Wordless Wednesday # 13:PhotoShop Mampu Merubah Segalanya Dari Yang Biasa Menjadi Luar Biasa | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Rabu, 29 Mei 2013

Wordless Wednesday # 13:PhotoShop Mampu Merubah Segalanya Dari Yang Biasa Menjadi Luar Biasa


Asssalamualaikum

 Power photoshop
Power photoshop

Power photoshop

Power photoshop

Power photoshop


Share This!


26 ulasan:

kisah si dairy berkata...

haha...gambar tipu...

Farah Waheda Wahid berkata...

segalanya mungkin... he he he...

Alia Ali Ahmad berkata...

kahkah , cun!

Syed Wazien berkata...

Kesian perempuan..... terpaksa bergantung kepada Photoshop utk melindungi rasa inferiority complex mereka.

naomei berkata...

hahahaha...kalau kak cik apa agak nya yang akan jadi..hihi

Teena Tna berkata...

Memang lawa, tp x best sgt nk menipu, biarlah original jer, tp kena pandai2 jage.

Awanama berkata...

wow..tapi bagi kathy biarlah ori walau tak cantik..

Unknown berkata...

betullah.. 100% berubah.. gambar yang first tu paling melampau..

Unknown berkata...

anis muka ori. Tak main edit2 nie =3 hehe

Nora Karim berkata...

Gambar no 1 tu mmg the best la... hihihi

Nory Zoulkefle berkata...

segalanya di hujung jari...
nak photoshop gambar sendiri lah, nak bagi nampak slim macam dulu2/...hihkihkih

Awanama berkata...

I believe in minimal editting to preserve the originality. Thank you for sharing :)

Lieza Nordin berkata...

keh3,,, -_- saya xde photoshop --, sllu gagal nak download...hahahaha~~ hee~~

so, jgn percaya sgt dunia maya nih..kekekkeke

BinMuhammad berkata...

Jangan percaya 100% pada gambar...
Errr, gambar Acik? betul ke atau photoshop nih...hehe

Unknown berkata...

so beware..muahaha..=D

Unknown berkata...

Perghh dasyat2...tak reti sgt guna photoshop.huhu

Unknown berkata...

gilaa lah , gambar yg atas tuuu . dari gemuk jadi kurus pulak

Fais-SKA berkata...

hahaha mcm2..dunia harini..mcm2 jd :) smua bnda pn boleh..

||aLeaSaRa|| berkata...

wah new header acik..sory lama tak singgah update n3 pun kelam-kabut,hah.

owh kalaulah semua gunakan PS..maka ramailah menjadi tipah dan mamat tertipu...pic profile kat fb,blog,twitter macam dialah gadis/jejaka melayu terakhir...tapi bila jumpa face-to-face..lari langkah seribu tak jejak tanah ngee....

Unknown berkata...

cantik header baru achik.... photoshop bisa merubah segalanya......

Mawardi yunus berkata...

hahaha photoshop oh photoshop.. hehehsh

Unknown berkata...

Sekarang orang pakat guna camera360 untuk testimoni produk kecantikan..ingat orang tak cam la tu.. ishh ishh

Unknown berkata...

hehe tu satu kelebihan kalau pandai mengedit guna photoshop....comel tak kak ton?

AyueJean berkata...

Macam2 boleh ubah kan...
Hehehheheh...

fragmenbiru berkata...

Dunia teknologi...hehe..

iha berkata...

haha betul tu acik.. dulu suka edit buang jerawat kat muka org lain pastu putihkan warna kulit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails