Gambar Bakal Isteri Jehan Miskin Yang Cantik Bagai Bidadari | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Jumaat, 3 Mei 2013

Gambar Bakal Isteri Jehan Miskin Yang Cantik Bagai Bidadari




Assalamualaikum

Hari ini rasa gembira bila dengar dengan segala apa yang berlaku. Dan hari yang begitu menenangkan. Kebetulan acik sedang bace di blog rakan rakan blogger yang lain terjumpa satu gambar nie. Jehan miskin akan kawin pada hari esok dan Majlis akad nikah akan diadakan di Carcosa Seri Negara. 

Acik ucapkan tahniah kepada Jehan Miskin atas perkahwinan ini , alhamdulilah akhirnya jumpe juga jodoh yang baik, dengar kata gadis korea.

SubhanaALLAH cantikkan bakal isteri Jehan Miskin. Lihatlah dengan tudung labuh , menutup aurat dengan penuh dan tak payah make up tebal tebal dah cantik. 

Doa acik untuk Jehan miskin semoga berbahagia hingga ke anak cucu dan beri tunjuk ajar yang baik kepada isteri

Beruntung sekali dapat wanita seperti ini.Dan semoga menjadi contoh kepada para wanita di luar sana :) 



Share This!


17 ulasan:

Unknown berkata...

Allahurabbi...cantiknya dia..

miss yatie berkata...

Alhamdulillah...memang cantik, semoa berkekalan jodoh mereka

Paly berkata...

bukan ke ni yg dlm running man?

Mazni Munawar berkata...

yg ni gambar ji hyo running man yg dah diedit bertudung. tpi mungkin bakal isteri jehan miskin macam ni jugak kan? apapun tahniah kps mereka :)

Unknown berkata...

wah mmg cun betul...hihihi...apa2 pun tahniah kpd jehan miskin tak kira siapalah bakal isteri beliau....

Uwais Al-Qarni berkata...

mcm ji hyo running man je

Unknown berkata...

ni kan ji hyo running man

Unknown berkata...

Cute.. ^^

Unknown berkata...

Cantik...Isteri jihan mungkin cantik juga kot.

Hana berkata...

cantik betul. manis. yang duk kata isteri dia org korea tu ini ka? ke gosip2 ja

Unknown berkata...

Biar betol Jehan Miskin..terbuka hati dia nak isteri yang solehah.. alhamdulillah..

Akupenghibur.com berkata...

hehehehe agaknye :)

Akupenghibur.com berkata...

itulah ..adehh gelak sakan jadinya

Akupenghibur.com berkata...

hehehehehe kan .. ermm kita tunggu esok

Akupenghibur.com berkata...

heheh yelah tu ..acik tak tahu ..maaf :)

Unknown berkata...

kalau mcm nie....patutler jehan tak tolak.......

Tanpa Nama berkata...

erk..bukan jihyo ke ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails