Pengikut

Ahad, 24 Mei 2015

Pemenang Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur


Assalamualaikum

SEGMEN TAMAT 

Terima kasih kepada semua yang menyertai segmen acik ini, alhamdulilah penyertaan menggalakkan daripada para blogger. Seramai 166 orang yang menyertai dan acik minta maaf kerana acik menolak beberapa blog kerana beberapa kali tegur tetapi tidak ambil peduli dan tidak mengikuti syarat. 

Rasa sedikit terkilan kerana ramai juga yang tidak mengikuti syarat yang mudah. Ada yang follow dan unfollow balik. Belajarlah jujur untuk diri sendiri kerana menilai bagaimana diri kamu saat kamu keseorangan. Acik memang pantau setiap yang follow dan like.

Terima kasih kepada sponsor dan terima kasih kepada yang jujur. 

Sponsor oleh :-
 shamieraosmentsayidahnapisahmiminadambahejabella,kakitravelkhairudinpapaglamzenyabdullaheryatiazirahman.com dan shahira

Dah-dah jangan nak membebel dengan kuasa random.org acik umum 9 pemenang untuk hari ini.

Sebelum sila check no kamu di sini (click di sini ) 

Para pemenang sila pm acik di facebook acik (di sini)  untuk hantar detail kamu

Nama Penuh :
Nama Bank :
No account bank:

Keutamaan kepada CIMB BANK kerana mudah untuk acik transfer jika bukan pengguna CIMB maka lambat sikit la ye.

Hadiah valid di tuntut dalam waktu seminggu mulai hari ini 24/5/2015  , lepas dari itu tidak di layan.

Untuk satu top referral nampaknya tidak ada dan maka di gantikan segmen mudah di instagram. Jadi pemenangnya seperti di bawah :-

Tempat pertama (sudah di tuntut) 


Tempat kedua (Sudah di tuntut )


Tempat Ketiga (sudah di tuntut) 


 Tempat Kempat (sudah di tuntut)


 Tempat Kelima (sudah di tuntut) 


 Tempat Keenam (Sudah Di tuntut)


 Tempat Ketujuh  (Sudah di tuntut)


 Tempat Kelapan (sudah Di tuntut )


 Tempat Kesembilan (Sudah di tuntut ) 



Share This!


52 ulasan:

Wardah Aneesa berkata...

Tahniah buat semua pemenang ! :)

Cikk Mimin berkata...

tahniah kepada pemenang

Muhammad Syazwan Norhalik berkata...

susah bila ada yang kurang jujur dalam follow unfollow ni.. tabah la bro.

btw beribu ribu tahniah kepada pemenang :D

irra yyan berkata...

Tahniah kepada pemenang

Reena Sidek berkata...

Tahniah kepada pemenang

muhammad nizam berkata...

taniah tahniah tahniah.... tq acik

yanie yusuf berkata...

yeahhh yanie tempat kedua.. tq tq acik

Princess Mimi berkata...

Tahniah :-)

Murni Mohd Yusof berkata...

tahniah kepada semua pemenang

Nuna Pringia berkata...

xada rezeki.. hurm.. tahniah kpd pemenang..

Nuna Pringia berkata...

xada rezeki.. hurm.. tahniah kpd pemenang..

SalinaJohari berkata...

Tahniah semua..

SalinaJohari berkata...

Tahniah semua..

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammualaikum... achik,

tahniah yer kepada pemenang yang terpilih...

mselim3

Eny Abdullah berkata...

Tahniah kpd semua pemenang !!

Puteri Wanita berkata...

yeay tempat ke-8 ... thanks :)

ahkak gojes berkata...

tahniah buat rakan2 blogger yg menang...yg tak menang boleh cuba lagi lain kali..kan acik

Jia Rizaira berkata...

Tahniah kepada pemenang....

Yan Saflina berkata...

tahniah :)

aRz MoHa berkata...

Tahniah buat semua pemenang

anajingga berkata...

alhamdulillah..rezeki kak ana kali ini.. Tahniah buat semua pemenang juga :)

Nurul Shahira berkata...

Tahniah kepada yang menang :)

Una Lily berkata...

Tahniah buat pemenang ;)

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata...

thniah semua

Nurfaezah Abdullah berkata...

tahniah kepada pemenang

paridah berkata...

tahniah yg menang..bestnya dpt hadiah.

Cik Siti berkata...

tahniah bagi yg menang ^^

Efa Othman berkata...

Tahniah kpd pemenang

Norjulaida Abdul Wahab berkata...

Tahniah pd yg bertuah.. :)

Fuza Musa berkata...

Alhamdulillah..
Tak perasan 107 tu saya.
Tq bro MSelim bagitau ceq..
Saya menang

Yumida Huda berkata...

tahniah buat semua yg bertuah

CiK N.A berkata...

:D thank you acik

Cik Mimie berkata...

Tahniah semua.. :)

khaty aiman berkata...

tahniah kepada yang bertuah

yang baik berkata...

tahniah kepada pemenang....

TunSha Ayunie berkata...

Alahai.. tak ada luck...
Tahniah pada para pemenang ye :)

Amanda Suria berkata...

Tahniah...x lekat pun no akak..tp x pe...sokongan penting kan acik..

Zaidalifah Hussin berkata...

Tahniah Semua :)

sha dhira berkata...

TAHNIAH kepada pemenang, rezeki mereka.. :D

lisa nurul ain berkata...

Thniah

Cik Ash berkata...

tahniah kepada Pemenang

Nazlee Ismail PCL berkata...

Tahniah kpd yg bertuah menang.

CkYnHaShiM berkata...

tahniah pemenang..miss 1 no je lagi..huhu..x de rezeki..

Khir Khalid berkata...

Tahniah buat semua pemenang.. semoga ceria selalu.. :)

Kaqyonk Fauzi berkata...

Tahniah senua.. :)..
Jike ade segmen serupa ini lagi, mohon tag #kakyong tau.. ;)

Noriza Rahman Momma Vogue berkata...

Tahniah kepada yang join dan memenagi segmen bersama Achik..

budakbandunglaici berkata...

tahniah semua yang menang

izzeyda berkata...

tahniah kepada semua pemenang..

Fadhilah Yunus berkata...

tahniah kpd pemenang..trus menyokong

Fatin Diana berkata...

takde rezeki kat sini. tahniah pada pemenang! :D

kamil salleh berkata...

Tahniah kepada pemenang...All the best.

kamil salleh berkata...

Tahniah kepada pemenang...All the best.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails