Pengikut

Rabu, 30 Januari 2013

Wordless Wednesday # 1 : Ia lakonan,Tapi Ternyata Mencemarkan Islam



Share This!


14 ulasan:

  1. kat fb rmi yg share psl benda ni.tp xde plak share promo yg dikatakan tu.so sy xtahu cmne rupa..tp kalo tgk pada pic yg awk post tu, mmg melampau la..berpurdah tp pgg tgn haih....dorg ni....nth pape la

    BalasPadam
  2. itulah... tak tahu nak kata cm mane ..ishh ishh dunia sekarang ...

    BalasPadam
  3. Berlakon tanpa mengkaji..apa konsep sebenar berpurdah..mencemarkan..*geleng kepala*

    BalasPadam
  4. tulah diorang ni.. tolong la bagi imej bersih.. T_T

    BalasPadam
  5. sebb tu saya tak suka tengok cite ni T_T

    BalasPadam
  6. sebelum terbitkan mereka2 x ley nak filter dulu or kaji mana yang x sepatutnya ker? hu hu hu... ke pikir nak untung jer?

    BalasPadam
  7. allahualam la ... semoga mereka mendapat hidayah allah dan pengarahnya dapat pengajaran dari kesilapan nie...

    BalasPadam
  8. yup yup saya tgk dekat dalam TV pun rasa macam pelik je cerita ni, tak berapa sesuai.

    BalasPadam
  9. sebab itu sy kurang gemar tgk cerita "ala" islamik, ada kelemahan.. bukan nak kritik apa2, tp hakikatnya mcm tu la.. -.-"

    BalasPadam
  10. diorang tak kaji dulu..dah banyak kali juga berlaku perkara camni...hurmm

    BalasPadam
  11. Wordless : Memalukan umat Islam

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails