Pengikut

Isnin, 24 Disember 2012

Menghina Nabi Dan Agama Islam.. Adlin Si Murtad Mempersendakan Islam Melalui Statusnya





Assalamualaikum

Hai semua , pernah dengar tentang Makcik hajjah sitt Al wuzara ?? Dulu dia nie pernah di jadi isu hangat kerana mengeluarkan kenyataan yang menghina islam terutama ALLAH dan rasullulah . Banyak hacker cuba cari tahu tentang dia tapi malangnya tidak dapat di ketahui.. Semalam acik dapat berita dari seorang rakan di facebook mengatakan bahawa sekarang dah terbongkar rahsia makcik hajjah .Pemilik account facebook itu adalah Adlin Binti Abd Jalil .. Tak tahulah kali nie benarkan dia orang sebenar atau tidak ..tapi sungguh berani siap tunjukkan kad pengenalan.. Ayat yang di gunakan memang sengaja dan mempersedakan agama islam.. tapi apa pon kepada kamu semua sila report di facebook dan doakan dia supaya dia kembali ke jalan ALLAH dan bertaubat.

Share This!


6 ulasan:

AZRUL AZMI berkata...

Bende nie dah lama sebenarnye... Tapi sekrang tak tahu la apa kesudahnya...

Dzarina Jane berkata...

ksiannya orang macam ni... hmmm... dimana akalnya agaknya??..

Aku Penghibur berkata...

tulah ..ishhh status dia teruk la

Aku Penghibur berkata...

ermm enth .. cubalah tnye dia ..

boni kacak berkata...

Allah akan membalas perbuatan dia ni nanti... tak di dunia, tunggu saja di akhirat nanti

afifudinsohaini berkata...

nak inform ni..
-mencari entry terbaik 2012..boleh share entry terbaik korang dalam segmen ni,,..jemput join..simple,takde syarat..
pemenang akan direview
http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails