Pengikut

Jumaat, 11 Mac 2011

dont be like me :(



Assalamualaikum ....

Pic kat atas nie mase aku gn dye ..kami pergi ke PSIS .......Hari nie aku sedih giller ....jumpe lagi karnival Untuk KOnvo..... ermmm banyak kenagan betul mase nie... sumpah!!! aku cakap saat nie aku adalah mansia paling bodoh dalam dunia.......... AKU MENYESAL......memang sangat sebb dengar kata orang :(

Aku tak sangka betul semua nie akan jadi...... aku tak akan lupakan dye.... pada awal perkenalan kami ...PRSP ...mase tu aku sem 2 .... aku jadi mentor dye.... but memang x sangka sebab dye pernah aku ATTACK masa MSK dulu........ n lastly ..... kami jadi rapat..... 1 hari mcm nie jgak ada karnival ada pertandingan menyanyi...aku tahu suara dye memang sedap....aku pakse dye masuk dan dye masuk .....

aku betul-betul xsangka ...but aku x dapat nak tolong dye mase tu carikan lagu untuk dye...akhirnye pilih lagu ROSSA aku bukan untukmu.........clik sini yntuk lagu tu.......

wow mase tu meroma dengar dye nyanyi....... memang aku suka sangat.... but dye x dpt masuk final ..is okey :) x kisah but wonderful....n dye selalu support aku....tapi dengan kebodohan aku dengar cakap orang dan terpkase untuk mengalah untuk orang lain...aku undurkan diri....masalah aku suka dye...... aku suka tengok mata dye yang comel sangat bila memandang orang..... sumpah aku suka dye....... dan mase tu aku baru je putus...aku memang TAK PERCAYA PADA CINTA......dan AKU BUAt DIA MENAGIS...

tu kesalahan yg besar aku buat...... dan satu ketika aku cuba balik dan tersedar bahawa aku dah terlewat........ sebab dye dah patah hati....... until now im so upset............. sebb aku ..aku lepaskan dye cam tu jer....now dye ada lagi..... but bila aku tengok status kt facebook dye dah couple ....memang kecewa sangat-sangat hanya ALLAH yang tahu..... dan aku menjauhkan diri dari dye.....

sekarang hanya lihat dye dari jauh jer....aku kena cari seorang yang baru ..untuk hati aku.... walaupon aku rindu sangat dengan dye..... x kan aku nk membujang sampai ke tua.... aku kena jugak..... ermmmm enth la :(

Share This!


16 ulasan:

  1. mungkin dy bukan untuk kmoo..
    terus berdoa utk jmp yang ssuai dan jgn lpe doakan kebahagiaan dy juga..=)

    BalasPadam
  2. abg acik pcaya pd jodoh kan...klau die jodoh abg acik, die x kan ke mane... :)

    BalasPadam
  3. aiyakkkk~~~~~
    cool~~~heheh

    BalasPadam
  4. ecah??? acik? haiiii... bia betik?

    BalasPadam
  5. sedey nya baca entri nie.. ade persamaan lah sket with myself.. apa2 pom.. sabar jelah erk.. myb dia bkn utk mu.. mungkin kamu akan dpt seseorang yg lebih bek lagi n sesuai dgn dirimu.. hopefully...;)

    BalasPadam
  6. sabar ye abg chik..mungkin dy ditentukan bukan utk abg chik..pasti ad pgganti suatu hari nnti..insyaallah..yakin pd ALLAH..segala yg berlaku pasti ad hikmah nye...banyak kn berdoa semoga dipertemukan dgan yang terbaik....amin

    BalasPadam
  7. nurul syafaah thnk u ..but enth la until now..msh cm ne ...fobia:(

    BalasPadam
  8. acik yg sy knal adalah seorg yg kuat..:)

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails