Pengikut

Rabu, 29 Mei 2013

Wordless Wednesday # 13:PhotoShop Mampu Merubah Segalanya Dari Yang Biasa Menjadi Luar Biasa


Asssalamualaikum

 Power photoshop
Power photoshop

Power photoshop

Power photoshop

Power photoshop


Share This!


26 ulasan:

Siti Rohaida Yusof berkata...

haha...gambar tipu...

Farah Waheda Wahid berkata...

segalanya mungkin... he he he...

Puteri Khayalan berkata...

kahkah , cun!

Syed Wazien berkata...

Kesian perempuan..... terpaksa bergantung kepada Photoshop utk melindungi rasa inferiority complex mereka.

Nao Mei berkata...

hahahaha...kalau kak cik apa agak nya yang akan jadi..hihi

Teena Tna berkata...

Memang lawa, tp x best sgt nk menipu, biarlah original jer, tp kena pandai2 jage.

Kathy Rbain berkata...

wow..tapi bagi kathy biarlah ori walau tak cantik..

Mizz Aiza berkata...

betullah.. 100% berubah.. gambar yang first tu paling melampau..

Aku Anis berkata...

anis muka ori. Tak main edit2 nie =3 hehe

Nora Karim berkata...

Gambar no 1 tu mmg the best la... hihihi

Nory Zoulkefle berkata...

segalanya di hujung jari...
nak photoshop gambar sendiri lah, nak bagi nampak slim macam dulu2/...hihkihkih

Stevie Sebol berkata...

I believe in minimal editting to preserve the originality. Thank you for sharing :)

AiSyA LiEzA berkata...

keh3,,, -_- saya xde photoshop --, sllu gagal nak download...hahahaha~~ hee~~

so, jgn percaya sgt dunia maya nih..kekekkeke

Bin Muhammad berkata...

Jangan percaya 100% pada gambar...
Errr, gambar Acik? betul ke atau photoshop nih...hehe

husna zahidi berkata...

so beware..muahaha..=D

Seneorita Baharin berkata...

Perghh dasyat2...tak reti sgt guna photoshop.huhu

Mazelina Zaini berkata...

gilaa lah , gambar yg atas tuuu . dari gemuk jadi kurus pulak

S.K.A berkata...

hahaha mcm2..dunia harini..mcm2 jd :) smua bnda pn boleh..

||aLeaSaRa|| berkata...

wah new header acik..sory lama tak singgah update n3 pun kelam-kabut,hah.

owh kalaulah semua gunakan PS..maka ramailah menjadi tipah dan mamat tertipu...pic profile kat fb,blog,twitter macam dialah gadis/jejaka melayu terakhir...tapi bila jumpa face-to-face..lari langkah seribu tak jejak tanah ngee....

Remy hazza berkata...

cantik header baru achik.... photoshop bisa merubah segalanya......

Mawardi Yunus berkata...

hahaha photoshop oh photoshop.. hehehsh

Mieza Jhaa K berkata...

Sekarang orang pakat guna camera360 untuk testimoni produk kecantikan..ingat orang tak cam la tu.. ishh ishh

Hatimi Tahirruddin berkata...

hehe tu satu kelebihan kalau pandai mengedit guna photoshop....comel tak kak ton?

AyueJean AJ berkata...

Macam2 boleh ubah kan...
Hehehheheh...

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah berkata...

Dunia teknologi...hehe..

Iha Zaliza berkata...

haha betul tu acik.. dulu suka edit buang jerawat kat muka org lain pastu putihkan warna kulit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails