Pengikut

Khamis, 8 Disember 2011

Maaf Aku Benci Kamu Seorang Perempuan





Assalamualaikum

Hai semua apa kabar kamu semua ????? Tapi biase la tu ada yang sedih,gembira dan bermacam lagi perasaan yang ada ... tapi kali nie acik mintak maaf sangat kerana membenci kamu seorang perempuan... kamu tak layak jadi perempuan suka hatilah apa pon tanggapan kamu ...acik benci kamu sebagai perempuan ...

Hari penuh dengan keadaan terperanjat apa yang berlaku pada acik dengan keadaan kat office dengan bos yang sangat tension....dan dengan semua berlaku dengan pantas sekali. Tapi apapun terima dengan hati terbuka :)

Hahaha tapi keadaaan jadi kelakar bila acik saje godeh-godeh kat youtube dan terlihat sesuatu yang cantik dan naturally ini dia ...


sangat cantikkan perempuan nie ..Jeng jeng jeng tapi sayangnye bukan perempuan asli tapi adalah seorang lelaki @ JANTAN yang lahir dari Thailand Got Talent.. First time dengar voice dye memang sedap sangat serupa perempuan tapi malangnya bila keluar suara "JANTANNYA " hahahah ketawa sorang jadinya..memang dye lelaki tapi ubah segalanya ...

Percaya tak ayah dye adalah seorang ASKAR dan mahukan anaknya jadi macam dye tapi malang sekali dye jadi sedemikian rupa ... but AKHIRNYA LELAKI KAT LUAR SANE TERTIPU DENGAN PENAMPILAN DYE ..HAHAHAHAHA PADAN MUKA ..TERMASUK ACIK SEKALI HAHAHAHA

OK LA Tengok la video nie yang jadi bualan 1 Dunia tentang kecantikan dan keindahan suara 2 alam ...ok bye bye adios :)

* Perhatian Kalau mahu buka video nie pastikan matikan lagu kegemaran acik nie di bawah sekali tu ..baru dengar jelas ... lagu tu tak akan acik matikan sampai bila-bila hahahaha so enjy yer


Share This!


13 ulasan:

CekbOlat-bOlat berkata...

perghh.. sdap giler suare.. tapi biler tgah2.. wakakaka.. gelak guling2 aku..

Aku Penghibur berkata...

ahhahahhah thu x pe :)

reyna berkata...

punya laa segakk kan hahahaha

Aku Penghibur berkata...

hehehehe segak la sangat

Alieza Dayasari berkata...

rakan2 yg komen ni.. hambuih...
oklah tu.. tak lah teruk mana...

Cik Aina berkata...

haha . geli ==' kufur hakikat dah ni

Aku Penghibur berkata...

ermmmmm enthlah apa nk jadi pada dunia nie

De'din berkata...

ermm,, patut lah benci,,

Aku Penghibur berkata...

heheeh :)

hawiz berkata...

huhu....patot r

ad dah berkata...

perhhh cantik r gambar2...kalah lisa surihani...tetibe llaki plak..adusss..spoil je

khadijah nadiah berkata...

dunia akhir zaman,lelaki menyerupai wanita dan sebaliknya adalah perkara biasa,
bagaimanopn,entry yg klaka la jugak..heee=D

~Siti Maryam Mar~ berkata...

segak nyaa. kalauu diaa tidak ubah jantina nyaa. pastii hensem kan. XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails