Pengikut

Selasa, 15 Januari 2013

Hari KelahiranKu Ke 23 Tahun, Terima Kasih Mak Kerana Melahirkanku





Assalamualaikum 


 Hi Semua, alhamdulilah hari nie genab usia acik ,23 tahun... Terima kasih kerana rakan-rakan yang mengingati hari lahir acik :) alhamdulilah .. Tahun ini sambut sendirian kerana lagi mood final exam di Uitm, sebenar semperna hari lahir acik nie , acik nak ucapkan ribuan terima kasih yang tak terhingga kerana suatu ketika dulu detik ini , mak susah payah sedang berusaha melahirkan acik , bertarung nyawa semata- mata untuk memberi acik kehidupan untuk acik rasa menjadi seorang manusia di muka bumi ALLAH ini, Siapalah acik nie, jika tiada mak dan abah ,maka tak lahirlah acik kat dunia ini.

Dah 23 tahun rupanya, pejam celik pejam celik sekejap je kan... sekarang acik sudah lebih dewasa, dengan umur dah meningkat maka dengan itu , kena kerja kuat untuk masa depan acik .Paling penting acik kena habiskan Ijazah yang acik idam idam iaitu Ijazah Pengajian Media dan Komunikasi Massa (Penyiaran)yang tinggal pengajian 2 tahun lagi.Dan semoga hidup ini dapat berbakti kepada ibu bapa, masyarakat dan agama.Dan blog ini akan terus ku taip selagi ku mampu :) 




Syukran ya ALLAH :)

Share This!


9 ulasan:

  1. baru tahu umur kau bro..hehe...
    aku pun masuk 20 tahun ni..tua dah..haha

    BalasPadam
  2. selamat hari jadi.
    may allah bless u dunia & akhirat.
    keep blogging :)

    BalasPadam
  3. happy bexday acik.smoga pjg umur dan murah rezeki.alahai..ciannya..iyka da hbis final exm. huhuhu..tpi xbest jugak sbb xde gap lgsg.

    BalasPadam
    Balasan
    1. syukran :) ammin ya ALLAH bestnya dah abiz final

      Padam
  4. Allah selamatkan kamu,
    Allah selamatkan kamu,
    Allah selamatkan Mohd Izahar...
    Allah selamatkan kamu.

    :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yA ALLAH ,terima kasih atas nyanyian tu :)

      Padam
  5. Slmt hari lahir..muda lgi upenya acik ni. hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha syukran lia, dah tua dah nie

      Padam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails