Pengikut

Jumaat, 21 Januari 2011

21 tahun sudah



aku imej 21 tahun

ASALAMUALAIKUM..
Walaupon hari lahir aku @birthday aku dah lepas iaitu pada 15/01/1990.... but x sangka dah berumur juga aku..hehehhe dah 21 tahun ..cepatnye masa berlalu...teringat balik masa zaman sekolah dulu.... dan tetiba sekarang dah tua ..hahha now dah boleh pergi mengundi untuk pilihan raya..
hahahah gelak besar aku rasanya.....dan kali nie paling terharu sebab birthday aku sambut 4 kali ..... wow so excited.... dapat hadiah best.... so thank u very much kepada semua perancang yang berikan kejutan..
memang terkejut.... but gambar2 yg lain belum dapat lagi..just masukkan yang dah dapat dulu yer ..hehehe so happy
Nie mas kat Port Dickson abez aku kena.....


perghhh ABES..pasrah je la

nie terus kena lagi gn dyeorang my classmate dpr 6

Puas hati mereka setiap mengenakan aku ..hahaaha
muka geram hahahaha cm raksasa kuar laut

hahahhah abezx rambottt.kena gi saloon nie
thank sangat kepada kamu semua yang ingat birthday aku.. wish kat blog,myspace,facebook, tagged n kat mane pon...n yang sambut..tepon n mesej ..thank sangat...tanpa kamu semua x meriah hidup aku.. :)

Share This!


3 ulasan:

  1. hahax . . its the day t0 remember right ? :)
    happpy birthday again & again :)

    BalasPadam
  2. skrg acik dah 23.. hek3.. ekh.. mmg la suka sgt baling tepung kalau bday~~ ngee! masa kat matriks dulu, pengarah marah giler kalau students buat cm tu... ahhahah.. kena tadah telinga la dengan leteran beliau... ngeeee~

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails