Pengikut

Isnin, 21 Februari 2011

Im Sorry If I"m Not Good Friends .....



Assalamualaikum….

Ermm.. hari nie memang memenatkan tapi mata tak boleh tido…. X tahu nape…. Rasa sedih tetiba ….even acik nie cuba jadi kawan yang baik untuk semua orang….but acik x boleh dan tak mampu …..:( ermmm enthlah

Ermmm kepada kawan-kawan saye im so sorry what I do it… kekadang acik tak perasan gan apa yang acik buat….

Ermm maybe salah juga mengharapkan persahabatan ..sebab persahabatan tu ada mcm dalam dunia fantasi …pada reality just bahan uji kaji dan bahan ketawa…

Im so sorry….

Im so sorry….

Im know acik pon ada buat salah…

Maaf sangat bukan acik nak buruk2 orang tu …(sape thu dye phm) BUT X TAHAN SANGAT APA YG TERJADI..JADI SATU BARAH DALAM HATI SETIAP KALI TENGOK DYE….

ACIK MINTAK MAAF JIKA acik bukan kawan yang baik…. Acik cuba sedaya upaya…..

Jika myroommate terbace nie .....Maaf pada roommate yang now nie…if acik x tegur or apa pon yang acik wat… im happy be ur roommate… yelah kekadang kesian tengok dye…acik faham dye pon ada life sendri …im sorry if acik nie pentingkan diri …. enthlah sori jika selama nie terpakse ikut apa yang acik ckp sebab nk jaga hati acik..... thu mesti tension gn acik ...im sorry..:(

ENTAH LA SEMOGA ACIK MENJADI LEBIH BAIK…DAN DOAKAN YER..IM SO SORRY im try be goods friends


Share This!


2 ulasan:

  1. . hm . anis akan doakan acik kayh .
    tapi kita tak mungkin bole jadi sempurna untuk semua org . sebab kita manusia biase . tak lari dari membuat kesilapan . acik cakap la kat kwn2 acik . tegur2 lah if ade kesalhan yg kite tak perasan . supaye kite bole memperbaiki diri kita =) . jgn sedih2 k .

    BalasPadam
  2. ermm thank hanis ur advice..... :)

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails