Pengikut

Sabtu, 5 Januari 2013

Pengundian Social Media Awards Bermula 2013 !!! Jom Mengundi Lakukan Tanggungjawab Anda






 Assalamualaikum

Hai semua, kalau siapa ada bace entry acik yang lepas,acik tercalon bagi di Social Media Award 2013,alhamdulilah blog acik tersenarai bagi kategori Favorite Lifestyle blog, kalau di ikutkan apalah sangat blog acik nie.Tapi tak mengapa mungkin ini rezeki ALLAH.Lagipon nama nama besar bertanding dalam kategori nie. 

okey make simple siapa sudi vote untuk blog acik,caranya mudah saje.

Cara mengundi yang pertama pergi ke (klik di sini)Social Media Awards 2013 
Mudah sahaja hanya perlu daftar dahulu dan perlu isi form tersebut seperti di bawah



Lepas selesai isi borang tersebut akan dapat page yang tulis seperti di bawah ini 


Thanks for signing up for the Blogger's Awards. You'll need to confirm your account before you can begin nominate/voting. Please check your email for further instructions. If you do not receive an email from us within 30 minutes of signing up please send us a message to let us know. 

Jangan Lupa Check Email yang di daftarkan tadi , kalau ada masalah tak dapat linknye, boleh refresh email balik ataupon hantar mesej bagitahu tak dapat semasa di sign up 

Lepas tu log in ..boleh click di sini Log in 

Lepas itu pergi ke Kategori Favorite Lifestyle Blog

Dan cari blog http://www.akupenghibur.com/ dan vote.

SEBELUM VOTE 



SELEPAS VOTE 




Mudah sajekan ... ok tadi adalah seorang rakan acik yang vote dia kata agak pening macam mana nak tahu kalau kita dah vote ke belum ... bila kita dah vote ,tulisan vote pada bulat tu akan bertukar menjadi biru  dan dapat lihat vote untuk calon-calon lain itu gray colour. Maknanya anda dah vote.

Okey mudah bukan, terima kasih yer kawan kawan, di situ banyak kategori lain, boleh la vote jugak rakan rakan blogger yang lain ... jasa kamu hanya ALLAH mampu membalas :) 
 


Share This!


33 ulasan:

afifudinsohaini berkata...

nak undi tapi malas nak sign up..hee

Aku Penghibur berkata...

ermm ala bro x sampai minit pon :)

luqman zakaria berkata...

gud luck..

Aku Penghibur berkata...

thanks bro

AZRUL AZMI berkata...

Chaiyok!!! Chaiyok!!! Tahniah tau!!!

Aku Penghibur berkata...

thanks :)

Sabrie Mustafa Hamizan berkata...

Tahniah sebab tercalon & Goodluck atas pencalonan nih..insyaAllah boleh menang

^_________________^

Aku Penghibur berkata...

thanks so much bro :)

Nieyxzha Hassan berkata...

Dah vote..camne nak dpt msk dlm list tu eh?

Aku Penghibur berkata...

ermmm nie tahun lepas percalonannye bln 12 .. nnti join bila dia buka l .. thanks sudi vote

evangelistaNiL berkata...

wahhhhhh . cik izahar sabtu upnya komen belog kita hahha . sllu ke terjah belog nilll . syahdunye .laguu

Aku Penghibur berkata...

hehe selalu dtg tpi x comment

evangelistaNiL berkata...

siyess ?? wahh terharu ni nak ngs boleh hahaha . rita lagii ?? haritu pon org cakap .. ne lehhh ... rita lain ahhaha

Aku Penghibur berkata...

lo x kn nk tipu plk .... same jgk la ... retis tu :)

evangelistaNiL berkata...

retis hahahaa . ala terharu nya . tengs sahabt boleh panggil sahbat kn . walaupun cik izahar . mcm abg nil ehehhe

IeJa Md Sah berkata...

dh signup...tapi masih pending lagi.....

Eza Boom Boom :) berkata...

eza dah tolong vote.. All the best! ;) Salam kenalan, I am Masre's.. :D

Nurmujahidah Ismail berkata...

dah vote :D

Aku Penghibur berkata...

pending lg ke kak?? maaflah menyusahkan

cik wawa trang tang tang berkata...

good luck acik :)

Cik Cammy Lia berkata...

acik, lari topik ni..hehe..nak gtau sal sticky post..

pegi dkt entry baru, then belah kanan ada post setting, acik pilih schedule...nanti kat ctu ad dia tulis DATE n TIME..acik set r nak entry tu smpi bape hb...nanti dia akn jadi sticky post.hehehe...try eh.

Aku Penghibur berkata...

thanks u :)

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

dah vote.. ;) hehe sekejap je sign up..
putri pembaca setia blog acik dalam diam kihkikh.. ;D

cik kaki ketawe berkata...

salam acik...yeay...sy sudah selamat men"vote" acik...all the best acik!! chaiyookkkk!

Aku Penghibur berkata...

thanks u :)

neesa berkata...

tahniah.. camna nk tersenarai dlm award tu ea? :)

Aku Penghibur berkata...

blogger calon kan :)

aReTikZ berkata...

Good.. semoga berjaya.. hehe..

Ubaidullah Jaafar berkata...

da vote da =)

Nana Lee berkata...

tahniah..:)
first time dtg sini..gud luck ..:)

Ayqa Evans berkata...

InsyaAllah dgn kadar segera Ayqa vote .. Ayqa on guna fone .. Payah . Hehe btw .. Good luck :)

Aku Penghibur berkata...

terima kasih ayqa :)

Ayqa Evans berkata...

Samasama :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails