Pengikut

Selasa, 16 Mei 2017

Jom Berbelanja Di Shopee Dengan Tawaran Sehingga 90 %




Semalam baru post tempat lubuk membeli belah. Ramai pula yang tanya dekat mana shopping ? Murah betul harganya boleh percaya ke ?

Tentulah di www.shopee.com.my. Mudah sangat berbelanja di sini lagi mudah bila ada aplikasinya.

3 Langkah mudah untuk download aplikasinya :


1.Install apps di playstore bagi pengguna android.



2. Register dengan 3 cara melalui no telefon, email dan facebook. Lepas itu dapat verification kod dan login.
3. Berbelanjalah sepuas hati.

Jangan takut murah itu bukan sebab scammer ataupun ciplak tetapi sekarang ada sale semperna nak raya nie !


Start hari ni hingga 30 Jun ada promo Cahaya Raya bersama Shopee di mana ada potongan harga hingga 90%.

90% tau ,banyak tu, rugi kalau tak shopping kat sini.




Mulanya aku sendiri tak tahu tentang shopee. Tapi ada kawan bagitahu banyak jual baju size besar. Yelah orang badan besar ini paling susah adalah beli baju.

Jadi sekali ada memang aku borong habis.Pertama sekali yang tumpuan adalah jacket. Dah lama aku cari, biasa harga dekat RM 100 hingga RM 200. Sekali tengok harga hanya RM 50. Tergugat iman.



Paling aku suka sebab ada detail size dan jenis badan yang sesuai.

Bagaimana nak berbelanja di www.shopee.com.my.Mudah sahaja.

Pertama : pergi ke apps (ini akaun acik di shopee)



Kedua : cari barang kamu berkenan.


Ketiga : Tekan beli sekarang dan pilih saiz yang kamu nak dan kuantitinya.




Keempat : Akan masuk ke troli membeli belah dan seterusnya ke semak keluar dan masukkan alamat, penghantaran pembayaran dan pengesahan.
f
Senang bukan ? 

Korang ada barang untuk di jual juga boleh di shopee. Sambil beli dan sambil menjual. Unikkan.


Nak lebih lanjut boleh ke :

Website : www.shopee.com.my
IG           :  @shopeeMalaysia
FB          : ShoppeMy 


Share This!


10 ulasan:

  1. Mudahnya shopping..klik..klik....tunggu barang pesanan sampai.

    BalasPadam
  2. Nampak diskaun 90% tu memang teruja nak shopping. Best arr Shopee ni!

    BalasPadam
  3. SHOPEE MMG BEST UNTUK SHOPING HAHA

    BalasPadam
  4. Yey seronoknya beli belah kat shopee..

    BalasPadam
  5. SERONOK SHOPPING CARA MUDAH GINNI

    BalasPadam
  6. jaket pilihan acik mmg menarik.. bestnya shopping dekat shopee

    BalasPadam
  7. senang jer nak shopping kat shopee

    BalasPadam
  8. Wife saya baru terjebak dengan shopee. Murah sana sebab free postage & postage ditanggung partially oleh shopee dan buyer. Jimatlah jugakkan shopping di sana. Nasib baik budget kurang takdelah shopping sana hanya window shopping. 11street dan lazada wife dah jarang buka asyik ke app shopee je.

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails