Pengikut

Khamis, 12 September 2013

Buat Duit Melalui Blogwalking Dan Comment Di Blog




Assalamualaikum 


Alhamdulilah bersemangat pula nak menaip entri di blog kali ini. Hari ini acik nak kongsikan sesuatu kepada kamu semua. Percaya tak kamu blogwalking boleh buat duit ? Betul ke ? masih tak percaya ? ada beberapa blogger yang hebat mampu lakukan seperti ini. 

 
Salah satu dari mereka adalah seorang blogger hebat ini yang menggunakan url www.syuhada1981.com. Kak syuhadah sangat prihatin dan sudi memberikan insentif kepada mereka yang bertandang dan comment di blog nya. Kali pertama acik datang ke blog kak syuhadah ini ,acik ingatkan blogger remaja tetapi tersalah rupanya kerana kak syuhadah telah berumahtangga. Melalui entrinya

"Bermula September 2013,  saya akan menyediakan insentif tunai sebanyak RM100 kepada sesiapa yang rajin bertandang dan memberikan sedikit ulasan di entri blog syuhada1981'dot'com. 

Insentif ini akan diberikan setiap bulan. Pemilihan komentator popular akan ditentukan berdasarkan 'Top Commentators Widget' di sidebar blog ini dan setiap keputusan adalah muktamad. Komentator popular itu juga haruslah menjadi follower blog ini, follower +Goggle saya dan LIKE FB Fanpage Syuhada1981dotcom."

Tujuan acik kongsikan blog ini, bukan hanya untuk merebut wang yang di tawarkan tetapi adalah untuk memperkenalkan blog ini kepada kamu semua.Sesamalah kita bina ukhawah antara blogger di samping menyebarkan rezeki yang ada. 

Acik dapat tahu yang kak syuhadah di tahan wad hari ini kerana kesihatannya yang tidak membaik. Di harapkan kak syuhadah semakin membaik dan di permudahkan urusan harinya oleh Allah.  Semoga cepat sembuh ye kak.

Share This!


26 ulasan:

Tetamu Istimewa berkata...

Oh, satu info yang baik.

Harap-harap dia cepat sembuh la.

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

Salam...info yang baik. Sharing is caring...rezeki Allah yang bagi....Dah isi tabung nuff anda.

Asha Lya berkata...

Mudahan kak syuhadah cpt sembuh..

Zaza berkata...

insyaallah, semoga kak syuhada sembuh amin..

Marou Apple Hijau berkata...

marketing blog y bagus. kejap nak terjah blog tu

Entri Terbaru: Jom Jalan-Jalan - BBL, Nemo & Pulau Kapas

hana hadi berkata...

owh.. tq info ni.. nanti melawat blog dia :)

Norniwanie Nasarudin berkata...

Thanks sharing acik..semoga dia cepat sembuh..;D

Kathy Rbain berkata...

terima kasih acik sudi berkongsi ...

S.K.A berkata...

wahhh menarik ni acik =) harap pngunjung yg ke blognya komen dgn ikhlas la..dgn niat nk menambah ilmu dah berkawan..

Nao Mei berkata...

kak cik tak kenal lagi lah dengan blogger kak syuhadah nie dik :)

semoga cepat sembuh ye kak :)

PakcikLie PCL berkata...

wah ..sesuatu yg jarang berlaku , ..mari kita tengok siapa dia Syuhada tu.

||aLeaSaRa|| berkata...

salam acik,owh kak lea belum kenal lagi blogger syuhadah,nanti kak lea blogwalking.bagus jugak segmen dia tapi harap yang join bukan2 semata2 nak menang hingga komen setakat nak nampak nama tu 'naik',je kan

semoga syuhadah segera sembuh amin....

Kisah Si Dairy berkata...

jom kenal beliau..tapi kesiannya dia di tahan wad,harap-harap cepat sembuh..

Ija Rased berkata...

selamat berblogwalking. moga syu cepat sembuh

Norhazlina Mohd. Zaki berkata...

Info yang best Acik...TQ
Bagus juga nie...nak juga berkenalan dengan empunya blog tu... :)
Semoga kak Syuhada cepat sembuh...


x0x0 ^_^

Amanina Mads berkata...

info bagus ni.. tak sangka ada blogger bermurah rezeki :)
semoga beliau cepat sembuh ;D

harumankasehvee berkata...

selamat bersegmen ...

Wirda Amir berkata...

menarik sgt ni acik.....kreatif la blogger tu semua tp mestilah berduit kan acik..bukan sikit tu...

Cik Itah@RRP berkata...

peluang menarik tu ..
p/s semoga kak syuhadah cepat sembuh..

Maria Firdz berkata...

moga Allah berkati usaha beliau... dan sentiasa dlm pemeliharaan Allah...

Mieza Jhaa K berkata...

Wauu banyak tu.. berlumba-lumbalah pakat nak jadi top commentor nnti

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

jika berkemampuan apa salahnya.. itu satu penghargaan untuk orang yang rajin datang ke blog kita.. semoga beliau cepat sembuh..

Nurul Hidayah berkata...

semoga beliau cepat sembuh.. jap lg nk terjah blog beliau

Khir Khalid berkata...

Betul tu Acik.. satu insentif yg baik. Semoga beliau cepat sembuh.. amin. Thanks sharing ye Acik :)

Syuhada Baharudin berkata...

terharu, gembira semua ada..

terima kasih byk2 achik di atas entri ini..

terima kasih juga di atas ucapan dan doa kalian semua..

alhamdulillah..saya sudah sembuh seperti sedia kala.. :)

Kucing Hitam berkata...

hehe dah join dah pun best blog dia byk ilmu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails