Pengikut

Jumaat, 3 Mei 2013

Tertipu Itu Bukan Bakal Isteri Jehan Miskin ... Ohhh Tidak!!!




Assamalualaikum

Hahahaha aku tertipu ... ohhh tidakkk ...rasa nak gelak gelak sakan rasanya. Tadi acik pergi ke satu blog nie kemain lagi siap siarkan gambar bakal isteri Jehan miskin. Aku nie memang tak pernah tengok running man jadi aku tak tahu.Tadi duk usha usaha kat encik google terjumpa pulak muka lebih kurang. 

Bila lihat dengan teliti gambar tu memang nampak kena edit.. lepas tu ada yang comment ini seperti dalam running man.. ohh tidak... aku tertipu agaknye ???

thanks yer paly atas infomasinya, Hahahha harap maklum teknologi sekarang canggih sangat sampai tak nampak di mata kasar.

Dengan confident saje share dan mengatakan ia.. 

Apa pon acik minta maaf kepada semua sebab siarkan benda yang mungkin tidak benar.. Adakah wajah sebenarnya seperti itu ?? atau pon hanya hasil edit ..kita nanti esok baru tahu. Baru keluar official ahh barulah ekslusif..

Sekali lagi acik minta maaf yer semua pak cik tertipu hahahaah

yang di bawah ini asli

Share This!


30 ulasan:

  1. hehehe.. aku pn pelik, cam mane leh jd bini jehan.. tu pn sb aku trnampak lam fb ke atau forum, tak ingat :)

    BalasPadam
  2. Patutlah nampak macam Jihyo Running Man tadi. hehe..Biasalah tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehehe kan ..pak cik tertipu :)

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. hehehe..tak sabar nak tau..

    BalasPadam
  5. HHaha...saya percaya bulat2..

    BalasPadam
  6. mong gi ade di blog acik lah...:)
    hahaha...cool:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahahaha itulah cm mane boleh tersesat

      Padam
  7. Song Ji Hyo yang dalam running man!! huhhu... :) Tertipu sudah ye.. :)

    BalasPadam
  8. Haha saya hampir percayaa. Patutlah tengok macam Ji Hyo je. Rupanya memang dia pun yg dah diedit :)

    Tapi kenapa Nur Irdina kata itu gambar lelaki ?? Itu memang perempuan lahhhhh :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha sekarang saya pulak maluuu . thanks sebab tegur hihi . *tutup muka rapat-rapat*

      Padam
    2. heheh relaks la benda kecik jer ..acik pon tersilap juga

      Padam
  9. eh jap hana pun xtahu pasal running man.. Ji Hyo tu perempuan ek? yang pakai tudung tu ke? mmg dia pakai tudung ke.. agak ketingalan hana ..huhu

    kita mcm lebih kurang je xtau pasal running man. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheheh hana ... :) ini di edit pakai tudung :) dia x pakai pon

      Padam
    2. owh..pandai betol diorang edit. nakpak real sebijik sebijon. mmg sweet je pakai tudung tu kan. mcm perempuan melayu

      Padam
  10. assalamualaikum ... akak peminat tegar running man . sekali pandang dah tahu itu adalah song ji hyo ... kesian acik ... heheheee

    BalasPadam
  11. nasib baik laa aku layan jugak Running man huhu tak tertipu

    BalasPadam
  12. tipah tertipu rupanya.......

    BalasPadam
  13. eh ehe ehhh..acik, akk percaya tadi..akk pun tak tengok running man sbb tu tak tau juga heee

    BalasPadam
  14. kalau sekali pandang tak nampak pun macam gambar edit :)

    BalasPadam
  15. hahaha, cantik juga kalo perempuan korea pakai tudung..so sweett...

    BalasPadam
  16. hahah yg gmbar song ji hyo tuh mcam edit je,, hahah terkejut jugak song ji hyo nk kawen ngan jeha,, mana pulak dia nak cmpak gary tu nnt huhu

    BalasPadam
  17. pandainya mengedit..tertipu aku

    BalasPadam
  18. takpe bro...aku pon tak tgk running man....

    BalasPadam
  19. haha..lawak.gambar edit ke?bukan dye pakai tudung sungguh?

    BalasPadam
  20. gambar ni da lama..ramai org share kat fb bagai..jadi memg xtertipu..haha...yg penting bini di xpakai tudung...

    BalasPadam
  21. i know running man well. suka2 je edit gmbar org lain..

    BalasPadam
  22. hahhaa.tipah tetipu.tapi lawa ji hyo pakai tudung.hope one day nnt masuk islam.amin :)

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails