Pengikut

Selasa, 15 Februari 2011

Jangan Peduli Tentang aku!!!!!!!



Jangan peduli tentang aku!!!!!!!!!!

alamak bila tengok macam marah jer.... but itulah kenyataan yang pasti ...aku bukan pe....dah penat if nak jaga semua hati orang...perasaan orang...but orang x pernah fikir tentang perasaan kita ... but is okey yang penting im be my self.... yelah dyeorng wt aku nie cm boneka...

kekadang rasa macam apa entah ..... memang dyeorng x cuba nak faham aku.......aku dah penat gan semua nie .... but is okey aku trima dengan seadaanya ..dan member aku ada bagi comment

Allah syg kamu lbh, thats why Dia turunkn berbagai2 ujian terhadap diri kamu.. jgn sedih2 achik, aq turut rase sedih, jgn give up achik, kehidupan mst di teruskn, Allah akan sentiasa berada di sisi org2 yg benar.

InsyaALLAH janjiNya akan berikan yang terbaik untuk umatnya..... semoga ada hikmah di sebaliknya ...amin.....aku doakan kebahgiaan dan kesejahteraan kawan-kawan aku...

Share This!


8 ulasan:

mira berkata...

sbrv yea...ni sume dugaan..allah x kn turunkn ujian kat hmbanye klu hmbanye x leh nk hdapinyeee

fazdlina rosli berkata...

sbar ye acik .. tuhan syg org yg sbar acik .. n ramai lg kwn kwn acik care pasal acik ..

Aku Penghibur berkata...

mira THANK U SEMOGA ALLAH MEMBERIKAN HIKMAH

Aku Penghibur berkata...

INA ERMMMM YOLAH TU.... THNAK ...:)

✖Si Tembam temBam✖ berkata...

sabar yea.,...
yg pnting maha pencipta lbih syg umatNYA....

Aku Penghibur berkata...

semoga cm tu la :) insyaALLAH segalanya adalah ketentuannya

✖Si Tembam temBam✖ berkata...

:)

Aku Penghibur berkata...

")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails