Pengikut

Rabu, 30 Januari 2013

Wordless Wednesday # 1 : Ia lakonan,Tapi Ternyata Mencemarkan Islam



Share This!


14 ulasan:

Cik Cammy Lia berkata...

kat fb rmi yg share psl benda ni.tp xde plak share promo yg dikatakan tu.so sy xtahu cmne rupa..tp kalo tgk pada pic yg awk post tu, mmg melampau la..berpurdah tp pgg tgn haih....dorg ni....nth pape la

Aku Penghibur berkata...

itulah... tak tahu nak kata cm mane ..ishh ishh dunia sekarang ...

Arya Addin berkata...

Berlakon tanpa mengkaji..apa konsep sebenar berpurdah..mencemarkan..*geleng kepala*

Hanida Moss berkata...

tulah diorang ni.. tolong la bagi imej bersih.. T_T

Nik Ainaa berkata...

sebb tu saya tak suka tengok cite ni T_T

Aku Penghibur berkata...

ermm tulah frust sgt

Farah Waheda Wahid berkata...

sebelum terbitkan mereka2 x ley nak filter dulu or kaji mana yang x sepatutnya ker? hu hu hu... ke pikir nak untung jer?

Aku Penghibur berkata...

allahualam la ... semoga mereka mendapat hidayah allah dan pengarahnya dapat pengajaran dari kesilapan nie...

Emmy Natiella berkata...

yup yup saya tgk dekat dalam TV pun rasa macam pelik je cerita ni, tak berapa sesuai.

hazwan hairy berkata...

alamak xdpt tgk youtube...

Aku Penghibur berkata...

kat youtube dia dah delete

Farah Zahid berkata...

sebab itu sy kurang gemar tgk cerita "ala" islamik, ada kelemahan.. bukan nak kritik apa2, tp hakikatnya mcm tu la.. -.-"

Puteri Kasih berkata...

diorang tak kaji dulu..dah banyak kali juga berlaku perkara camni...hurmm

Bin Muhammad berkata...

Wordless : Memalukan umat Islam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails