Pengikut

Sabtu, 5 Januari 2013

Kerena Terlalu Sayang Sangat Pada Boyfriend Sanggup Menanggung Malu




Assalamualaikum

Hai semua, maaflah hari nie memang acik tak mood , sejak semalam lagi.  Dah beberapa hari nie acik di gangu oleh nombor pelik pelik,asyik telefon , mesej acik jer.. Dan semalam ada seorang junior acik hantar post di page acik, dia cakap dia nak pinjam duit dari acik..Acik cuba cakap elok elok dengan dia , dia ada masalah kewangan ke ? kenapa tak cuba minta mak ayah dia.

Bukan apa, kalau soal kewangan ini acik tak dapat bantu sangat sebab acik sendiri pon kena sara diri sendiri cukup cukup makan. Lagi acik pon seorang pelajar. Dia merayu dan terus merayu dengan acik. Siap dia kata dia junior acik dan pernah acik jaga dia MSK . masalahnya kenal dia pon acik tak terus nak pinjam duit. Tak pelah itu lepas tu acik tanya lagi sebenarnya dia buat apa dengan duit RM 300  tu 



Dan akhirnya dia bagitahu sebab apa, ini jawapannye.. lihat di atas yer... acik sempat print screen.. MasyaALLAH sebab kesian dan nak bagi duit kat pakwe. Untungnye pakwe dia, sanggup seorang perempuan menanggung malu semata mata nak bagi duit tu tak pakwe dia.. Tolonglah dik oii jangan jadi bodoh.. Dia dengan kamu tak ada ikatan sah pon, kalau dia boleh minta duit kat kamu ,maka dia boleh minta duit kat perempuan perempuan lain.

Jangan tertipu dengan mainan sandiwara lelaki macam ini,. tapi sebenarnya terpulanglah  . Naseb baik acik tak bagi pinjam duit tu, kalau tak duit melayang ke pakwe dia , senang senang je kan. Kepada kamu kononnya girlfriend yang budiman, jangan terlalu senang untuk memberikan kemewahan kepada lelaki tu, biar dia usaha sendiri untuk selesaikan masalah dia, ada otak cuba fikir betul betul sebab tu ALLAH berikan kita otak.. 

cehh oklah teremosi sekejap , sebenarnya betul betul geramlah...ishhhh oklah acik nak cari penenang diri ..fuhhh


Share This!


9 ulasan:

PORUMAN berkata...

oi cik adik -- bf awk tu tipu je... bf yg pura2 minta kesian dari awk kerana dia mmg nk pergunakan awk.. sedihnye..

Mrs.Wanida berkata...

kusangkakan mau byar yuran ke hape kan..
rupe nak bg kt bf?? choi!!! xpatot2...

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

mesti kes bdk2 ni.. aishh..macam ni pon ada..

Aku Penghibur berkata...

kan last last kite jd mangsa

Aku Penghibur berkata...

kan.. ermm entahlah

aku lah berkata...

hmmmm... sedih lg myedih kn..
sdh lh mo pnjm siap ckp org kedekut plk..
amboi2

Aku Penghibur berkata...

kannn .. itulah sebab sayangkn pakwe sanggup ckp pe saje

tiqa tia berkata...

ermm.. tak patot mcm ni.. Tiqa paling tak suka kalau lelaki minta duit perempuan.. lantak lah ko kebulur mcm mana, jgn mintak duit makwe.. kawan2 lelaki, tak pon ibu bapa, or even adik beradik ada kan..hemm.. entah lahh.

neesa berkata...

sabo je la.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails