Pengikut

Rabu, 6 Februari 2013

Segmen Blogger Belia Blogger Cool





Assalamualaikum


Rasa rugi sangat kalau lepaskan peluang untuk join segmen yang di anjurkan blog otai nie.  Siapa lagi ,mestilah HasrulHassan.com blogger yang di kenali ramai.


Nama Blogger : Mohd Izahar Sabtu
Tagline blog : Jom Senyum Bersama Aku Penghibur
Umur : 23 Tahun 
Url Blog : www.akupenghibur.com


sebab kenapa blogger belia seperti anda adalah seorang blogger yang cool : kerana acik akan menghiburkan pembaca dengan cara penulisan yang tersendiri. melalui penulisan acik akan memberi penekanan terhadap perihal cinta, remaja dan kehidupan. Acik juga seorang yang pendiam tetapi dalam masa yang sama adalah seorang yang "talkative" dan suka tersenyum serta suka melihat orang lain juga mampu tersenyum. Aktiviti harian acik adalah berkunjugan ke blog pilihan tidak kira sama ada popular atau tidak.Selain itu, segala pengalaman yang acik lalui dan ilmu yang acik ada pastinya akan di kongsikan di blog.Paling penting, mestilah istiqamah dalam setiap apa yang dilakukan itu kerana ALLAH.

Kepada kamu yang ingin sertai segmen ini tarikh tutup : 8 Februari 2013 Jumaat Jam 3 Petang
 

Share This!


11 ulasan:

  1. Jom Join :)

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

    BalasPadam
  2. Salam AP,
    Selamat bersegmen AP. Tengah pikir2 nak joint ke tidak. Belum pernah sekalipun joint mane2 segmen, tapi yg ni mcm ada sesuatu yg menarik... terutama penganjurnya tu... Hmmm...

    BalasPadam
  3. acik nampak simple je segmen ni? hoho...teringhin juga nak join

    BalasPadam
  4. hai UiTM-mates. heheheheh rajin benor ek join segmen :)

    BalasPadam
  5. Singgah dari segmen sama...
    Done follow... =D...

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/blogger-belia-blogger-cool.html

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum,saya datang dari segmen yg sama..Jemput singgah ke blog sy...http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/blogger-belia-blogger-cool.html

    BalasPadam
  7. salam....mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/blogger-belia-blogger-cool.html

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails