik izahar sabtu upnya komen belog kita hahha . sllu ke terjah belog nilll . syahdunye .laguu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe selalu dtg tpi x comment

      Padam
    2. siyess ?? wahh terharu ni nak ngs boleh hahaha . rita lagii ?? haritu pon org cakap .. ne lehhh ... rita lain ahhaha

      Padam
    3. lo x kn nk tipu plk .... same jgk la ... retis tu :)

      Padam
  6. retis hahahaa . ala terharu nya . tengs sahabt boleh panggil sahbat kn . walaupun cik izahar . mcm abg nil ehehhe

    BalasPadam
  7. dh signup...tapi masih pending lagi.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. pending lg ke kak?? maaflah menyusahkan

      Padam
  8. eza dah tolong vote.. All the best! ;) Salam kenalan, I am Masre's.. :D

    BalasPadam
  9. acik, lari topik ni..hehe..nak gtau sal sticky post..

    pegi dkt entry baru, then belah kanan ada post setting, acik pilih schedule...nanti kat ctu ad dia tulis DATE n TIME..acik set r nak entry tu smpi bape hb...nanti dia akn jadi sticky post.hehehe...try eh.

    BalasPadam
  10. dah vote.. ;) hehe sekejap je sign up..
    putri pembaca setia blog acik dalam diam kihkikh.. ;D

    BalasPadam
  11. salam acik...yeay...sy sudah selamat men"vote" acik...all the best acik!! chaiyookkkk!

    BalasPadam
  12. tahniah.. camna nk tersenarai dlm award tu ea? :)

    BalasPadam
  13. Good.. semoga berjaya.. hehe..

    BalasPadam
  14. tahniah..:)
    first time dtg sini..gud luck ..:)

    BalasPadam
  15. InsyaAllah dgn kadar segera Ayqa vote .. Ayqa on guna fone .. Payah . Hehe btw .. Good luck :)

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails