Pengikut

Sabtu, 16 Mac 2013

AkuPenghibur.com Blogger Pilihan Utusan Malaysia 16/3/13



Assalamualaikum

Alhamdulilah ya Allah atas kurniannyamu hari nie. Semalam acik tak dapat tidur memikirkan untuk hari ini. Dan segalanya terjawab bila pagi tadi beli newspaper utusan. Ribuan terima kasih acik ucapkan kepada wartawan iaitu bro mirul dan photographer kerana menjaya sesi interview yang di adakan di tasik shah alam. Sangat tak sangka apabila acik di pilih oleh pihak utusan. 
 
Interview ini diadakan adalah bertujuan mengetahui serba sedikit tentang kehidupan blogger di sebalik penulisan mereka. Dan macam macam sebenarnya di tanya dengan pelbagai soalan . Kadang tu terkelu jugak nak jawab. Tarikh 16/3 ini menjadi detik yang acik akan ingat sampai bila bila. Sebelum ini pernah keluar di remaja dan RTM dan kali ini saat yang paling tak sangka di utusan. 

Paling utama acik nak ucapkan ribuan terima kasih kepada mak dan abah serta ahli keluarga yang selami nie support acik. Dan kepada kawan kawan ,rakan blogger serta pembaca akupenghibur.com yang support acik tanpa henti. Tanpa blog nie acik bukan siapa siapa.. InsyaAllah acik akan terus menaip dan memberikan sedikit pengetahuan yang aciik ada.

Tapi tajuknya wow.. terkejut jugak bila acik baca. Hahahaha dan itulah adalah pengalaman acik sebagai blogger. Dan boleh bace di sini  Cabaran Terberat Diriku Sebagai Blogger Apabila Aku Di Jadikan "Scapegoat"

 Alamak nampak di gambar itu acik lebih berisi.. memang pon badan dah mula naik... dan bertambah berat badan nie ,sedang untuk diet dan maintainkan lagi. Dan minta maaf gambar yang tak seberapa sebab acik nie bukanlah model .

Akhir kata , terima kasih ya ALLAH atas peluang yang Dirimu berikan , dan ini adalah sebuah titik permulaan untuk kembalikan semangat yang hilang.  

Kepada semua jika mahu seperti ini jom ke Citra Orang Muda (.COM)

Share This!


58 ulasan:

Zati Serenade berkata...

Wah bestnya..tahniah

anis suryanie berkata...

awesome! congrats :)

Iha Zaliza berkata...

tahniah acik.. tu la tadi mak yang tunjuk gambar acik masuk paper.. (ehh mak pun kenal acik ye) apapun tahniah ya, memang susah nak masuk .COM kecuali yang terpilih je akan dapat.. :)

Seneorita Baharin berkata...

wahhh dah jadi retis acik sekarang eyh... :D hee, will always support u bro! keep blogging eyh! ^__________^
p.s~xnampak berisi pong tough kot, bahahahha :P :D

Paly berkata...

tahniah bro :)

Nor Aznida berkata...

wahhh,,,,,,, congrat.... :)

nabila biela berkata...

tahniah acik..hee..emm acik sila bg ID BLOG YEW kat FB sy..sy dh nk buat segmen ni..huu

Aku Penghibur berkata...

thanks :)

Mazelina Zaini berkata...

tahniah acik :D

Aku Penghibur berkata...

thanks ..mak pon kenal ..dasyat :)

Aku Penghibur berkata...

ishhh tak restinye la ...thanks support

Aku Penghibur berkata...

thanks paly

Aku Penghibur berkata...

thanks u :)

Aku Penghibur berkata...

thanks u .. okey dah hantar ke chat fb

Aku Penghibur berkata...

thanks :)

selipar putih berkata...

peh bro..pemes emes lah..haha

Mas Zull berkata...

assalamualaikum AP...tahniah2 yer...:)

jom join

http://maszull.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

shuhaida saad berkata...

tahniah! :)

xpe badan naik, tandanya hati manyak sinang. hehehehe

Hasri Anis berkata...

tahniah.. moga ALLAH sentiasa kurniakan rezeki yang melimpah ruah buat diri acik dan keluarga..aamin..

Aku Penghibur berkata...

femes .. no lah ...

Aku Penghibur berkata...

alhmdulilah :) hehehe mmg hati bnyk senang :)

Khalid Kyle berkata...

Congrats, moga terus sukses di masa mendatang XD

Aku Penghibur berkata...

amin ..mudah mudahan :)

StellaClaire-Richard berkata...

Wow! Congrats! Good for you :D

Dieba Adieba berkata...

tahniah.. kita baru je baca paper , tup2 nampak muka someone yang macam fames je.. usha punya usha eh2 muka kamu la.. :)

Saadah Baek berkata...

tahniah :)

Norhailmi Abdul Mutalib berkata...

woyseh acik... tahniah! dah makin glamer nih..

Nina Maslizza berkata...

tahniah Acik... tak sangka,femes juga rupanya..

Nur Azila berkata...

baca paper, ea macam kenal je mamat ni? rupa2 nya dia.. hehehe.. tahniah. boleh majukan diri lgi.. :)

Mieza Jhaa K berkata...

Wah......TAHNIAH acik...mmg glemer la blog Acik ni..∩__∩

Hatimi Tahirruddin berkata...

tahniah bro...rugi plak tak beli utusan td...

takde la berisi sgt aku tgk...kalau mcm aflin shauki tu barulah dikatakan berisi...:P

Mat Gebu berkata...

Tahniah juga dari Che Mat.....

luqman zakaria berkata...

congrats yer...hehe :)

sayidah napisah berkata...

tahniah acik! teruskan usaha :)

||Sis aLeaSaRa|| berkata...

slm n morning.!wah tahniah tau mmg tmpg bangga tiap kali kawan blogger kuar kt tv/paper/mjlh.lps ni update laju2 tau ^^

baby comel berkata...

Wah tahniah acik. Hebat hebat.. Alhamdulillah rezeki utk keluar media lg. Bagus bagus camni. keep up ur good momentum okey :)

Mar Haini Abdul Rahim berkata...

whoaaa ! besnyee acik ! tompang gumbiraa.. senanye, mar dah lama jgk jd silent reader kat sini. ngeh3 kantoi.. mmg suka dgn gaya penulisan acik, keep writing ye ! n i'll be one of ur million reader :)

Nurul Aini berkata...

Dari 2 hari lepas lagi saya nak komen entry ni..tapi tak dapat2..hehe..line slow. Tajuk dia memang gempak dan menarik perhatian. Bahayakan orang zaman sekarang ni. Padahal kita cuma nak membantu je. Apa2 pun tahniah ye, semoga terus berjaya dan maju dalam semua bidang di ceburi. hehe. Saya stalker blog acik ni dari dulu lagi sebenarnya, time blog acik keluar dalam majalah remaja.

Rozita berkata...

tahniah dik.. terbukti ancaman tu bukan pembunuh semangat kan? memula aku follow sini dulu follower cuma dlm 500++ je.. skrg nah ambik... teruskan usaha ye acik!

Faridzuan berkata...

Alhamdulillah, dapat juga masuk paper. Tajuk akhbar tu agar mengancam. :D

Muhammad Rafik Bakhtshiren berkata...

bro, salam blogger, jgn fikir ttg ancaman semua... tu lah usaha kita yg baik :)

Khairul Zamri berkata...

tahniah2 :)

Nory Zoulkefle berkata...

rasanya belom terlambat nak ucap tahniah kat Achikk..
Teruskan berblogging yer...
Pasni pergi mana2 kena bawak pen, nnt senang peminat nak mintak sign...
hikhikhikhik

Nur Aqilah berkata...

tahniah..

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah berkata...

Alhamdulillah..tahniah Acik..berbesar tahniah.. teringin nak jadi macam Acik.. Sifu!!

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah berkata...

Alhamdulillah..tahniah Acik..berbesar tahniah.. teringin nak jadi macam Acik.. Sifu!!

nea lopah berkata...

Tahniah! segala usaha dah menampakkan hasil.

S.K.A berkata...

Alhamdulillah tahniah acik =)

Norhasniza Khalid berkata...

baru terperasan .. hihi.. tahniah eh acik..
all the best!

puteri airyn berkata...

Wah.. Acik on paper.. Tahniah.. :-)

kacang buncis berkata...

acik...tahniah yer!!
bila kita ikhlas dalam penulisan...rezeki akan dtg dengan sendirinya

cweet pinky berkata...

wow ! congrates :D

Shiqin Sunshine berkata...

wahhh tahniah...bestnye...hehe, sesungguhnya sesiapa yang berusaha dia dapat... =)

Montana berkata...

tahniah broo..lu memang penghibur..styleee

mysha berkata...

Acikk.. bangganya saya ada kawan blogger mcm Acik!! Rasa mcm tak percaya 'eh betulke acik nih yang comment kat blog sha nih??' rupanya betul.. Terima kasih acik walaupun dah famous amous tp sudi jugak bertandang kat blog sha yang tak seberapa tu....
Apa pun blog acik mmg best!!

Hanafi Abdullah berkata...

tahaniah kerana dapat masuk paper..glamer tu bro!

Shahrul Nizam berkata...

Nice post :D

JOM SINGGAH KE BLOG BARU KAMI !!

NEW UPDATE :
1. Tips Untuk Melajukan Android Anda
2. Senarai Aplikasi Android Pilihan Untuk Root User

MyLife Ria berkata...

Tahniah acik. Blogger sekarang memang dah semakin mendapat tempat. Malah boleh dijadikan kerjaya ape :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails