Pengikut

Khamis, 10 Februari 2011

Im Alone




Assalamualaikum .....

ermm kekadang memang bosan sendirian ..honestly that will kill me... so what i can do it.... ermm entah la .....whatever pon memang bosan tahap dewa ... beza dulu dengan sekarang..... x tahu la ..sama ada aku salah amik langkah mean duk kamsis or it my fate?? hahahaha if fikir sampai mati pon x de jawapannya....lagi pon dah sem 6 kat poli ..but every sem benda sama berlaku.....


makan sorang-sorang ..tu pon kekadang ada kawan if x sorang la....

gi kelas sorang-sorang...

balik kelas sorang-sorang....

yang yang penting aku dah x de mcm dulu kawan untuk bercerita dan faham situasi aku....

kekadang malam-malam jalan sorang-sorang...

if x de facebook memang tension n sorang-sorang la

if sabtu dan ahad tu rasa tension giler :(

jangan salah faham bukan aku x de kawan ..ada but kawan-kawan umpama mcm air..senang datang dan senang pergi..... ermm kekadang dyeorng pon ada life sendiri..susah nak cari kawan yang boleh paham kita.. is okey la ...nak wat cam mane ..trima je la...


Share This!


10 ulasan:

  1. . hidup ni kita mmg perlukan kawan .anis sendiri mmg tak bole gerak kalau tade kawan . so , bnyk2 besaba k . =)

    BalasPadam
  2. ermm memang pon ..but masa x blh undur.... acik kena teruskn gn pilihan acik nie ..apapon keadaan..biar la :(

    BalasPadam
  3. um , kene la kuat tau nak hadapi semua ni .
    tak lame pun kan . anis doa kan acik kuat k . jangan sedih .

    BalasPadam
  4. hahaahh hanis ....ermmm thank doakan....kkdng bukan sedih hanis cuma asa sunyi jer.. itu yg acik rasa

    BalasPadam
  5. ohh sunyi tu biasalaa
    anis pun rasee gak . igt tak yg blog anis pasal lonely tu . sbb an . roomate anis now suke g bilik membe dea . tido sane la apela . huhu .tak best dok sesorang .

    BalasPadam
  6. ermm yup ... just acik phm roomate yg ada sekarang nie laen la... mybe dye junior acik kot... n dye untung la ada mmber 1 kelas..if pe2 refer pd budak kelas... ermm n nak pergi kelas n mne2 pon boleh gn mmber dye..so boleh la... if acik ..sorang jer

    BalasPadam
  7. . ahaa . anis faham da situasi acik ni . mmg susa lau tade member . nak refer ape2 pun susa . tapi nak turn back mmg tak bole kan . so just bole doa acik kuat la nak face sume ni =)

    BalasPadam
  8. ermm hahaahh tu la... haiyo biarla ..sbb tu kkdng acik cuba happykan diri ...whtever thank hanis :)

    BalasPadam
  9. Ini ke acik yg kunjung belog wawa ? Kiki :D

    btw , mendalam tauuu entry nie , amek masa nak paham , so wawa komen nie aje oke . Hihi :D

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails