Assalamualaikum 

Alhamdulilah ini kali pertama blog acik tercalon bagi kategori baru iaitu Promosing Blogger of the year. Untuk pengetahuan semua Malaysia Social Media Week 2016 mempertandingkan 9 kategori yang berlainan. Jika di bandingkan blog acik ini biasa sahaja tetapi jika ada kesempatan waktu vote lah boleh acik ini . Kali ini lebih mudah untuk mengundi setiap blog.

Mari ketahui cara untuk mengundi. 






Langkah kedua : Log in facebook kamu dan dia akan meminta access untuk kebenaran untuk di sambung ke facebook. Pilih di bahagian atas atau di bahagian bawah


Langkah ketiga : masukkan email kamu 



Langkah keempattekan Promosing Blogger of the year (click di sini )  dan Cari blog acik iaitu www.akupenghibur.com



Langkah Kelima : Vote blog tersebut 

Sebelum kamu vote akan lihat vote itu berwarna hijau






Selepas sudah vote maka warna vote itu akan berwarna merah seperti gambar di bawah ini. Bagi peserta lain akan berwarna kelabu.



Maka telah selesailah. Ribuan terima kasih semua yang sudi vote blog acik. InshaALLAH acik akan baiki dari semasa ke semasa penulisan dan blog acik