Pengikut

Jumaat, 3 Mei 2013

Gambar Bakal Isteri Jehan Miskin Yang Cantik Bagai Bidadari




Assalamualaikum

Hari ini rasa gembira bila dengar dengan segala apa yang berlaku. Dan hari yang begitu menenangkan. Kebetulan acik sedang bace di blog rakan rakan blogger yang lain terjumpa satu gambar nie. Jehan miskin akan kawin pada hari esok dan Majlis akad nikah akan diadakan di Carcosa Seri Negara. 

Acik ucapkan tahniah kepada Jehan Miskin atas perkahwinan ini , alhamdulilah akhirnya jumpe juga jodoh yang baik, dengar kata gadis korea.

SubhanaALLAH cantikkan bakal isteri Jehan Miskin. Lihatlah dengan tudung labuh , menutup aurat dengan penuh dan tak payah make up tebal tebal dah cantik. 

Doa acik untuk Jehan miskin semoga berbahagia hingga ke anak cucu dan beri tunjuk ajar yang baik kepada isteri

Beruntung sekali dapat wanita seperti ini.Dan semoga menjadi contoh kepada para wanita di luar sana :) 



Share This!


17 ulasan:

Lynn si pipi merah berkata...

Allahurabbi...cantiknya dia..

KY berkata...

Alhamdulillah...memang cantik, semoa berkekalan jodoh mereka

Paly berkata...

bukan ke ni yg dlm running man?

mazni berkata...

yg ni gambar ji hyo running man yg dah diedit bertudung. tpi mungkin bakal isteri jehan miskin macam ni jugak kan? apapun tahniah kps mereka :)

Hatimi Tahirruddin berkata...

wah mmg cun betul...hihihi...apa2 pun tahniah kpd jehan miskin tak kira siapalah bakal isteri beliau....

syahirah berkata...

mcm ji hyo running man je

Mazelina Zaini berkata...

ni kan ji hyo running man

Sherlyanna angiela Martin berkata...

Cute.. ^^

Nurul Aini berkata...

Cantik...Isteri jihan mungkin cantik juga kot.

hana hadi berkata...

cantik betul. manis. yang duk kata isteri dia org korea tu ini ka? ke gosip2 ja

Mieza Jhaa K berkata...

Biar betol Jehan Miskin..terbuka hati dia nak isteri yang solehah.. alhamdulillah..

Aku Penghibur berkata...

hehehehe agaknye :)

Aku Penghibur berkata...

itulah ..adehh gelak sakan jadinya

Aku Penghibur berkata...

hehehehehe kan .. ermm kita tunggu esok

Aku Penghibur berkata...

heheh yelah tu ..acik tak tahu ..maaf :)

Remy hazza berkata...

kalau mcm nie....patutler jehan tak tolak.......

Namazi Rashid berkata...

erk..bukan jihyo ke ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails