Pengikut

Khamis, 28 Mei 2015

Babeskin Whitening Soap Dan Double Serum Premium Boleh Di Gunakan Oleh Lelaki ?





Assalamualaikum 

Lelaki pakai serum ? 

Zaman moden lelaki pun tidak ketinggalan menjaga penampilan dan kekemasan diri kita. Begitu  juga untuk wajah agar kekal segar dan berseri. Acik ini jenis kulit berminyak dan kadang jadi tak selesa betul.

Kebetulan acik di perkenalkan produk dari beautyOat dengan produk terbaru mereka iaitu Babeskin Double Serum Premium. Set ini mengandungi 2 Serum yang pertama ada repairing booster dan kedua Ultimate Mega Lift .


Kelebihan Babeskin Double Serum Premium ? 

 repairing booster
-anti jerawat 
2 kali ganti kesan pemutihan pada wajah
-mengurangkan kulit berminyak
-sekatakan tona kulit kita

Ultimate Mega Lift
-menganjalkan kulit 
-anti kedutan
-mengekalkan kelembapan kulit kita



Jadi siapa yang nak kulit awet muda dan wajah yang segar maka sesuai sangat menggunakan produk ini. Acik juga turut menggunakankan, apabila kena pada kulit itu tidak lekit malah mudah di sapukan di seluruh wajah serta mempunyai bau yang wangi.

Set ini hanya RM 119 (WM)
                      RM 129 (129)



Untuk Cara yang lebih efektif gunakan sabun Babeskin iaitu Babeskin Whitening Soap Premium yang mudah di bawa di kemana sahaja. Ianya sebagai pelengkap kepada serum yang di atas agar dapat kulit putih dan kulit yang segar.Di tambah dengan vitamin A,C & E. 

Harga : RM 29 (WM)
             RM 39 (EM) 

Kelebihannya ? 

Tentulah untuk melembapkan kulit
membaiki kulit yang mengelupas
memutihkan dan mencerahkan kulit
menghakis sel kulit mati
mengurangkan nota-nota dan spots hitam pada wajah.

Cara terbaik untuk menggunakan 2 produk ini adalah : 

1. Cuci muka menggunakan sabun
2. Lap muka sehingga kering 
3. Apply serum 1 ke seluruh muka
4.Diikuti dengan serum kedua
5. Gunakan sehari sekali di waktu pagi dan sebelum tidur.

Jadi jika kamu ada masalah seperti acik boleh gunakan produk yang di nyatakan di atas, pastinya dapat membantu kamu. 


CONTACT / EXCLUSIVELY DISTRIBUTED by :

ZURAECA SDN BHD
Hotline : +603 9100 2265
Web : www.babeskin365.com
Instagram : @babeskin365official
Adress : 12-C, Jalan BS 9,43200 Cheras, Selangor. Malaysia

Share This!


11 ulasan:

Inani Hazwani berkata...

menarik ni :D

Zaidalifah Hussin berkata...

Cantiklah nanti....

SalinaJohari berkata...

tertarik.....

✿ Ina Ainaa ✿ berkata...

Teringin nak try.. macam best je.. emm emmm

DRAMATIC UNIQ berkata...

perrgghh...!! makin handsome ala selebriti la Achik lepas ni... :)

Cetusan Minda berkata...

makin mulus lah kulit lelaki lepas ni ... heeee

Khir Khalid berkata...

Wahh bagus juga utk penjagaan kulit muka ni ye.. thanks sharing Acik.. :)

paridah berkata...

elok dicuba produk ni mesti terbaik utk ktrampilam bergaya...

shamiera osment berkata...

flawless acik pasni..hihi

Maria Firdz berkata...

Wah.. Menarik utk lelaki maskulin yg ingin jaga penampilan..

Haslinda Hassan Ali berkata...

bestnya serum utk lelaki...
en suami kena try ni....hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails