Pengikut

Rabu, 29 Mei 2013

Wordless Wednesday # 13:PhotoShop Mampu Merubah Segalanya Dari Yang Biasa Menjadi Luar Biasa


Asssalamualaikum

 Power photoshop
Power photoshop

Power photoshop

Power photoshop

Power photoshop


Share This!


26 ulasan:

  1. segalanya mungkin... he he he...

    BalasPadam
  2. Kesian perempuan..... terpaksa bergantung kepada Photoshop utk melindungi rasa inferiority complex mereka.

    BalasPadam
  3. hahahaha...kalau kak cik apa agak nya yang akan jadi..hihi

    BalasPadam
  4. Memang lawa, tp x best sgt nk menipu, biarlah original jer, tp kena pandai2 jage.

    BalasPadam
  5. wow..tapi bagi kathy biarlah ori walau tak cantik..

    BalasPadam
  6. betullah.. 100% berubah.. gambar yang first tu paling melampau..

    BalasPadam
  7. anis muka ori. Tak main edit2 nie =3 hehe

    BalasPadam
  8. Gambar no 1 tu mmg the best la... hihihi

    BalasPadam
  9. segalanya di hujung jari...
    nak photoshop gambar sendiri lah, nak bagi nampak slim macam dulu2/...hihkihkih

    BalasPadam
  10. I believe in minimal editting to preserve the originality. Thank you for sharing :)

    BalasPadam
  11. keh3,,, -_- saya xde photoshop --, sllu gagal nak download...hahahaha~~ hee~~

    so, jgn percaya sgt dunia maya nih..kekekkeke

    BalasPadam
  12. Jangan percaya 100% pada gambar...
    Errr, gambar Acik? betul ke atau photoshop nih...hehe

    BalasPadam
  13. Perghh dasyat2...tak reti sgt guna photoshop.huhu

    BalasPadam
  14. gilaa lah , gambar yg atas tuuu . dari gemuk jadi kurus pulak

    BalasPadam
  15. hahaha mcm2..dunia harini..mcm2 jd :) smua bnda pn boleh..

    BalasPadam
  16. wah new header acik..sory lama tak singgah update n3 pun kelam-kabut,hah.

    owh kalaulah semua gunakan PS..maka ramailah menjadi tipah dan mamat tertipu...pic profile kat fb,blog,twitter macam dialah gadis/jejaka melayu terakhir...tapi bila jumpa face-to-face..lari langkah seribu tak jejak tanah ngee....

    BalasPadam
  17. cantik header baru achik.... photoshop bisa merubah segalanya......

    BalasPadam
  18. hahaha photoshop oh photoshop.. hehehsh

    BalasPadam
  19. Sekarang orang pakat guna camera360 untuk testimoni produk kecantikan..ingat orang tak cam la tu.. ishh ishh

    BalasPadam
  20. hehe tu satu kelebihan kalau pandai mengedit guna photoshop....comel tak kak ton?

    BalasPadam
  21. Macam2 boleh ubah kan...
    Hehehheheh...

    BalasPadam
  22. haha betul tu acik.. dulu suka edit buang jerawat kat muka org lain pastu putihkan warna kulit..

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails