Pemenang Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Ahad, 24 Mei 2015

Pemenang Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur


Assalamualaikum

SEGMEN TAMAT 

Terima kasih kepada semua yang menyertai segmen acik ini, alhamdulilah penyertaan menggalakkan daripada para blogger. Seramai 166 orang yang menyertai dan acik minta maaf kerana acik menolak beberapa blog kerana beberapa kali tegur tetapi tidak ambil peduli dan tidak mengikuti syarat. 

Rasa sedikit terkilan kerana ramai juga yang tidak mengikuti syarat yang mudah. Ada yang follow dan unfollow balik. Belajarlah jujur untuk diri sendiri kerana menilai bagaimana diri kamu saat kamu keseorangan. Acik memang pantau setiap yang follow dan like.

Terima kasih kepada sponsor dan terima kasih kepada yang jujur. 

Sponsor oleh :-
 shamieraosmentsayidahnapisahmiminadambahejabella,kakitravelkhairudinpapaglamzenyabdullaheryatiazirahman.com dan shahira

Dah-dah jangan nak membebel dengan kuasa random.org acik umum 9 pemenang untuk hari ini.

Sebelum sila check no kamu di sini (click di sini ) 

Para pemenang sila pm acik di facebook acik (di sini)  untuk hantar detail kamu

Nama Penuh :
Nama Bank :
No account bank:

Keutamaan kepada CIMB BANK kerana mudah untuk acik transfer jika bukan pengguna CIMB maka lambat sikit la ye.

Hadiah valid di tuntut dalam waktu seminggu mulai hari ini 24/5/2015  , lepas dari itu tidak di layan.

Untuk satu top referral nampaknya tidak ada dan maka di gantikan segmen mudah di instagram. Jadi pemenangnya seperti di bawah :-

Tempat pertama (sudah di tuntut) 


Tempat kedua (Sudah di tuntut )


Tempat Ketiga (sudah di tuntut) 


 Tempat Kempat (sudah di tuntut)


 Tempat Kelima (sudah di tuntut) 


 Tempat Keenam (Sudah Di tuntut)


 Tempat Ketujuh  (Sudah di tuntut)


 Tempat Kelapan (sudah Di tuntut )


 Tempat Kesembilan (Sudah di tuntut ) 



Share This!


52 ulasan:

wardahannesa berkata...

Tahniah buat semua pemenang ! :)

Mimin Adam berkata...

tahniah kepada pemenang

Unknown berkata...

susah bila ada yang kurang jujur dalam follow unfollow ni.. tabah la bro.

btw beribu ribu tahniah kepada pemenang :D

irrayyan berkata...

Tahniah kepada pemenang

Reena Sidek berkata...

Tahniah kepada pemenang

aboya berkata...

taniah tahniah tahniah.... tq acik

Yanieyusuf.com berkata...

yeahhh yanie tempat kedua.. tq tq acik

Unknown berkata...

Tahniah :-)

Murni Mohd Yusof berkata...

tahniah kepada semua pemenang

Awanama berkata...

xada rezeki.. hurm.. tahniah kpd pemenang..

Awanama berkata...

xada rezeki.. hurm.. tahniah kpd pemenang..

Unknown berkata...

Tahniah semua..

Unknown berkata...

Tahniah semua..

mselim3 berkata...

Assalammualaikum... achik,

tahniah yer kepada pemenang yang terpilih...

mselim3

Eny Abdullah berkata...

Tahniah kpd semua pemenang !!

Zie Has berkata...

yeay tempat ke-8 ... thanks :)

kak gojes berkata...

tahniah buat rakan2 blogger yg menang...yg tak menang boleh cuba lagi lain kali..kan acik

Jiarizaira berkata...

Tahniah kepada pemenang....

YanSaflina berkata...

tahniah :)

arzmoha berkata...

Tahniah buat semua pemenang

Ana Jingga berkata...

alhamdulillah..rezeki kak ana kali ini.. Tahniah buat semua pemenang juga :)

Nurul Shahira berkata...

Tahniah kepada yang menang :)

nur husna berkata...

Tahniah buat pemenang ;)

nurul aqidah azahar berkata...

thniah semua

Unknown berkata...

tahniah kepada pemenang

paridah berkata...

tahniah yg menang..bestnya dpt hadiah.

Unknown berkata...

tahniah bagi yg menang ^^

efa othman berkata...

Tahniah kpd pemenang

JueHasrul berkata...

Tahniah pd yg bertuah.. :)

Unknown berkata...

Alhamdulillah..
Tak perasan 107 tu saya.
Tq bro MSelim bagitau ceq..
Saya menang

Unknown berkata...

tahniah buat semua yg bertuah

Unknown berkata...

:D thank you acik

Cik Mimie berkata...

Tahniah semua.. :)

khatyaiman berkata...

tahniah kepada yang bertuah

szi berkata...

tahniah kepada pemenang....

Tunsha Ayunie berkata...

Alahai.. tak ada luck...
Tahniah pada para pemenang ye :)

Suria Amanda berkata...

Tahniah...x lekat pun no akak..tp x pe...sokongan penting kan acik..

Unknown berkata...

Tahniah Semua :)

Shad berkata...

TAHNIAH kepada pemenang, rezeki mereka.. :D

Unknown berkata...

Thniah

Cik Ash berkata...

tahniah kepada Pemenang

PCL berkata...

Tahniah kpd yg bertuah menang.

CkYnHaShiM berkata...

tahniah pemenang..miss 1 no je lagi..huhu..x de rezeki..

Khir Khalid berkata...

Tahniah buat semua pemenang.. semoga ceria selalu.. :)

Unknown berkata...

Tahniah senua.. :)..
Jike ade segmen serupa ini lagi, mohon tag #kakyong tau.. ;)

Unknown berkata...

Tahniah kepada yang join dan memenagi segmen bersama Achik..

budakbandunglaici berkata...

tahniah semua yang menang

izzeyda berkata...

tahniah kepada semua pemenang..

blogummiaimy berkata...

tahniah kpd pemenang..trus menyokong

Fatin Diana berkata...

takde rezeki kat sini. tahniah pada pemenang! :D

KamilSalleh berkata...

Tahniah kepada pemenang...All the best.

KamilSalleh berkata...

Tahniah kepada pemenang...All the best.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails