Pengikut

Khamis, 17 November 2016

My Parcel of Joy - Lazada Malaysia




Sekarang semuanya mudah segalanya di hujung jari. Nak beli apa jua hanya order dan terus sampai ke rumah.

Kebetulan sekarang lazada adakan promotion sejak 11.11 yang lepas sehingga 14.12.2016 jualan mega secara besar-besaran bermula di laman web online khas Lazada Malaysia.


Kalau kamu layari ke laman web lazada boleh rambang mata. Semuanya harga sangat berbaloi. Murah !! murah,!!

Kena simpan date seperti di bawah ini.


Lazada One Revolution - Flashsale

“Online Revolution” pada tahun ini Lazada Malaysia menawarkan pelbagai rangkaian jenama terdiri dari 1000 brand antaranya termasuklah Drypers, L'Oréal, Nestlé, Samsung dan jenama-jenama lain seperti Prodiet, Microsoft, ZTE, Goon, Bosch, Tesco, Mattel, Sports Direct, dan pelbagai lagi.

Apa jua barangan idaman kamu !!


My Parcel of Joy - Lazada Malaysia

Alhamdulilah terima kasih lazada kerana menghantar Parcel of joy yang macam-macam ada. Teruja sangat !!

 Di sebalik itu ada ceritanya barangan dari lazada sebabnya dia tak hantar rumah. Katanya alamat tak lengkap. Dalam keadaan hujan lebat, guruh berdentam dentum. Gagahkan diri ke Pejabat pos Kota Tinggi, rupanya tak ada di situ. Kena ke pos besar, beratur panjang dan akhir dapat juga parcel tersebut. Memang sangat mengharukan dan berbaloi pergi jauh-jauh.

FIND JOY IN EVERY PARCEL !



Jangan lepaskan peluang keemasan tau bermula hari ini layari http://www.lazada.com.my/online-revolution/

untuk mendapatkan harga yang cukup murah sekali. Selamat berbelanja.



Share This!


4 ulasan:

  1. memang rambang mata kalau pergi lazada..hehe

    BalasPadam
  2. rambang jugak la...
    nasib tak tergoda...
    gaji lambat lagi...huhuhu

    BalasPadam
  3. Mujur tarikh promosi tu tengah bulan. Kalau awal habislah. Bocor poket

    BalasPadam

Assalamualaikum
Sila Tinggalkan Sikit Kritikan Anda :)
Jom Ketahui Rahsia Rezeki Ramai Orang Tak Tahu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails