Tertipu Itu Bukan Bakal Isteri Jehan Miskin ... Ohhh Tidak!!! | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Jumaat, 3 Mei 2013

Tertipu Itu Bukan Bakal Isteri Jehan Miskin ... Ohhh Tidak!!!




Assamalualaikum

Hahahaha aku tertipu ... ohhh tidakkk ...rasa nak gelak gelak sakan rasanya. Tadi acik pergi ke satu blog nie kemain lagi siap siarkan gambar bakal isteri Jehan miskin. Aku nie memang tak pernah tengok running man jadi aku tak tahu.Tadi duk usha usaha kat encik google terjumpa pulak muka lebih kurang. 

Bila lihat dengan teliti gambar tu memang nampak kena edit.. lepas tu ada yang comment ini seperti dalam running man.. ohh tidak... aku tertipu agaknye ???

thanks yer paly atas infomasinya, Hahahha harap maklum teknologi sekarang canggih sangat sampai tak nampak di mata kasar.

Dengan confident saje share dan mengatakan ia.. 

Apa pon acik minta maaf kepada semua sebab siarkan benda yang mungkin tidak benar.. Adakah wajah sebenarnya seperti itu ?? atau pon hanya hasil edit ..kita nanti esok baru tahu. Baru keluar official ahh barulah ekslusif..

Sekali lagi acik minta maaf yer semua pak cik tertipu hahahaah

yang di bawah ini asli

Share This!


30 ulasan:

Paly berkata...

hehehe.. aku pn pelik, cam mane leh jd bini jehan.. tu pn sb aku trnampak lam fb ke atau forum, tak ingat :)

Unknown berkata...

Patutlah nampak macam Jihyo Running Man tadi. hehe..Biasalah tu.

Unknown berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama berkata...

hehehe..tak sabar nak tau..

Unknown berkata...

HHaha...saya percaya bulat2..

kinara kinatara berkata...

mong gi ade di blog acik lah...:)
hahaha...cool:)

Azwar Syuhada berkata...

Song Ji Hyo yang dalam running man!! huhhu... :) Tertipu sudah ye.. :)

Ƞurul Ƨyafiqah berkata...

Haha saya hampir percayaa. Patutlah tengok macam Ji Hyo je. Rupanya memang dia pun yg dah diedit :)

Tapi kenapa Nur Irdina kata itu gambar lelaki ?? Itu memang perempuan lahhhhh :D

Hana berkata...

eh jap hana pun xtahu pasal running man.. Ji Hyo tu perempuan ek? yang pakai tudung tu ke? mmg dia pakai tudung ke.. agak ketingalan hana ..huhu

kita mcm lebih kurang je xtau pasal running man. hehe

Unknown berkata...

haha sekarang saya pulak maluuu . thanks sebab tegur hihi . *tutup muka rapat-rapat*

Akupenghibur.com berkata...

apa pon thanks paly :)

Akupenghibur.com berkata...

hehehehehe kan ..pak cik tertipu :)

Akupenghibur.com berkata...

hahahahaha itulah cm mane boleh tersesat

Akupenghibur.com berkata...

itulah ..tertipu sudah hahaha

Akupenghibur.com berkata...

heheh relaks la benda kecik jer ..acik pon tersilap juga

Akupenghibur.com berkata...

heheheh hana ... :) ini di edit pakai tudung :) dia x pakai pon

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum ... akak peminat tegar running man . sekali pandang dah tahu itu adalah song ji hyo ... kesian acik ... heheheee

Unknown berkata...

nasib baik laa aku layan jugak Running man huhu tak tertipu

Unknown berkata...

tipah tertipu rupanya.......

miss yatie berkata...

eh ehe ehhh..acik, akk percaya tadi..akk pun tak tengok running man sbb tu tak tau juga heee

Hana berkata...

owh..pandai betol diorang edit. nakpak real sebijik sebijon. mmg sweet je pakai tudung tu kan. mcm perempuan melayu

Karen Monica berkata...

kalau sekali pandang tak nampak pun macam gambar edit :)

adarain berkata...

hahaha, cantik juga kalo perempuan korea pakai tudung..so sweett...

Tanpa Nama berkata...

hahah yg gmbar song ji hyo tuh mcam edit je,, hahah terkejut jugak song ji hyo nk kawen ngan jeha,, mana pulak dia nak cmpak gary tu nnt huhu

selipar putih berkata...

pandainya mengedit..tertipu aku

Unknown berkata...

takpe bro...aku pon tak tgk running man....

NuissMa berkata...

haha..lawak.gambar edit ke?bukan dye pakai tudung sungguh?

Unknown berkata...

gambar ni da lama..ramai org share kat fb bagai..jadi memg xtertipu..haha...yg penting bini di xpakai tudung...

pelangi berkata...

i know running man well. suka2 je edit gmbar org lain..

Sayidah Napisah berkata...

hahhaa.tipah tetipu.tapi lawa ji hyo pakai tudung.hope one day nnt masuk islam.amin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails