AkuPenghibur.com Blogger Pilihan Utusan Malaysia 16/3/13 | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Sabtu, 16 Mac 2013

AkuPenghibur.com Blogger Pilihan Utusan Malaysia 16/3/13



Assalamualaikum

Alhamdulilah ya Allah atas kurniannyamu hari nie. Semalam acik tak dapat tidur memikirkan untuk hari ini. Dan segalanya terjawab bila pagi tadi beli newspaper utusan. Ribuan terima kasih acik ucapkan kepada wartawan iaitu bro mirul dan photographer kerana menjaya sesi interview yang di adakan di tasik shah alam. Sangat tak sangka apabila acik di pilih oleh pihak utusan. 
 
Interview ini diadakan adalah bertujuan mengetahui serba sedikit tentang kehidupan blogger di sebalik penulisan mereka. Dan macam macam sebenarnya di tanya dengan pelbagai soalan . Kadang tu terkelu jugak nak jawab. Tarikh 16/3 ini menjadi detik yang acik akan ingat sampai bila bila. Sebelum ini pernah keluar di remaja dan RTM dan kali ini saat yang paling tak sangka di utusan. 

Paling utama acik nak ucapkan ribuan terima kasih kepada mak dan abah serta ahli keluarga yang selami nie support acik. Dan kepada kawan kawan ,rakan blogger serta pembaca akupenghibur.com yang support acik tanpa henti. Tanpa blog nie acik bukan siapa siapa.. InsyaAllah acik akan terus menaip dan memberikan sedikit pengetahuan yang aciik ada.

Tapi tajuknya wow.. terkejut jugak bila acik baca. Hahahaha dan itulah adalah pengalaman acik sebagai blogger. Dan boleh bace di sini  Cabaran Terberat Diriku Sebagai Blogger Apabila Aku Di Jadikan "Scapegoat"

 Alamak nampak di gambar itu acik lebih berisi.. memang pon badan dah mula naik... dan bertambah berat badan nie ,sedang untuk diet dan maintainkan lagi. Dan minta maaf gambar yang tak seberapa sebab acik nie bukanlah model .

Akhir kata , terima kasih ya ALLAH atas peluang yang Dirimu berikan , dan ini adalah sebuah titik permulaan untuk kembalikan semangat yang hilang.  

Kepada semua jika mahu seperti ini jom ke Citra Orang Muda (.COM)

Share This!


58 ulasan:

D' Feyza berkata...

Wah bestnya..tahniah

ANIS SURYANIE berkata...

awesome! congrats :)

iha berkata...

tahniah acik.. tu la tadi mak yang tunjuk gambar acik masuk paper.. (ehh mak pun kenal acik ye) apapun tahniah ya, memang susah nak masuk .COM kecuali yang terpilih je akan dapat.. :)

Unknown berkata...

wahhh dah jadi retis acik sekarang eyh... :D hee, will always support u bro! keep blogging eyh! ^__________^
p.s~xnampak berisi pong tough kot, bahahahha :P :D

Paly berkata...

tahniah bro :)

antynid berkata...

wahhh,,,,,,, congrat.... :)

nabila biela berkata...

tahniah acik..hee..emm acik sila bg ID BLOG YEW kat FB sy..sy dh nk buat segmen ni..huu

Akupenghibur.com berkata...

thanks :)

Unknown berkata...

tahniah acik :D

Akupenghibur.com berkata...

thanks ..mak pon kenal ..dasyat :)

Akupenghibur.com berkata...

ishhh tak restinye la ...thanks support

Akupenghibur.com berkata...

thanks paly

Akupenghibur.com berkata...

thanks u :)

Akupenghibur.com berkata...

thanks u .. okey dah hantar ke chat fb

Akupenghibur.com berkata...

thanks :)

selipar putih berkata...

peh bro..pemes emes lah..haha

maszull berkata...

assalamualaikum AP...tahniah2 yer...:)

jom join

http://maszull.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

Tanpa Nama berkata...

tahniah! :)

xpe badan naik, tandanya hati manyak sinang. hehehehe

Unknown berkata...

tahniah.. moga ALLAH sentiasa kurniakan rezeki yang melimpah ruah buat diri acik dan keluarga..aamin..

Akupenghibur.com berkata...

femes .. no lah ...

Akupenghibur.com berkata...

alhmdulilah :) hehehe mmg hati bnyk senang :)

KHALID berkata...

Congrats, moga terus sukses di masa mendatang XD

Akupenghibur.com berkata...

amin ..mudah mudahan :)

StellaClaire-Richard berkata...

Wow! Congrats! Good for you :D

Unknown berkata...

tahniah.. kita baru je baca paper , tup2 nampak muka someone yang macam fames je.. usha punya usha eh2 muka kamu la.. :)

Unknown berkata...

tahniah :)

Cikgu Hailmi berkata...

woyseh acik... tahniah! dah makin glamer nih..

Unknown berkata...

tahniah Acik... tak sangka,femes juga rupanya..

Unknown berkata...

baca paper, ea macam kenal je mamat ni? rupa2 nya dia.. hehehe.. tahniah. boleh majukan diri lgi.. :)

Unknown berkata...

Wah......TAHNIAH acik...mmg glemer la blog Acik ni..∩__∩

Unknown berkata...

tahniah bro...rugi plak tak beli utusan td...

takde la berisi sgt aku tgk...kalau mcm aflin shauki tu barulah dikatakan berisi...:P

Mat Gebu berkata...

Tahniah juga dari Che Mat.....

Luqman Zakaria berkata...

congrats yer...hehe :)

Sayidah Napisah berkata...

tahniah acik! teruskan usaha :)

||aLeaSaRa|| berkata...

slm n morning.!wah tahniah tau mmg tmpg bangga tiap kali kawan blogger kuar kt tv/paper/mjlh.lps ni update laju2 tau ^^

Aimacomel berkata...

Wah tahniah acik. Hebat hebat.. Alhamdulillah rezeki utk keluar media lg. Bagus bagus camni. keep up ur good momentum okey :)

Unknown berkata...

whoaaa ! besnyee acik ! tompang gumbiraa.. senanye, mar dah lama jgk jd silent reader kat sini. ngeh3 kantoi.. mmg suka dgn gaya penulisan acik, keep writing ye ! n i'll be one of ur million reader :)

Nur Nainis berkata...

Dari 2 hari lepas lagi saya nak komen entry ni..tapi tak dapat2..hehe..line slow. Tajuk dia memang gempak dan menarik perhatian. Bahayakan orang zaman sekarang ni. Padahal kita cuma nak membantu je. Apa2 pun tahniah ye, semoga terus berjaya dan maju dalam semua bidang di ceburi. hehe. Saya stalker blog acik ni dari dulu lagi sebenarnya, time blog acik keluar dalam majalah remaja.

Rozita Ceritaita berkata...

tahniah dik.. terbukti ancaman tu bukan pembunuh semangat kan? memula aku follow sini dulu follower cuma dlm 500++ je.. skrg nah ambik... teruskan usaha ye acik!

Faridzuan berkata...

Alhamdulillah, dapat juga masuk paper. Tajuk akhbar tu agar mengancam. :D

mirayana berkata...

bro, salam blogger, jgn fikir ttg ancaman semua... tu lah usaha kita yg baik :)

Unknown berkata...

tahniah2 :)

Nory Zoulkefle berkata...

rasanya belom terlambat nak ucap tahniah kat Achikk..
Teruskan berblogging yer...
Pasni pergi mana2 kena bawak pen, nnt senang peminat nak mintak sign...
hikhikhikhik

Unknown berkata...

tahniah..

fragmenbiru berkata...

Alhamdulillah..tahniah Acik..berbesar tahniah.. teringin nak jadi macam Acik.. Sifu!!

fragmenbiru berkata...

Alhamdulillah..tahniah Acik..berbesar tahniah.. teringin nak jadi macam Acik.. Sifu!!

Unknown berkata...

Tahniah! segala usaha dah menampakkan hasil.

Fais-SKA berkata...

Alhamdulillah tahniah acik =)

Unknown berkata...

baru terperasan .. hihi.. tahniah eh acik..
all the best!

Unknown berkata...

Wah.. Acik on paper.. Tahniah.. :-)

Unknown berkata...

acik...tahniah yer!!
bila kita ikhlas dalam penulisan...rezeki akan dtg dengan sendirinya

dariilhamkehati berkata...

wow ! congrates :D

Shiqin Sunshine berkata...

wahhh tahniah...bestnye...hehe, sesungguhnya sesiapa yang berusaha dia dapat... =)

Montana berkata...

tahniah broo..lu memang penghibur..styleee

mysha berkata...

Acikk.. bangganya saya ada kawan blogger mcm Acik!! Rasa mcm tak percaya 'eh betulke acik nih yang comment kat blog sha nih??' rupanya betul.. Terima kasih acik walaupun dah famous amous tp sudi jugak bertandang kat blog sha yang tak seberapa tu....
Apa pun blog acik mmg best!!

mrhanafi berkata...

tahaniah kerana dapat masuk paper..glamer tu bro!

Unknown berkata...

Nice post :D

JOM SINGGAH KE BLOG BARU KAMI !!

NEW UPDATE :
1. Tips Untuk Melajukan Android Anda
2. Senarai Aplikasi Android Pilihan Untuk Root User

Unknown berkata...

Tahniah acik. Blogger sekarang memang dah semakin mendapat tempat. Malah boleh dijadikan kerjaya ape :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails