Pengikut

Ahad, 24 Mei 2015

Pemenang Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur


Assalamualaikum

SEGMEN TAMAT 

Terima kasih kepada semua yang menyertai segmen acik ini, alhamdulilah penyertaan menggalakkan daripada para blogger. Seramai 166 orang yang menyertai dan acik minta maaf kerana acik menolak beberapa blog kerana beberapa kali tegur tetapi tidak ambil peduli dan tidak mengikuti syarat. 

Rasa sedikit terkilan kerana ramai juga yang tidak mengikuti syarat yang mudah. Ada yang follow dan unfollow balik. Belajarlah jujur untuk diri sendiri kerana menilai bagaimana diri kamu saat kamu keseorangan. Acik memang pantau setiap yang follow dan like.

Terima kasih kepada sponsor dan terima kasih kepada yang jujur. 

Sponsor oleh :-
 shamieraosmentsayidahnapisahmiminadambahejabella,kakitravelkhairudinpapaglamzenyabdullaheryatiazirahman.com dan shahira

Dah-dah jangan nak membebel dengan kuasa random.org acik umum 9 pemenang untuk hari ini.

Sebelum sila check no kamu di sini (click di sini ) 

Para pemenang sila pm acik di facebook acik (di sini)  untuk hantar detail kamu

Nama Penuh :
Nama Bank :
No account bank:

Keutamaan kepada CIMB BANK kerana mudah untuk acik transfer jika bukan pengguna CIMB maka lambat sikit la ye.

Hadiah valid di tuntut dalam waktu seminggu mulai hari ini 24/5/2015  , lepas dari itu tidak di layan.

Untuk satu top referral nampaknya tidak ada dan maka di gantikan segmen mudah di instagram. Jadi pemenangnya seperti di bawah :-

Tempat pertama (sudah di tuntut) 


Tempat kedua (Sudah di tuntut )


Tempat Ketiga (sudah di tuntut) 


 Tempat Kempat (sudah di tuntut)


 Tempat Kelima (sudah di tuntut) 


 Tempat Keenam (Sudah Di tuntut)


 Tempat Ketujuh  (Sudah di tuntut)


 Tempat Kelapan (sudah Di tuntut )


 Tempat Kesembilan (Sudah di tuntut ) 



Share This!


52 ulasan:

  1. Tahniah buat semua pemenang ! :)

    BalasPadam
  2. susah bila ada yang kurang jujur dalam follow unfollow ni.. tabah la bro.

    btw beribu ribu tahniah kepada pemenang :D

    BalasPadam
  3. taniah tahniah tahniah.... tq acik

    BalasPadam
  4. yeahhh yanie tempat kedua.. tq tq acik

    BalasPadam
  5. xada rezeki.. hurm.. tahniah kpd pemenang..

    BalasPadam
  6. xada rezeki.. hurm.. tahniah kpd pemenang..

    BalasPadam
  7. Assalammualaikum... achik,

    tahniah yer kepada pemenang yang terpilih...

    mselim3

    BalasPadam
  8. Tahniah kpd semua pemenang !!

    BalasPadam
  9. tahniah buat rakan2 blogger yg menang...yg tak menang boleh cuba lagi lain kali..kan acik

    BalasPadam
  10. Tahniah buat semua pemenang

    BalasPadam
  11. alhamdulillah..rezeki kak ana kali ini.. Tahniah buat semua pemenang juga :)

    BalasPadam
  12. Tahniah kepada yang menang :)

    BalasPadam
  13. tahniah yg menang..bestnya dpt hadiah.

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah..
    Tak perasan 107 tu saya.
    Tq bro MSelim bagitau ceq..
    Saya menang

    BalasPadam
  15. tahniah buat semua yg bertuah

    BalasPadam
  16. tahniah kepada pemenang....

    BalasPadam
  17. Alahai.. tak ada luck...
    Tahniah pada para pemenang ye :)

    BalasPadam
  18. Tahniah...x lekat pun no akak..tp x pe...sokongan penting kan acik..

    BalasPadam
  19. TAHNIAH kepada pemenang, rezeki mereka.. :D

    BalasPadam
  20. tahniah kepada Pemenang

    BalasPadam
  21. tahniah pemenang..miss 1 no je lagi..huhu..x de rezeki..

    BalasPadam
  22. Tahniah buat semua pemenang.. semoga ceria selalu.. :)

    BalasPadam
  23. Tahniah senua.. :)..
    Jike ade segmen serupa ini lagi, mohon tag #kakyong tau.. ;)

    BalasPadam
  24. Tahniah kepada yang join dan memenagi segmen bersama Achik..

    BalasPadam
  25. tahniah kepada semua pemenang..

    BalasPadam
  26. tahniah kpd pemenang..trus menyokong

    BalasPadam
  27. takde rezeki kat sini. tahniah pada pemenang! :D

    BalasPadam
  28. Tahniah kepada pemenang...All the best.

    BalasPadam
  29. Tahniah kepada pemenang...All the best.

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails