Pengikut

Rabu, 29 Ogos 2012

Ciri-Ciri Cinta "Si Dia" Semakin Pudar


 Assalamualaikum

Pernah korang tau apa tanda-tanda cinta yang dipupuk semakin pudar? Yer...Tak  tau? Meh acik kongsi ngn kamu semua. Antaranya ialah :-
 
1. Malas angkat telefon..Pape hal asyik cakap malas, malas, malasss jer..

2. Bila ajak keluar, asyik busy memanjang..kalah YB.

3. Sudah pandai bergurau secara kasar dan menyakitkan hati.

4. Mula menggelakkan diri dari bejumpa.

5. Dia dah tak kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus.

6. Bila dah janji date, tapi lupa nak datang..alasan lapuk diberi..lupa larr..tertido.

7. Apa kita buat dah tak betul dimata dia.

8. Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan.

9. Taip sms pun pendek2 je.

10. Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘errrmmm..” jer.

11. Bagi alasan.. “awak nie terlalu baik untuk saya..saya tak layak untuk awak..”..masa ngorat kita dulu xde pulak timbul hal tu.


12. Bila ajak jumpa parent, macam2 cara dia cuba menggelak.busy.

13. Dah jumpa parent pun alasan banyak, nak cakap hal “kahwin”..?? Insyallah kalau de jodoh. kejap jer dia tuka topic.

14. Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita.

15. Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu.

16. Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’.

17. Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju matching..sekarang dah taknak.. rimas katanya..poyo plak dah katanya sekarang.

18. Dulu sanggup tolak ajakan kawan semata-mata nak keluar dengan kita.. tp sekarang dah terbalik.

19. Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya hp cepat panas.
 
 

Share This!


7 ulasan:

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

betul2.. ramai kawan putri mengadu kat putri.. haih -,-

Santan Manis berkata...

gud Info :). btw done follow sini :D

Aku Penghibur berkata...

mengadu kenapa??

fauziah ramlee gulet berkata...

Betul~

honey_my boo berkata...

cume bila dia marah bila tetibe je nk date sy tukar another date.. dia mst marah dan menrajuk.. alasn dia lepas ni da xnk jumpe sy lg.. awat lagu 2.. emosional la plak laki 2

MsPingu berkata...

ape tindakan yang wajar dilakukan if situasi cmni jd kt diri sendiri??

sayidah napisah berkata...

pernah mengalami ke acik? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails