Tertipu Itu Bukan Bakal Isteri Jehan Miskin ... Ohhh Tidak!!! | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Jumaat, 3 Mei 2013

Tertipu Itu Bukan Bakal Isteri Jehan Miskin ... Ohhh Tidak!!!




Assamalualaikum

Hahahaha aku tertipu ... ohhh tidakkk ...rasa nak gelak gelak sakan rasanya. Tadi acik pergi ke satu blog nie kemain lagi siap siarkan gambar bakal isteri Jehan miskin. Aku nie memang tak pernah tengok running man jadi aku tak tahu.Tadi duk usha usaha kat encik google terjumpa pulak muka lebih kurang. 

Bila lihat dengan teliti gambar tu memang nampak kena edit.. lepas tu ada yang comment ini seperti dalam running man.. ohh tidak... aku tertipu agaknye ???

thanks yer paly atas infomasinya, Hahahha harap maklum teknologi sekarang canggih sangat sampai tak nampak di mata kasar.

Dengan confident saje share dan mengatakan ia.. 

Apa pon acik minta maaf kepada semua sebab siarkan benda yang mungkin tidak benar.. Adakah wajah sebenarnya seperti itu ?? atau pon hanya hasil edit ..kita nanti esok baru tahu. Baru keluar official ahh barulah ekslusif..

Sekali lagi acik minta maaf yer semua pak cik tertipu hahahaah

yang di bawah ini asli

Share This!


30 ulasan:

Paly berkata...

hehehe.. aku pn pelik, cam mane leh jd bini jehan.. tu pn sb aku trnampak lam fb ke atau forum, tak ingat :)

Nurul Aini berkata...

Patutlah nampak macam Jihyo Running Man tadi. hehe..Biasalah tu.

Nur Irdina berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama berkata...

hehehe..tak sabar nak tau..

Mieza Jhaa K berkata...

HHaha...saya percaya bulat2..

kinara kinatara berkata...

mong gi ade di blog acik lah...:)
hahaha...cool:)

Azwar Syuhada berkata...

Song Ji Hyo yang dalam running man!! huhhu... :) Tertipu sudah ye.. :)

Ƞurul Ƨyafiqah berkata...

Haha saya hampir percayaa. Patutlah tengok macam Ji Hyo je. Rupanya memang dia pun yg dah diedit :)

Tapi kenapa Nur Irdina kata itu gambar lelaki ?? Itu memang perempuan lahhhhh :D

hana hadi berkata...

eh jap hana pun xtahu pasal running man.. Ji Hyo tu perempuan ek? yang pakai tudung tu ke? mmg dia pakai tudung ke.. agak ketingalan hana ..huhu

kita mcm lebih kurang je xtau pasal running man. hehe

Nur Irdina berkata...

haha sekarang saya pulak maluuu . thanks sebab tegur hihi . *tutup muka rapat-rapat*

Aku Penghibur berkata...

apa pon thanks paly :)

Aku Penghibur berkata...

hehehehehe kan ..pak cik tertipu :)

Aku Penghibur berkata...

hahahahaha itulah cm mane boleh tersesat

Aku Penghibur berkata...

itulah ..tertipu sudah hahaha

Aku Penghibur berkata...

heheh relaks la benda kecik jer ..acik pon tersilap juga

Aku Penghibur berkata...

heheheh hana ... :) ini di edit pakai tudung :) dia x pakai pon

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum ... akak peminat tegar running man . sekali pandang dah tahu itu adalah song ji hyo ... kesian acik ... heheheee

Khairul Zamri berkata...

nasib baik laa aku layan jugak Running man huhu tak tertipu

Remy hazza berkata...

tipah tertipu rupanya.......

KY berkata...

eh ehe ehhh..acik, akk percaya tadi..akk pun tak tengok running man sbb tu tak tau juga heee

hana hadi berkata...

owh..pandai betol diorang edit. nakpak real sebijik sebijon. mmg sweet je pakai tudung tu kan. mcm perempuan melayu

Puteri Kasih berkata...

kalau sekali pandang tak nampak pun macam gambar edit :)

Bahrain Ramlan berkata...

hahaha, cantik juga kalo perempuan korea pakai tudung..so sweett...

Tanpa Nama berkata...

hahah yg gmbar song ji hyo tuh mcam edit je,, hahah terkejut jugak song ji hyo nk kawen ngan jeha,, mana pulak dia nak cmpak gary tu nnt huhu

selipar putih berkata...

pandainya mengedit..tertipu aku

Hatimi Tahirruddin berkata...

takpe bro...aku pon tak tgk running man....

NuissMa berkata...

haha..lawak.gambar edit ke?bukan dye pakai tudung sungguh?

Fendy berkata...

gambar ni da lama..ramai org share kat fb bagai..jadi memg xtertipu..haha...yg penting bini di xpakai tudung...

pelangi berkata...

i know running man well. suka2 je edit gmbar org lain..

sayidah napisah berkata...

hahhaa.tipah tetipu.tapi lawa ji hyo pakai tudung.hope one day nnt masuk islam.amin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails